logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorROTHENBERGER
REKLÁM

ROTHENBERGER legfrissebb ajánlatai

ROTHENBERGER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Rothenberger egy hagyományos német márka, amely vízvezeték-, fűtés-, szellőzés-, légkondicionáló- és csőfeldolgozási termékeket és szolgáltatásokat kínál. Technológiája és megfizethető árai miatt nagyon népszerű márka Magyarországon, ahol sok vásárló választja termékeit. A Rothenbergerben azonnal megoldást találhat háza problémájára.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ROTHENBERGER

Hogyan spórolhatok pénzt a ROTHENBERGER üzleteiben?

A Rothenberger megfelel a minőségnek és a kényelmes áraknak. A vállalat minden szezonban kínálja a legújabb gépeket és szerszámokat. Ajándékokat is ad bizonyos termékek megvásárlásához, és 48 órán belül elküldi az árucikkeket. A márka megkülönbözteti a brutális árat a nettó árral az Ön segítségére.

A ROTHENBERGER akciói

Ha a legjobb ajánlatokat keresi a Rothenbergerben, akkor a megfelelő oldalon jár. A Ajanlatok 365 oldalon a márka összes katalógusát megtalálod. Fedezze fel a kedvezményeket és akciókat, hogy megújítsa szerszámkészletét.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://rothenberger.com/hu-hu/

ROTHENBERGER története: Mi a ROTHENBERGER?

A Rothenberger története 1949-re nyúlik vissza, amikor Edwin Rothenberger, egy német mérnök úgy döntött, hogy csőcsatlakozásra összpontosító üzletet nyit. Néhány évvel később a márka fordulópontot ért el, amikor forradalmi jelentőségű volt az R-System, a csövek tágítására, szűkítésére és hajlítására szolgáló szerszámkészlet. Magyarországon a Rothenberger az 1990-es évek óta van jelen, és több mint 300 viszonteladóval rendelkezik országszerte.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ROTHENBERGER üzleteiben?

A Rothenbergerben megtalálható összes terméket maga a vállalat gyártja. Ezek a cikkek az egyik legösszetettebb és legmodernebb gyártási folyamaton mennek keresztül, amely Németországban zajlik. A Rothenberger története garanciális pecsét, mivel a márka mindig is a technológia megvalósításának legmagasabb szintjén tartotta magát.

Lesz-e ROTHENBERGER ajánlatok Black Friday?

Rothenberger elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a ROTHENBERGER versenytársait!

A Rothenberger részt vesz a szerszámok, gépek és barkácsgépek piacán. Olyan cégekkel versenyez, mint a Praktiker, Obi, Bauhaus,BODROGI BAU, Otthon Depo, Elektrikstore, Mixvill, Daniella és SzerszamKell.

A ROTHENBERGER exkluzív előnyei

További juttatásokat keres a Rothenbergernél? Ne maradjon le a vállalat bónuszprogramjáról. Minden vásárlásoddal pontokat gyűjthetsz, amelyeket aztán nagyszerű kedvezményekre válthatsz a különböző prociknál. Feliratkozhatsz a hírlevelükre is, hogy azonnali értesítést kapj az ajánlatokról.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.