logo
homeIcon
  1. separatorillatszer-boltok
  2. separatorVISION EXPRESS

VISION EXPRESS akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a VISION EXPRESS Üzletek

A Vision Express egy magyar optikai üzletlánc. A cég jelenleg több mint 40 fiókkal rendelkezik a régióban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: VISION EXPRESS

Hogyan spórolhatok pénzt a VISION EXPRESS üzleteiben?

Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak a Vision Expresszel. Az ügyfelek megnézhetik a Vision Express honlapján elérhető heti új promóciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthatják azokat. Ezen kívül a szezonális kiárusítások során akár 20%-os kedvezményt is kaphatnak a kiválasztott termékekből.

A VISION EXPRESS akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

VISION EXPRESS története: Mi a VISION EXPRESS?


A Vision Express cég több mint 5 évvel ezelőtt alakult meg először Magyarországon. A következő években a Vision Express nagy sikerrel terjeszkedett az egész régióban, új fiókokat nyitva országszerte, valamint egy online oldalt is üzemeltetve vásárlói számára.

Jelenleg nyitva van a VISION EXPRESS ?

A Vision Express egyes értékesítési pontjai hétfőtől szombatig 10 és 21 óra között, vasárnap pedig 10 és 19 óra között tartanak nyitva.

Hogyan vásárolhat VISION EXPRESS termékeket online

gésszen a Vision Express weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. Regisztrált fiókjával elkezdheti a termékek kosárba helyezését, és vásárlás előtt kiválaszthatja a termékeket a kedvencek listájára. Emellett megnézheti a szállítási lehetőségeiket is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a VISION EXPRESS üzleteiben?

A vállalat nagy választékkal rendelkezik a márkás termékekből. Ezek között olyan jól ismert nevek szerepelnek, mint az +Emporio, Armani, Ralph Lauren, Versace, Gucci, Arnette, Burberry, Sferoflex, Ray Ban. Prada és Arnette*, sok más mellett.

Ismerd meg a VISION EXPRESS versenytársait!

A Vision Express fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ilyen üzlet a Nesztor Optika, Rapidus Optics, Vision Express, Feszl Optics, Optic World Exclusive, ioptic és Vision Express.

Hány VISION EXPRESS üzlet van az országban?


Magyarországon jelenleg mintegy 50 értékesítési pont érhető el a régióban. Ezek közül néhány fiók többek között Budapesten, Szegeden, Kaposváron, Győrben, Tatabányán, Sopronban, Miskolcon és Debrecenben található.

A VISION EXPRESS exkluzív előnyei


A Vision Express vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhat a Vision Express hírlevelére, és nem marad le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb híreikről. Legyen Ön az első, aki a Vision Express legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a VISION EXPRESS

A legjobb ajánlatok a VISION EXPRESS

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Drogériák és illatszer-boltok boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 38 Drogériák és illatszer-boltok üzletekhez Hungary, beleértve a VISION EXPRESS és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.