logo
REKLÁM

MASCO legfrissebb ajánlatai

MASCO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Masco riasztórendszerek és biztonságtechnika magyarországi gyártója és forgalmazója. A budapesti székhelyű vállalat fizikai üzletet és online piacteret üzemeltet, ahol a vásárlók felfedezhetik termékkínálatukat és megvásárolhatják mindazt, amire szükségük van.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MASCO

MASCO története: Mi a MASCO?
close

A Masco-t 1992-ben alapították Magyarországon. Az évek során a Masco a magyar piac erős szereplőjévé vált, köszönhetően folyamatosan bővülő termékkínálatának, képzett, professzionális értékesítési csapatának és szakértő műszaki tanácsadóinak.

Ma a Masco egy nagy értékesítési területtel rendelkezik Budapesten, és online áruházán keresztül is számos vásárlót ér el.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MASCO üzleteiben?
close

A Masco minőségi márkák széles választékát forgalmazza, köztük az Akkufresh, Akyga, Beraton, Bitmain, Brinno, Camsat, Cofem, Criterion, Diamec, Easyhome, Elvox, Enertech, Futura, Globalfire, Hikvision, Inesa, Jokari, Kingston, LG, Milwaukee, Optex, Panasonic, Risco, Samsung, Stanley, Tecno, Unman, Viro, Wiha, Yuasa és ZKTecno.

Hogyan spórolhatok pénzt a MASCO üzleteiben?
close

A Masco-nál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Látogasson el weboldaluk Promóciók részébe, ahol hihetetlen kedvezményekkel rendelkező termékeket fedezhet fel, vagy iratkozzon fel hírlevelükre, hogy naprakész maradjon a legújabb ajánlatokról és ajánlatokról. A My Deals 365 oldalon megtalálja a legjobb Masco katalógusokat elképesztő promóciókkal, hogy mindent megtakaríthasson, amire szüksége van.

Ismerd meg a MASCO versenytársait!
close

A Masco más magyarországi technológiai és elektronikai áruházakkal versenyez, mint például az Euronics, Mediamarkt, Emag, Expert, Best Byte, Biri Elektro és Mall.hu.

Jelenleg nyitva van a MASCO ?
close

A Masco hétfőtől csütörtökig 8:00-tól 17:00-ig, pénteken 8:00-tól 16:00-ig tart nyitva. A munkaidő ünnepnapokon, például karácsonykor és újévkor változhat.

Hány MASCO üzlet van az országban?
close

Budapesten egy Masco üzlet található. További információkért látogasson el a https://**Masco**.hu/kapcsolat/ weboldalra.

Hogyan vásárolhat MASCO termékeket online
close

A vásárlók közvetlenül a Masco online áruházán keresztül vásárolhatnak. Látogasson el a weboldalukra, hogy felfedezze a termékkínálatot és vásároljon, vagy hozzon létre kívánságlistát. A vállalat click & collect lehetőséget és szállítási szolgáltatást is kínál.

A MASCO exkluzív előnyei
close

A Masco exkluzív előnyeihez a legkönnyebben úgy juthat hozzá, ha fiókot hoz létre a weboldalukon, és feliratkozik a hírlevelükre. A közösségi médiában is követheti a Masco-t, hogy naprakész maradjon a legfrissebb hírekről.

A MASCO akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.