logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorI-KERTIBUTOR
REKLÁM

I-KERTIBUTOR legfrissebb ajánlatai

I-KERTIBUTOR ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az i-Kertibutor egy magyar online áruház, amely bútorok és lakberendezési cikkek értékesítésére összpontosít. Az i-Kertibutor nagy múltra tekint vissza a piacon, székhelye Budapesten található. Magyarországon az i-Kertibutor kizárólag online értékesíti termékeit.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: I-KERTIBUTOR

I-KERTIBUTOR története: Mi az I-KERTIBUTOR?
close

Az i-Kertibutor 2011-ben alakult meg Magyarországon az online áruház elindításával. Az i-Kertibutor a kezdetek óta azt a célt tűzte ki maga elé, hogy vásárlóinak a legmagasabb minőségű és tartósságú bútorokat és háztartási cikkeket kínálja.

A következő években az i-Kertibutor erőteljes üzleti terjeszkedési folyamaton ment keresztül, számos termékkel bővülve. Napjainkban az i-Kertibutor Magyarországon exkluzív webáruházán keresztül működik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az I-KERTIBUTOR üzleteiben?
close

Az i-Kertibutor egy jól ismert bútor- és lakberendezési cikkek gyártója és kiskereskedője, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Hogyan spórolhatok pénzt az I-KERTIBUTOR üzleteiben?
close

Az i-Kertibutor-nál nagyon könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Ajanlatok 365 oldalon is megtalálja az i-Kertibutor összes ajánlatát és promócióját. Ezenkívül az i-Kertibutor gyakran indít szezonálisan és különleges napokon akciókat és ajánlatokat.

Az i-Kertibutor gyakran tesz közzé kedvezményes kuponokat vásárlói számára, amelyeket vásárlásaik során beválthatnak. A hírlevélre való feliratkozással vagy az i-Kertibutor közösségi hálózatokon való követésével folyamatosan értesülhet a legújabb ajánlatokról.

Ismerd meg az I-KERTIBUTOR versenytársait!
close

Az i-Kertibutor Magyarországon más áruházláncokkal versenyez, mint például a bauMax, Áruházlánc, Mömax, többek között.

Jelenleg nyitva van a I-KERTIBUTOR ?
close

Az i-Kertibutor nem rendelkezik fizikai üzletekkel Magyarországon.

Hány I-KERTIBUTOR üzlet van az országban?
close

Az i-Kertibutor nem rendelkezik fizikai üzletekkel Magyarországon. A vásárlók azonban meglátogathatják az online áruházát, és felfedezhetik az összes termékét.

Hogyan vásárolhat I-KERTIBUTOR termékeket online
close

Az i-Kertibutor exkluzív online áruházzal rendelkezik, ahol a vásárlók összehasonlíthatják az árakat, megvásárolhatják termékeiket és haza is kaphatják azokat. Az i-Kertibutor online áruházban a vásárlók nagy választékban találnak termékeket kedvezményes áron.

Az I-KERTIBUTOR exkluzív előnyei
close

Az ügyfelek nagy előnyöket élvezhetnek az i-Kertibutor-nál, ha online vásárolnak, és a termékeket házhoz szállítják. Amennyiben bármelyik termékével kapcsolatban bármilyen kellemetlenség merülne fel, az i-Kertibutor lehetővé teszi a visszaküldést és a cserét. Az i-Kertibutor innovatív formatervezésű és kiváló minőségű fából készült bútorokat forgalmaz.

A vásárlók online tanácsadást kaphatnak, mielőtt megvásárolnák termékeiket az i-Kertibutor webáruházából. Az i-Kertibutor exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik telefonon és e-mailben.

Az I-KERTIBUTOR akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.