logo
REKLÁM

VIVAMAX legfrissebb ajánlatai

VIVAMAX ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Vivamax egy magyar cég, amely fitnesz- és egészségügyi kellékekre specializálódott. Jelenleg több mint 50 fiókkal van jelen az országban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: VIVAMAX

VIVAMAX története: Mi a VIVAMAX?
close

A Vivamax céget az 1997-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonú Vivaldi Kft. hozta létre. A következő években a cég nagy sikerrel tudott növekedni országszerte. Ma a Vivamax termékeket Magyarországon és Európában gyártják.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a VIVAMAX üzleteiben?
close

A vállalat márkás termékek széles választékával rendelkezik. Ezek között olyan jól ismert nevek szerepelnek, mint a BWT, Drkelen, Egyéb, Glory, Jadeúj, Olimplia Splendid, Joycare, Laica, MediZen, Memory Plus és még sok más.

Hogyan spórolhatok pénzt a VIVAMAX üzleteiben?
close


Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak a Vivamax segítségével. A vásárlók megnézhetik a Vivamax weboldalán elérhető heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb áraikat.

Ismerd meg a VIVAMAX versenytársait!
close

A Vivamax fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ezek közül a Mr Supplement, Vitamin és bio bolt, Protein Shop Mammut, Natural Herbal, Marnys és Elite Body Shop.

Jelenleg nyitva van a VIVAMAX ?
close

A Vivamax egyes értékesítési pontjai hétfőtől szombatig 8 és 21 óra között, vasárnap pedig 8 és 20 óra között tartanak nyitva.

Hány VIVAMAX üzlet van az országban?
close


Magyarországon jelenleg mintegy 60 értékesítési pont áll rendelkezésre. Ezek közül néhány fiók többek között Budapesten, Kecskeméten, Szerencs, Ózd, Kaposvár, Dabas, Mátészalka és Komárom területén található.

Hogyan vásárolhat VIVAMAX termékeket online
close

Böngésszen a **Vivamax** weboldalán és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. Regisztrált fiókjával elkezdheti a termékek kosárba helyezését, a vásárlás előtt kiválaszthatja a termékeket a kedvencek listájára, és nyomon követheti rendeléseit.

A VIVAMAX exkluzív előnyei
close


A Vivamax vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhat a Vivamax kedvezményes hírlevelére, és nem marad le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb híreikről. Legyen az első, aki a Vivamax legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

A VIVAMAX akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.