logo

CCC akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a CCC Üzletek

A CCC Európa egyik legnagyobb cipőgyártója és Közép-Európa egyik legnagyobb kiskereskedője. Világszerte 1242 üzletet működtetnek, és több mint 15000 alkalmazottjuk van. A cég évente átlagosan 52 millió cipőt értékesít, 29 országban. 2019-ben több mint 250 millió ember látogatta meg üzleteit.

Üzleti modelljük a minőségen, a fenntarthatóságon, a merészségen és az eredetiségen alapszik. A CCC számos díjat nyert, köztük a legetikusabb vállalatért díjat és a legjobb e-kereskedelmi igazgató díjat 2020-ban, a legjobb szolgáltatás díjat nagy kategóriában és a CRS díjat.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CCC

Hogyan spórolhatok pénzt a CCC üzleteiben?

A CCC-nek van egy speciális CCC Klubja, amelyhez csatlakozva különleges kedvezményekhez juthatsz hozzá. Emellett létrehozhatsz egy fiókot, feliratkozhatsz a hírlevelükre, és követheted őket a közösségi médiákon, hogy értesülj a legfrissebb információkról a kedvezményekről, a raktárürítésekről és más promóciókról.

A CCC akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb CCC kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli CCC üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha lábbelire van szükséged, akkor a CCC lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://ccc.eu/hu/

CCC története: Mi a CCC?

A CCC-t eredetileg a 90-es években hozták létre, amikor a Milek Trading Company elkezdett lábbeliket értékesíteni. 1999-ben hivatalosan bejegyezték a CCC (Cena Czyni Cuda) nevet. 2001-ben létrehozták székhelyüket a lengyelországi Legnica Különleges Gazdasági Övezetben, és megkezdték terjeszkedésüket. A cég Csehországban kezdte meg működését 2004-ben, és 2014-re már Németországban, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában és Magyarországon is jelen voltak.

Magyarországon a CCC Hungary Shoes Kft. nevű leányvállalattal kezdték meg pályafutásukat Budapesten, amely most a régióban történő működéséért és értékesítéséért felel. Jelenleg 19 üzletet működtetnek Magyarországon.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CCC üzleteiben?

A CCC-ben olyan márkanevekkel találkozhatsz, mint a Jenny Fairy, a Gino Rossi, az Adidas, a Sprandi, a DeeZee, a Reebok, a Puma, a New Balance, a Converse, a Crocs és a Clara Barson.

Lesz-e CCC ajánlatok Black Friday?

CCC elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a CCC versenytársait!

A CCC legnagyobb versenytársai a Deichmann, a Nine West, a Browns, a Bata, a WSS és a Shoe Show.

A CCC exkluzív előnyei

Létrehozhatsz egy fiókot is, és feliratkozhat a hírlevelükre, hogy értesülj a legújabb ajánlatokról és exkluzív előnyökről. Jelentkezhetsz a CCC Klubba is.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a CCC

A legjobb ajánlatok a CCC

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Ruházat boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 36 Ruházat üzletekhez Hungary, beleértve a CCC és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.