REKLÁM

CCC legfrissebb ajánlatai

CCC ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A CCC Európa egyik legnagyobb cipőgyártója és Közép-Európa egyik legnagyobb kiskereskedője. Világszerte 1242 üzletet működtetnek, és több mint 15000 alkalmazottjuk van. A cég évente átlagosan 52 millió cipőt értékesít, 29 országban. 2019-ben több mint 250 millió ember látogatta meg üzleteit.

Üzleti modelljük a minőségen, a fenntarthatóságon, a merészségen és az eredetiségen alapszik. A **CCC **számos díjat nyert, köztük a legetikusabb vállalatért díjat és a legjobb e-kereskedelmi igazgató díjat 2020-ban, a legjobb szolgáltatás díjat nagy kategóriában és a CRS díjat.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CCC

CCC története: Mi a CCC?
Open

A CCC-t eredetileg a 90-es években hozták létre, amikor a Milek Trading Company elkezdett lábbeliket értékesíteni. 1999-ben hivatalosan bejegyezték a CCC (Cena Czyni Cuda) nevet. 2001-ben létrehozták székhelyüket a lengyelországi Legnica Különleges Gazdasági Övezetben, és megkezdték terjeszkedésüket. A cég Csehországban kezdte meg működését 2004-ben, és 2014-re már Németországban, Bulgáriában, Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában és Magyarországon is jelen voltak.

Magyarországon a CCC Hungary Shoes Kft. nevű leányvállalattal kezdték meg pályafutásukat Budapesten, amely most a régióban történő működéséért és értékesítéséért felel. Jelenleg 19 üzletet működtetnek Magyarországon.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CCC üzleteiben?
Open

A CCC-ben olyan márkanevekkel találkozhatsz, mint a Jenny Fairy, a Gino Rossi, az Adidas, a Sprandi, a DeeZee, a Reebok, a Puma, a New Balance, a Converse, a Crocs és a Clara Barson.

Hogyan spórolhatok pénzt a CCC üzleteiben?
Open

A CCC-nek van egy speciális CCC Klubja, amelyhez csatlakozva különleges kedvezményekhez juthatsz hozzá. Emellett létrehozhatsz egy fiókot, feliratkozhatsz a hírlevelükre, és követheted őket a közösségi médiákon, hogy értesülj a legfrissebb információkról a kedvezményekről, a raktárürítésekről és más promóciókról.

Ismerd meg a CCC versenytársait!
Open

A CCC legnagyobb versenytársai a Deichmann, a Nine West, a Browns, a Bata, a WSS és a Shoe Show.

A CCC exkluzív előnyei
Open

Létrehozhatsz egy fiókot is, és feliratkozhat a hírlevelükre, hogy értesülj a legújabb ajánlatokról és exkluzív előnyökről. Jelentkezhetsz a CCC Klubba is.

A CCC akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb CCC kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli CCC üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha lábbelire van szükséged, akkor a CCC lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://ccc.eu/hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.