logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorOPTI MARKT
REKLÁM

OPTI MARKT legfrissebb ajánlatai

OPTI MARKT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Opti Markt közel 20 éve a Sharp Vision magyar tulajdonú optikai hálózata.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: OPTI MARKT

OPTI MARKT története: Mi az OPTI MARKT?
close

A cég közel két évtizedes fennállása alatt dinamikusan fejlődő magyar vállalkozássá vált. Az Opti Markt számára kiemelten fontos a megfelelő szakmai színvonal biztosítása, ezért munkatársai folyamatosan képzéseken vesznek részt, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek az általuk forgalmazott termékek legújabb fejlesztéseiről. Az Opti Markt kezdettől fogva arra törekedett, hogy mind az üzletekben, mind az optikai műhelyekben a legújabb technológiákat követő gépek álljanak rendelkezésre, hiszen ezek ma már elengedhetetlenek a hatékony és pontos munkavégzéshez. Az elmúlt évek beruházásainak köszönhetően az Opti Markt Optika egyedülálló gépparkkal várja a minőségi látásvizsgálatra vágyókat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az OPTI MARKT üzleteiben?
close

Gucci, Fendi, Dior, Jimmy Choo, Boss, Tom Ford és Ray-Ban - csak néhány a kiváló minőségű márkák közül, amelyeket az Opti Marktban talál.

Hogyan spórolhatok pénzt az OPTI MARKT üzleteiben?
close

Az Opti Marktban sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalon az Akciók részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne feledje továbbá, hogy látogasson el a My Deal 365 oldalra, ahol megtalálja az Opti Markt legújabb katalógusait, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, és spórolhasson mindenen, amire szüksége van.

Ismerd meg az OPTI MARKT versenytársait!
close

Az Opti Markt versenytársai közé tartozik az Optic World, a Ray-Ban és a Guess.

Jelenleg nyitva van a OPTI MARKT ?
close

Az Opti Markt nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 9:00 és 20:00 óra között, szombaton 9:00 és 18:00 óra között tart.

Hány OPTI MARKT üzlet van az országban?
close

Az Opti Marktnak kilenc üzlete van Magyarországon.

Hogyan vásárolhat OPTI MARKT termékeket online
close

Az Opti Markt´s weboldalán nemcsak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket találsz, hanem feliratkozhatsz a hírlevelére is.

Az OPTI MARKT exkluzív előnyei
close

Ha szeretnél exkluzív előnyöket kapni az Opti Marktnál, akkor érdemes feliratkoznod a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. Követheted az Opti Marktot az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTokon és a YouTube-on is, hogy értesülj a legfrissebb információkról, kedvezményekről és kuponokról.

Az OPTI MARKT akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.