logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorSMARTWATCHERZ

SMARTWATCHERZ akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a SMARTWATCHERZ Üzletek

A Smartwatcherz egy magyar okosóra-kiegészítő bolt. A cég székhelye jelenleg Magyarországon található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: SMARTWATCHERZ

Hogyan spórolhatok pénzt a SMARTWATCHERZ üzleteiben?


Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak a Smartwatcherz segítségével. Az ügyfelek megnézhetik a Smartwatcherz honlapján elérhető heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthatják azokat. Emellett élvezheti a 2+1 ajánlatukat, és vásároljon 3 pántot, hogy egyet ingyen kapjon

A SMARTWATCHERZ akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

SMARTWATCHERZ története: Mi a SMARTWATCHERZ?


A Smartwatcherz cég több mint 3 évvel ezelőtt alakult meg először Magyarországon. Azóta a Smartwatcherz egyre nagyobb teret hódít a regionális piacon. Ma a Smartwatcherz jelen van Magyarországon és a régió más szomszédos országaiban is.

Jelenleg nyitva van a SMARTWATCHERZ ?

A Smartwatcherz ügyfélszolgálati csapata a weboldalukon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érhető el: bármikor felveheti a kapcsolatot a csapattal.

Hogyan vásárolhat SMARTWATCHERZ termékeket online

Böngésszen a **Smartwatcherz** weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókoddal regisztrálhatsz, elkezdhetsz termékeket a kosaradba helyezni, és kiválaszthatod a kedvencek listájára a termékeket. Ráadásul hozzáférhet a szállítási lehetőségekhez vagy az expressz szállítási szolgáltatásokhoz is, és 1-2 napon belül megkaphatja a rendelését. Ne felejtsd el azt sem, hogy a visszaküldés és a csere 90 napon belül ingyenes.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SMARTWATCHERZ üzleteiben?

A vállalat válogatott Apple termékeket és kiegészítőket értékesít és forgalmaz.

Ismerd meg a SMARTWATCHERZ versenytársait!

A Smartwatcherz fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ezek közül: Hello Smart, Zergesport, Hublot Budapest Boutique, Navi-Gate, iKiegészítők.hu és Marylin.

Hány SMARTWATCHERZ üzlet van az országban?

Magyarországon jelenleg nincsenek elérhető fizikai értékesítési pontok.

A SMARTWATCHERZ exkluzív előnyei

A Smartwatcherz vásárlók számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhat a Smartwatcherz levelezőlistájára, és nem marad le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb hírekről. Legyen Ön az első, aki a Smartwatcherz legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja. Ráadásul ne felejtsd el, hogy első vásárlásod alkalmával 1000 forint kedvezményt is kaphatsz.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a SMARTWATCHERZ

A legjobb ajánlatok a SMARTWATCHERZ

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Elektronika és háztartási gépek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Elektronika és háztartási gépek üzletekhez Hungary, beleértve a SMARTWATCHERZ és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.