logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorSMARTWATCHERZ
REKLÁM

SMARTWATCHERZ legfrissebb ajánlatai

SMARTWATCHERZ ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Smartwatcherz egy magyar okosóra-kiegészítő bolt. A cég székhelye jelenleg Magyarországon található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: SMARTWATCHERZ

SMARTWATCHERZ története: Mi a SMARTWATCHERZ?
close


A Smartwatcherz cég több mint 3 évvel ezelőtt alakult meg először Magyarországon. Azóta a Smartwatcherz egyre nagyobb teret hódít a regionális piacon. Ma a Smartwatcherz jelen van Magyarországon és a régió más szomszédos országaiban is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SMARTWATCHERZ üzleteiben?
close

A vállalat válogatott Apple termékeket és kiegészítőket értékesít és forgalmaz.

Hogyan spórolhatok pénzt a SMARTWATCHERZ üzleteiben?
close


Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak a Smartwatcherz segítségével. Az ügyfelek megnézhetik a Smartwatcherz honlapján elérhető heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthatják azokat. Emellett élvezheti a 2+1 ajánlatukat, és vásároljon 3 pántot, hogy egyet ingyen kapjon

Ismerd meg a SMARTWATCHERZ versenytársait!
close

A Smartwatcherz fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ezek közül: Hello Smart, Zergesport, Hublot Budapest Boutique, Navi-Gate, iKiegészítők.hu és Marylin.

Jelenleg nyitva van a SMARTWATCHERZ ?
close

A Smartwatcherz ügyfélszolgálati csapata a weboldalukon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül érhető el: bármikor felveheti a kapcsolatot a csapattal.

Hány SMARTWATCHERZ üzlet van az országban?
close

Magyarországon jelenleg nincsenek elérhető fizikai értékesítési pontok.

Hogyan vásárolhat SMARTWATCHERZ termékeket online
close

Böngésszen a **Smartwatcherz** weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókoddal regisztrálhatsz, elkezdhetsz termékeket a kosaradba helyezni, és kiválaszthatod a kedvencek listájára a termékeket. Ráadásul hozzáférhet a szállítási lehetőségekhez vagy az expressz szállítási szolgáltatásokhoz is, és 1-2 napon belül megkaphatja a rendelését. Ne felejtsd el azt sem, hogy a visszaküldés és a csere 90 napon belül ingyenes.

A SMARTWATCHERZ exkluzív előnyei
close

A Smartwatcherz vásárlók számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhat a Smartwatcherz levelezőlistájára, és nem marad le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb hírekről. Legyen Ön az első, aki a Smartwatcherz legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja. Ráadásul ne felejtsd el, hogy első vásárlásod alkalmával 1000 forint kedvezményt is kaphatsz.

A SMARTWATCHERZ akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.