REKLÁM

ÁRKLUB legfrissebb ajánlatai

ÁRKLUB ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Árklub egy magyar nagykereskedelmi áruházlánc, amely élelmiszer- és tömegfogyasztási cikkek értékesítésével foglalkozik. A nagy piaci múlttal rendelkező Árklub székhelye Budapesten található, és Magyarországon egy nagy raktáron keresztül működik.

Milyen termékeket találhatok a ÁRKLUB üzleteiben?

Az Árklubban élelmiszerek és nem élelmiszer termékek széles választékát találhatják meg a vásárlók, mint például a csokoládé, cukorkák, desszertek, sütemények, mogyoróvaj, sós falatok, burgonya chips, diómag, italok, üdítők, kávé, tea, öntetek és fűszerek, gabonapelyhek, lekvárok, konzervek, háztartási tisztítószerek, fürdőszobai tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, szőnyeg- és kárpittisztítók, testápolási és higiéniai termékek, babatermékek és még sok más.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ÁRKLUB

ÁRKLUB története: Mi a ÁRKLUB?
Open

Az Árklub története 1994-ben kezdődött a cégalapítással és első magyarországi üzletének megnyitásával. Az Árklub célja mindig is az volt, hogy Magyarország vezető nagykereskedőjévé váljon. A következő években a cég erőteljes terjeszkedési folyamaton ment keresztül, rengeteg termék hozzáadásával a kínálathoz. Napjainkban az Árklub egy nagy budapesti raktáron keresztül működik Magyarországon. Termékeiket exkluzív webáruházukon keresztül is értékesítik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ÁRKLUB üzleteiben?
Open

Az Árklub a saját márkás termékeit forgalmazza: 2 GO Sport, Apart Natural, Attis, Booster, CTP, Darkoff, Dix, Dr. Prakti, Floor, Felicity, Gold Drop, Iga, Kret, Luga, Mieszko, Sofin, Purox, és a Rubella többek között. Olyan ismert márkák termékeit is forgalmazzák, mint a Rexona, Dove, Coccolino, Flóraszept, Balaton, Manner, Kubu, Hit, Milford, Top Joy, Merci, Nutella, Garnier, Cif, America, Denim, vagy a L'Oreal stb.

Hogyan spórolhatok pénzt a ÁRKLUB üzleteiben?
Open

Spórolhat is az Árklubnál, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és akciókat. Az Árklub webáruházában a vásárlók széles termékválasztékot találhatnak akciós áron. A MyDeals365 oldalon az Árklub legfrissebb ajánlatait és akcióit is megtalálja. Az Árklub hetente katalógusokat és prospektusokat is ad ki nagyszerű akciókkal. A Hírlevélre való feliratkozással értesülhet a legújabb akciókról.

Ismerd meg a ÁRKLUB versenytársait!
Open

Az Árklub Magyarországon versenyez többek között más olyan áruházláncokkal, mint az Aldi , Lidl, Auchan, vagy a Metro.

A ÁRKLUB exkluzív előnyei
Open

Az Árklub a termékek széles választékát kínálja ügyfeleinek rendkívül kedvező áron. Versenytársaival ellentétben az Árklub nagyszámú saját márkás és kiváló minőségű terméket kínál. A vásárlók az Árklub hivatalos honlapján rendelhetik meg termékeiket. Az Árklub exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik.

Lesz-e ÁRKLUB ajánlatok Black Friday?
Open

Árklub elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

A ÁRKLUB akciói
Open

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót elhoz, amit az Árklub kínál Önnek Magyarországon. Élelmiszer- és tömegfogyasztási cikkek legszélesebb választéka az Árklubban található. Nézze megMagyarországon. Élelmiszer- és tömegfogyasztási cikkek legszélesebb választéka az Árklubban található. Nézze meg A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://arklub.hu/

REKLÁM
REKLÁM