logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorYOGA BAZAAR
REKLÁM

YOGA BAZAAR legfrissebb ajánlatai

YOGA BAZAAR ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Yoga Bazaar Magyarország legnagyobb jóga webáruháza, amely mindent egy helyen kínál, amire egy jógázónak szüksége lehet. A cég székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: YOGA BAZAAR

YOGA BAZAAR története: Mi a YOGA BAZAAR?
close

A Yoga Bazaar 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy a jógához és az egészséges életmódhoz kapcsolódó hazai és külföldi termékeket értékesítsen és forgalmazzon. A céget Ábrahám Kata és Ócsai Zoltán jógagyakorlók és oktatók hozták létre, akik elkötelezettek abban, hogy minőségi termékeket kínáljanak a kezdőktől a haladó jógázókig.

A Yoga Bazaar 2020-ban az Ország Boltja Minőségi Díj pályázatán a 2. helyezést érte el sport és fitnesz termék kategóriában. A Yoga Bazaar ma Magyarország legnagyobb jóga webáruháza.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a YOGA BAZAAR üzleteiben?
close

A Yoga Bazaar olyan jól ismert márkák termékeit forgalmazza, mint a Bodhi, Manduka, Yogadesignlab, Jade Yoga, Doterra és a cég saját márkája, a Bindu Yoga

Hogyan spórolhatok pénzt a YOGA BAZAAR üzleteiben?
close

A Yoga Bazaarral nagyon könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon és a közösségi médiahálózatokon közzétett promóciókat. A vásárlók csatlakozhatnak a Yoga Bazaar hűségprogramjához is, ha rendszeres ügyfelekké válnak. Minden vásárlásért automatikusan pontokat kap, amelyeket 180 naptári napon belül beválthat.

Ismerd meg a YOGA BAZAAR versenytársait!
close

A Yoga Bazaar Magyarországon olyan más jógafelszerelés-kiskereskedőkkel versenyez, mint például a Fabulo, a Yogabolt, a Jógamánia, a Decathlon, a Bharata, a Flexity és a Sportano.

Jelenleg nyitva van a YOGA BAZAAR ?
close

A vásárlók a hét minden napján, a nap 24 órájában vásárolhatnak a Yoga Bazaar termékeiből a cég hivatalos weboldalán keresztül. Emellett a Yoga Bazaar budapesti telephelyén hétfőtől péntekig 15 órától 19 óráig átvehetik megrendeléseiket és elérhetik az ügyfélszolgálatot.

Hány YOGA BAZAAR üzlet van az országban?
close

A Yoga Bazaar Magyarországon 1 átvételi helyszínen keresztül működik, amely a 1075 Budapest, Astoria, Károly krt. 1. szám alatt található. - Jobb oldali lépcsőház 2/4.

Hogyan vásárolhat YOGA BAZAAR termékeket online
close

A Yoga Bazaar webáruházában a vásárlók biztonságosan vásárolhatnak és 1-2 munkanapon belül otthonukba is átvehetik a termékeket, nagyon alacsony áron. A 30.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállításra is lehetőség van. Ha nem elégedett a vásárlással, a Yoga Bazaar 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal.

A YOGA BAZAAR exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagy előnyöket élvezhetnek, ha feliratkoznak a Yoga Bazaar hírlevelére, és tájékoztatást kapnak az új termékekről, valamint a jövőbeli ajánlatokról és akciókról. Továbbá, a MyDeals365 oldalon megtalálhatja a Yoga Bazaar legújabb katalógusait, és soha nem maradhat le egy üzletről sem.

A YOGA BAZAAR akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.