homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorULLA POPKEN
REKLÁM

ULLA POPKEN legfrissebb ajánlatai

ULLA POPKEN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Ulla Popken a Popken Fashion Group egyik márkája, amely a nagyméretű női ruhák kiváló minőségű divatjának forgalmazására szakosodott.

Milyen termékeket találhatok az ULLA POPKEN üzleteiben?

Az Ulla Popken a nagyméretű női divat finom, minőségi választékát árulja. Ezek között találnak a vásárlók hétköznapi divatot, üzleti öltönyt és estélyit, funkcionális sportruházatot, fürdőruhát, játékos fehérneműt, kiegészítőket és cipőket.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ULLA POPKEN

ULLA POPKEN története: Mi az ULLA POPKEN?
Open

Az Ulla Popken története 1880-ig nyúlik vissza, amikor Johann Popken megalapította a Textilhaus Popken céget a németországi Hamelnben. Generációról generációra azonban a család tagjai különböző üzleteket nyitottak különböző specialitásokkal, elérve ezzel egy üzletlánc létrejöttét.

1980-ban a németországi Rastede-ben alapították meg az Ulla Popken franchise-üzemeltetőt, amely a mai napig elkötelezett a nagyméretű, kiváló minőségű, nagyméretű női divat megismertetése mellett. Idővel később, a 90-es évtizedben kezdődött a márka nemzetközi terjeszkedése és az online áruház elindítása.

2012 óta az Ulla Popken része a Popken Fashion Groupnak, egy családi vállalkozásnak, amely nemzetközi szinten működik, és nagyméretű divatot árul. Napjainkban az Ulla Popken 30 országban van jelen üzletein keresztül, ezek egyike Magyarország, amely például a budapesti fizikai üzleteket és az online áruházat is magába foglalja.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ULLA POPKEN üzleteiben?
Open

Az Ulla Popken saját márkái alatt kínálja kollekcióit: Selection, Casual, Modern View, Studio Untold és Pure. Az Ulla Popken azonban a Popken Fashion Group része, és más márkák is társulnak hozzá, mint például a GINA LAURA, a Studio Untold és a JP1880.

Hogyan spórolhatok pénzt az ULLA POPKEN üzleteiben?
Open

Az Ulla Popken számos lehetőséget kínál a vásárlásra és egyúttal a spórolásra is. Nem kell mást tennie, mint kihasználni az összes ajánlatát és kedvezményét a kiválasztott termékeknél. Emellett számít a hírlevelével, hogy a legjobb előnyöket és promóciókat kaphatja.

Ismerd meg az ULLA POPKEN versenytársait!
Open

Az Ulla Popken néhány fő versenytársa Takko,H&M, Mango, C&A,Magyarországon: Via Appia, Wannabee, Bersy, Honey Fashion és mások.

Az ULLA POPKEN exkluzív előnyei
Open

Ulla Popken a legjobb lehetőség, hogy a legjobb választékot kapja a divatirányzatokban, amelyeket nagy méretekben gondoltak a nőknek. A márka első osztályú minőséget kínál, kitűnő mintákat minden pillanatra nappal vagy éjszaka, és a legjobb előnyöket hozza, hogy a vásárlás különleges pillanattá váljon.

Lesz-e ULLA POPKEN ajánlatok Black Friday?
Open

Ulla Popken elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Az ULLA POPKEN akciói
Open

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legjobb Ulla Popken akciókkal. Itt megtalálja az összes legújabb hírt, hogy a legjobb kedvezményt kapja a következő vásárlásához. Bármit is szeretne vásárolni ruhákból vagy cipőkből, az Ulla Popken gondoskodik Önről. Ne várjon tovább és használja ki minden előnyét a Ajanlatok 365-nek köszönhetően.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: http://divat42.hu/

REKLÁM
REKLÁM