homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorULLA POPKEN
REKLÁM

ULLA POPKEN legfrissebb ajánlatai

ULLA POPKEN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Ulla Popken a Popken Fashion Group egyik márkája, amely a nagyméretű női ruhák kiváló minőségű divatjának forgalmazására szakosodott.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ULLA POPKEN

ULLA POPKEN története: Mi az ULLA POPKEN?
Open

Az Ulla Popken története 1880-ig nyúlik vissza, amikor Johann Popken megalapította a Textilhaus Popken céget a németországi Hamelnben. Generációról generációra azonban a család tagjai különböző üzleteket nyitottak különböző specialitásokkal, elérve ezzel egy üzletlánc létrejöttét.

1980-ban a németországi Rastede-ben alapították meg az Ulla Popken franchise-üzemeltetőt, amely a mai napig elkötelezett a nagyméretű, kiváló minőségű, nagyméretű női divat megismertetése mellett. Idővel később, a 90-es évtizedben kezdődött a márka nemzetközi terjeszkedése és az online áruház elindítása.

2012 óta az Ulla Popken része a Popken Fashion Groupnak, egy családi vállalkozásnak, amely nemzetközi szinten működik, és nagyméretű divatot árul. Napjainkban az Ulla Popken 30 országban van jelen üzletein keresztül, ezek egyike Magyarország, amely például a budapesti fizikai üzleteket és az online áruházat is magába foglalja.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ULLA POPKEN üzleteiben?
Open

Az Ulla Popken saját márkái alatt kínálja kollekcióit: Selection, Casual, Modern View, Studio Untold és Pure. Az Ulla Popken azonban a Popken Fashion Group része, és más márkák is társulnak hozzá, mint például a GINA LAURA, a Studio Untold és a JP1880.

Hogyan spórolhatok pénzt az ULLA POPKEN üzleteiben?
Open

Az Ulla Popken számos lehetőséget kínál a vásárlásra és egyúttal a spórolásra is. Nem kell mást tennie, mint kihasználni az összes ajánlatát és kedvezményét a kiválasztott termékeknél. Emellett számít a hírlevelével, hogy a legjobb előnyöket és promóciókat kaphatja.

Ismerd meg az ULLA POPKEN versenytársait!
Open

Az Ulla Popken néhány fő versenytársa Takko,H&M, Mango, C&A,Magyarországon: Via Appia, Wannabee, Bersy, Honey Fashion és mások.

Az ULLA POPKEN exkluzív előnyei
Open

Ulla Popken a legjobb lehetőség, hogy a legjobb választékot kapja a divatirányzatokban, amelyeket nagy méretekben gondoltak a nőknek. A márka első osztályú minőséget kínál, kitűnő mintákat minden pillanatra nappal vagy éjszaka, és a legjobb előnyöket hozza, hogy a vásárlás különleges pillanattá váljon.

Az ULLA POPKEN akciói
Open

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legjobb Ulla Popken akciókkal. Itt megtalálja az összes legújabb hírt, hogy a legjobb kedvezményt kapja a következő vásárlásához. Bármit is szeretne vásárolni ruhákból vagy cipőkből, az Ulla Popken gondoskodik Önről. Ne várjon tovább és használja ki minden előnyét a Ajanlatok 365-nek köszönhetően.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: http://divat42.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.