logo
REKLÁM

SPAR legfrissebb ajánlatai

SPAR ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A SPAR egy holland élelmiszeri kiskereskedő áruházlánc, amely nemzetközi szinten tevékenykedik. Több, mint 13 ezer boltjuk van 48 országban, amelyek vásárlók millióit látják el minden hónapban. A SPAR a kedvező árai és a termékek vonzó bemutatásának köszönhetően vált az ügyfelei kedvenc bevásárlási helyszínévé.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: SPAR

Hogyan spórolhatok pénzt a SPAR üzleteiben?

Az Aldinak kedvezményprogramjai és alacsony árai vannak. Heti különleges ajánlataik vannak, amelyek gyakran drágább termékekre is vonatkoznak. A SPAR-ban hűségpont-gyűjtő rendszer is van, amely megjutalmazza azokat, akik rendszeresen járnak ebbe az áruházláncba.

A SPAR akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb SPAR kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel milyen aktuális ajánlatok vannak a hozzád közeli SPAR-ban és vedd meg a kedvenc termékeid maximális megtakarítással. Hozd ki a legtöbbet a pénzedből és tudd meg melyik lehetőség felel meg legjobban a családodnak és a háztartásodnak az árak gyors összehasonlításával. Ismerd meg a legjobb termékeket és márkákat, amelyeket a legolcsóbb árakon árulnak. Használd ki a SPAR eheti ajánlatait és ne maradj le egy spórolási lehetőségről se a mai naptól kezdve.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.spar.hu/

SPAR története: Mi a SPAR?

A SPAR-t, másnéven DESPAR, 1932-ben alapította Adriaan van Well. A név jelentése „Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig”, melynek magyar fordítása „Mindenki jobban profitál, ha együttműködünk”.

A SPAR jelen van a legtöbb európai országban, valamint Ázsiában, Afrikában és Óceániában is. Magyarországon 17 bolt van, amelyek a DESPAR név alatt üzemelnek. A SPAR boltok egy áruházlánc része, de egy franchise üzlet részeként is működhetnek. A cég híres a sportesemények szponzorálásáról is, legfőképp az Európai Atlétikai Szövetség által szervezett rendezvényeken.

A SPAR gyakran vásárol fel egyéb márkákat és folyamatosan növekszik. A SPAR-nak számos almárkája is van, mint a SPAR Express, a SPAR Neighbourhood, az EuroSPAR, és az InterSpar. Ezek lehetnek kisboltok, hagyományos szupermarketek, hipermarketek és egyebek.

Magyarországon a SPAR 500 boltot üzemel, amelyek közül az első 1992-ben nyílt meg. A cégnek 37 milliárd euró bevétele van minden évben a leárazásaiknak köszönhetően. A SPAR folyamatosan növekszik és még 2020-ban is sikerült új boltokat nyitniuk.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SPAR üzleteiben?

A SPAR-ban sokféle márka található. A helyi beszállítókkal és nagykereskedőkkel van partnerségben, hogy egy megfelelő és megfizethető termékkollekciót kínáljanak minden egyes boltjukban.

Lesz-e SPAR ajánlatok Black Friday?

SPAR elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a SPAR versenytársait!

Az Aldi a többi áruházlánccal és diszkont üzlettel verseng, mint például a Metro, Aldi, Lidl, a Tesco és a többiek. A SPAR-hoz hasonlóan a Tesco is rengeteg terméket árul és mind a kettő áruházlánc rendkívül népszerű Európában. A SPAR a minősége és a minőség iránti elkötelezettség miatt ilyen felkapott.

A SPAR exkluzív előnyei

  • Ez az áruház mindenféle árkategóriájú terméket forgalmaz, az olcsóktól kezdve a drágábbakig.
  • A SPAR folyamatosan frissíti termékajánlatait és kedvezményeit.
  • A SPAR a helyi gyártókkal van partnerségben, hogy mindig az országos igényeknek megfelelő ajánlatokkal várják vásárlóikat. A SPAR jelentős szerepet tölt be a magyarországi piacon, ahol több, mint 500 boltjuk van. Az ország egyik vezető vállalata és minden évbe egyre nagyobbak. A SPAR a minőségéről híres és nagy valószínűséggel fognak újabb és újabb boltokat nyitni Magyarországon, amelyekben az élelmiszerek legszélesebb választéka található meg, hogy minden igényt kielégítsenek.
REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.