REKLÁM

SPAR heti ajánlat

SPAR logo
SPAR utolsó ajánlatok
SPAR utolsó ajánlatok

SPAR legfrissebb ajánlatai

SPAR logo
SPAR ajánlatok
SPAR ajánlatok
2022. 07. 08. - 2022. 07. 14.
Szórólap Megnyitása
SPAR logo
SPAR ajánlatok
SPAR ajánlatok
2022. 07. 08. - 2022. 07. 14.
Szórólap Megnyitása
SPAR logo
SPAR ajánlatok
SPAR ajánlatok
2022. 07. 08. - 2022. 07. 14.
Szórólap Megnyitása
SPAR logo
SPAR ajánlatok
SPAR ajánlatok
2022. 07. 08. - 2022. 07. 14.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

SPAR ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A SPAR egy holland élelmiszeri kiskereskedő áruházlánc, amely nemzetközi szinten tevékenykedik. Több, mint 13 ezer boltjuk van 48 országban, amelyek vásárlók millióit látják el minden hónapban. A SPAR a kedvező árai és a termékek vonzó bemutatásának köszönhetően vált az ügyfelei kedvenc bevásárlási helyszínévé.

SPAR története: Mi a SPAR?

A SPAR-t, másnéven DESPAR, 1932-ben alapította Adriaan van Well. A név jelentése „Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig”, melynek magyar fordítása „Mindenki jobban profitál, ha együttműködünk”. A SPAR jelen van a legtöbb európai országban, valamint Ázsiában, Afrikában és Óceániában is. Magyarországon 17 bolt van, amelyek a DESPAR név alatt üzemelnek. A SPAR boltok egy áruházlánc része, de egy franchise üzlet részeként is működhetnek. A cég híres a sportesemények szponzorálásáról is, legfőképp az Európai Atlétikai Szövetség által szervezett rendezvényeken. A SPAR gyakran vásárol fel egyéb márkákat és folyamatosan növekszik. A SPAR-nak számos almárkája is van, mint a SPAR Express, a SPAR Neighbourhood, az EuroSPAR, és az InterSpar. Ezek lehetnek kisboltok, hagyományos szupermarketek, hipermarketek és egyebek. Magyarországon a SPAR 500 boltot üzemel, amelyek közül az első 1992-ben nyílt meg. A cégnek 37 milliárd euró bevétele van minden évben a leárazásaiknak köszönhetően. A SPAR folyamatosan növekszik és még 2020-ban is sikerült új boltokat nyitniuk.

Milyen termékeket találhatok a SPAR üzleteiben?

A SPAR-nak széles termékkínálata van. Leginkább az élelmiszeri és mindennapos használatra alkalmas termékeket árulják, mint a higiéniai és tisztítási termékek, és még sok minden más. Nem diszkont üzletként van elképzelve, ezért hatalmas termékkatalógusa van. Egyes SPAR boltok hipermarketek, hogy minél többféle terméket árulhassanak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SPAR üzleteiben?

A SPAR-ban sokféle márka található. A helyi beszállítókkal és nagykereskedőkkel van partnerségben, hogy egy megfelelő és megfizethető termékkollekciót kínáljanak minden egyes boltjukban.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a SPAR üzleteiben?

Az Aldinak kedvezményprogramjai és alacsony árai vannak. Heti különleges ajánlataik vannak, amelyek gyakran drágább termékekre is vonatkoznak. A SPAR-ban hűségpont-gyűjtő rendszer is van, amely megjutalmazza azokat, akik rendszeresen járnak ebbe az áruházláncba.

Ismerd meg a SPAR versenytársait!

Az Aldi a többi áruházlánccal és diszkont üzlettel verseng, mint például a Lidl, a Tesco és a többiek. A SPAR-hoz hasonlóan a Tesco is rengeteg terméket árul és mind a kettő áruházlánc rendkívül népszerű Európában. A SPAR a minősége és a minőség iránti elkötelezettség miatt ilyen felkapott.

A SPAR exkluzív előnyei

  • Ez az áruház mindenféle árkategóriájú terméket forgalmaz, az olcsóktól kezdve a drágábbakig.
  • A SPAR folyamatosan frissíti termékajánlatait és kedvezményeit.
  • A SPAR a helyi gyártókkal van partnerségben, hogy mindig az országos igényeknek megfelelő ajánlatokkal várják vásárlóikat. A SPAR jelentős szerepet tölt be a magyarországi piacon, ahol több, mint 500 boltjuk van. Az ország egyik vezető vállalata és minden évbe egyre nagyobbak. A SPAR a minőségéről híres és nagy valószínűséggel fognak újabb és újabb boltokat nyitni Magyarországon, amelyekben az élelmiszerek legszélesebb választéka található meg, hogy minden igényt kielégítsenek.

A SPAR akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb SPAR kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel milyen aktuális ajánlatok vannak a hozzád közeli SPAR-ban és vedd meg a kedvenc termékeid maximális megtakarítással. Hozd ki a legtöbbet a pénzedből és tudd meg melyik lehetőség felel meg legjobban a családodnak és a háztartásodnak az árak gyors összehasonlításával. Ismerd meg a legjobb termékeket és márkákat, amelyeket a legolcsóbb árakon árulnak. Használd ki a SPAR eheti ajánlatait és ne maradj le egy spórolási lehetőségről se a mai naptól kezdve.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.spar.hu/