logo
REKLÁM

BAUHAUS legfrissebb ajánlatai

BAUHAUS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Bauhaus egy európai kiskereskedelmi lánc, amely a lakberendezés, a kertészkedés és a szerszámok szektorában tevékenykedik. Egész Európában vannak üzletei, szolgáltatásai és termékei minőségének köszönhetően pedig a térségben az egyik legsikeresebb áruházlánc.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BAUHAUS

Hogyan spórolhatok pénzt a BAUHAUS üzleteiben?

A Bauhaus hozzáférhető opciókat kínál a termékei jóváírásához, valamint egy kártyát is exkluzív promóciókkal. Szállítási és támogatási lehetőségeket kínál azoknak az ügyfeleknek, akiknek segítségre van szükségük projektjeik megvalósításánál.

A BAUHAUS akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb mömax kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a legjobb ajánlatokat, amelyeket most rögtön kihasználhat, és élvezd ki az összes Bauhaus által kínált ajánlatot. Újítsd fel otthonod ízlésed szerint anélkül, hogy túl sokat költenél rá.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bauhaus.hu/

BAUHAUS története: Mi a BAUHAUS?

A Bauhaus központja Svájcban van, de üzletei egész Európában megtalálhatók. Az elnevezés a német bauen és Haus szavakból származik, azaz 'építeni' és 'ház', de a Bauhaus név egy fontos művészeti iskolára és más kulturális és művészeti fogalmakra is utal. Az első áruházat 1960-ban nyitotta meg Heinz-Georg Baus a németországi Mannheimben. 250 üzlete van olyan országokban, mint Magyarország, Ausztria, Csehország, Bulgária, Horvátország, Észtország, Dánia, Svédország, Spanyolország, Szlovákia, Norvégia, Luxemburg, Törökország és más országok.

A Bauhaus volt az első német üzlet, amely a DIY (csináld magad) barkácsolási koncepcióra összpontosított, a szerszámok és anyagok széles választékát kínálva, amelyeket mind meg lehet venni egy boltban, és ez akkoriban egy nagy újdonságnak számított. Az üzletnek széles termékkatalógusa és további szolgáltatásai voltak, mint például a szállítás. A vállalat gyorsan növekedett és kiterjedt más városokra is. 100. boltjuk 1989-ben nyílt meg, míg az első üzletüket külföldön 1972-ben nyitották meg Ausztriában. A 70-es évekre már 30 üzletük volt, és azóta is folytatódik a terjeszkedés. Ma a Bauhaus egy vezető áruházlánc Európában.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BAUHAUS üzleteiben?

A Bauhaus számos különböző márkát kínál, leginkább a vezető nemzetközi márkaneveket a szektorban.

Lesz-e BAUHAUS ajánlatok Black Friday?

Bauhaus elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a BAUHAUS versenytársait!

A Bauhaus más háztartási készülékeket, építőanyagokat, bútorokat és dekorációkat árusító üzletekkel verseng, mint például az IKEA, bár a Bauhaus inkább a barkácsolási szegmens felé orientálódott.

A BAUHAUS exkluzív előnyei

  • Ez az üzlet a termékek széles választékát kínálja, és mindent meg lehet találni egy helyen, ami segít az ügyfeleknek abban, hogy mindent megszerezzenek, amire szükségük van.
  • A Bauhaus különböző kreditgyűjtő opciókat kínál ügyfeleinek.
  • Az áruházlánc rendszeresen kínál kedvezményeket, és Plus kártyát is lehet kapni náluk, amely lehetővé teszi az exkluzív akciókhoz való hozzáférést.
REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.