logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorFRESSNAPF

FRESSNAPF akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a FRESSNAPF Üzletek

A Fressnapf egy németországi üzletlánc, amely állateledel és állattartási termékek értékesítésére összpontosít. A piacon nagy múltra visszatekintő Fressnapf nemcsak Németországban van jelen, hanem a világ más országaiban is, például Magyarországon. Magyarországon a Fressnapf az ország egész területén stratégiailag elhelyezett, széles üzlethálózaton keresztül működik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: FRESSNAPF

Hogyan spórolhatok pénzt a FRESSNAPF üzleteiben?

Pénzt takaríthat meg a Fressnapfnál, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Fressnapf webáruházában a vásárlók széles termékválasztékot találhatnak akciós áron. A Ajanlatok 365 oldalon a Fressnapf összes ajánlatát és promócióját is megtalálja. A Hírlevélre való feliratkozással értesülhet a legújabb akciókról.

A FRESSNAPF akciói

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót felkínál, amit a Fressnapf nyújt Önnek Magyarországon. Ha kedvenceinek szánt termékekről van szó, a Fressnapf-ban mindent megtalál, amit keres. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és fedezze fel mindazt, amit a Fressnapf kínál.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.fressnapf.hu/

FRESSNAPF története: Mi a FRESSNAPF?

A Fressnapf története 1990-ben kezdődött, amikor Torsten Toeller megalapította a céget és megnyitotta az első németországi üzletét. A Fressnapf központja a németországi Krefeldben található, és a cég kezdete óta az a céljuk, hogy vásárlóik számára állatok ápolásához szükséges termékek széles választékát kínálják. A következő években a cég erőteljes terjeszkedési folyamaton ment keresztül, számos üzlet megnyitásával országszerte és Németországon kívül.

Magyarországon a Freessnapf 2013-ban nyitottas meg első üzletét, és azóta a magyar fogyasztók körében jó hírnévnek örvendő márkává vált. Napjainkban a Fressnapf több mint 50 üzleten keresztül működik Magyarországon, az ország főbb régióiban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a FRESSNAPF üzleteiben?

A Fressnapf olyan jól ismert márkák termékeit forgalmazza, mint a Select Gold, Premiere, AniOne, Real Nature, MultiFit, JBL, Panzi, Purina, PetBalance, Royal Canin, Eukanuba, Happy Dog, Bosch, Brit, Acana, Sheba, Cesar, Dogs Creek , Whiskas, 8 In 1, Rinti, és az Iams, többek között.

Lesz-e FRESSNAPF ajánlatok Black Friday?

Fressnapf elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a FRESSNAPF versenytársait!

A Fressnapf Magyarországon versenyez többek között más áruházláncokkal, mint például a Alphazoo, ZooPlus.

A FRESSNAPF exkluzív előnyei

A Fressnapf kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja ügyfeleinek nagyon kedvező áron. A vásárlók megvásárolhatják termékeiket az online áruházban, és házhoz szállíttathatják azokat. A Fressnapf állatorvosi szolgáltatásokat is kínál a házi kedvencek számára.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a FRESSNAPF

A legjobb ajánlatok a FRESSNAPF

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a FRESSNAPF és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.