homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorBLACK RED WHITE
REKLÁM

BLACK RED WHITE legfrissebb ajánlatai

BLACK RED WHITE ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Black Red White egy lengyel üzletlánc, amely bútorok és lakberendezési cikkek értékesítésével foglalkozik. A nagy piaci múlttal rendelkező Black Red White erősen jelen van Magyarországon, ahol az ország főbb régióiban elterjedt széles üzlethálózattal rendelkezik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BLACK RED WHITE

BLACK RED WHITE története: Mi a BLACK RED WHITE?
Open

A Black Red White története 1991-ben kezdődött, amikor Tadeusz Chmiel megalapította a céget Lengyelországban. Kezdetben a Black Red White a régi Państwowy Ośrodek Maszynowyban (POM) alapított gyárat, amely az állami tulajdonú vállalatok klasztere volt.

A következő években a cég erőteljes terjeszkedési folyamaton ment keresztül az akkori bútorok iránti nagy kereslet miatt. A Black Red White termékei más országokba is eljutottak, jelenleg Magyarországra, az Egyesült Államokba és a világ negyven országába exportálnak.

Magyarországon a Black Red White a 2000-es években kezdte meg a pályafutását, és azóta a magyar fogyasztók körében nagy presztízsű márkává vált. Napjainkban a Black Red White hat üzleten keresztül működik Magyarországon, az ország főbb régióiban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BLACK RED WHITE üzleteiben?
Open

A Black Red White bútorok és lakberendezési cikkek gyártója, ezért a termékeket saját márkanév alatt értékesíti.

Hogyan spórolhatok pénzt a BLACK RED WHITE üzleteiben?
Open

Spórolhat is a Black Red White-nál, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Black Red White webáruházában található az „Akció” rovat, ahol nagy választékot találhatnak a vásárlók kedvezményes áron. A ajanlatok365 oldalon a Black Red White legújabb ajánlatait és promócióit is megtalálja.

Ismerd meg a BLACK RED WHITE versenytársait!
Open

A Black Red White más áruházláncokkal versenyez Butlers, MERKURY MARKET, IKEA, Mobelix,Magyarországon, mint például az Unicspot, a Cosmos Home stb.

A BLACK RED WHITE exkluzív előnyei
Open

A Black Red White kiváló minőségű bútorok széles választékát kínálja ügyfeleinek nagyon kedvező áron. A vásárlók vásárolhatnak az online áruházban és házhoz szállíttathatják vagy átvehetik termékeiket a legközelebbi üzletben. Bármely termékkel kapcsolatos kellemetlenség esetén a Black Red White lehetővé teszi a visszaküldést és a visszatérítés lehetőségét.

A BLACK RED WHITE akciói
Open

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót felajánl, amelyet a Black Red White kínál Önnek Magyarországon. A legkifinomultabb és legmagasabb minőségű bútorok a Black Red White-nál találhatók. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és kezdjen el pénzt takarítani még ma a Black Red White segítségével. A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.brwbutorhaz.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.