logo
REKLÁM

PRAKTIKER legfrissebb ajánlatai

PRAKTIKER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Praktiker eredetileg egy európai áruházlánc volt, melynek több országban is voltak üzleteik. Bár a neve továbbra is megmaradt, a működése megváltozott és az üzletek más tulajdonosok bírtokában vannak ma, akik folytatják a minőséges műszaki áruk forgalmazását.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PRAKTIKER

PRAKTIKER története: Mi a PRAKTIKER?
close

A Praktiker 1978-ban alapították. Az első boltjuk Luxemburgban nyílt meg és az ASKO tulajdonában volt, míg a központi irodájukat Hamburgba helyezték. A céget megvásárolta a Metro, a nemzetközi nagykereskedési áruházlánc, amikor az ASKO társult ehhez a szervezethez. A cég kisebb áruházláncokat és boltokat vásárolt meg, amelyek a DIY (csináld magad) szektorra és az építőanyagokra fókuszáltak. Az idő múlásával a Metro kilépett a cégből, ami jelentős problémákhoz vezetett, de a Praktiker ennek ellenére még mindig aktív résztvevője az európai piacnak.

Magyarországon a Praktiker névjegy alatt működő üzleteket a Papag, majd a Wallis Group vették meg. A Praktiker névjegyet ma is használják Bulgáriában, Görögországban és Törökországban. 2016 óta üzemel a Praktiker.de weboldal is, egy online lakásfelújításra kitalált webáruház, ami a cég nevét viseli. Magyarországon 20 Praktiker áruház található.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PRAKTIKER üzleteiben?
close

A Praktiker a minőséges nemzeti és nemzetközi márkanevekkel működik együtt.

Hogyan spórolhatok pénzt a PRAKTIKER üzleteiben?
close

A Praktikerben alacsony árak vannak és nagy leárazások szoktak lenni a termékeken. A webárúházukban szezonális exkluzív ajánlatok találhatók az évszakra vonatkozóan.

Lesz-e PRAKTIKER ajánlatok Black Friday?
close

Praktiker elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a PRAKTIKER versenytársait!
close

A Praktiker a többi műszaki, bútorzati és háztartási gépeket forgalmazó üzlettel verseng, ideértve a nagyobb kiskereskedőket is, mint a Tesco, aki ugyanezeket a termékeket árulja, és az IKEA, aki a lakberendezésre van specializálódva.

A PRAKTIKER exkluzív előnyei
close

  • Ennek az áruházláncnak számos olcsó terméke van lakásfelújításhoz, javításhoz és építéshez, valamint dekorációs elemeket is árulnak.
  • A Praktiker hazánkban már régóta jelen van és egy elismert márkanévnek számít.
  • A Praktiker folyamatosan bővíti termékkatalógusát és mindig találhatóak náluk újabb akciók. A Praktikerma is egy népszerű cég Magyarországon, amely a szerszámok, építőanyagok és bútorok széles választékát kínálja mindenféle árkategóriában. A Praktiker egy jó választás akkor is, ha már összeszerelt dolgokat szeretnél venni, és akkor is, ha te magad szeretnéd felújítani otthonod.

A PRAKTIKER akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Praktiker kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Praktiker áruházban. Nézd meg a legjobb szerszámokat, építőanyagokat, bútorokat és háztartási gépeket, és ne maradj le a Praktiker minőséges lehetőségeiről.

Használd ki a legjobb akciókat és a legkedvezőbb árakat úgy, hogy összehasonlítod a Praktikerajánlatait a versenytársak áraival. Ne pazarold az idődet és pénzedet, inkább használd a Ajánlatok 365, aki segít neked a legtöbbet kihozni a pénzedből.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.praktiker.hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.