REKLÁM

PRAKTIKER legfrissebb ajánlatai

PRAKTIKER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Praktiker eredetileg egy európai áruházlánc volt, melynek több országban is voltak üzleteik. Bár a neve továbbra is megmaradt, a működése megváltozott és az üzletek más tulajdonosok bírtokában vannak ma, akik folytatják a minőséges műszaki áruk forgalmazását.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PRAKTIKER

PRAKTIKER története: Mi a PRAKTIKER?
Open

A Praktiker 1978-ban alapították. Az első boltjuk Luxemburgban nyílt meg és az ASKO tulajdonában volt, míg a központi irodájukat Hamburgba helyezték. A céget megvásárolta a Metro, a nemzetközi nagykereskedési áruházlánc, amikor az ASKO társult ehhez a szervezethez. A cég kisebb áruházláncokat és boltokat vásárolt meg, amelyek a DIY (csináld magad) szektorra és az építőanyagokra fókuszáltak. Az idő múlásával a Metro kilépett a cégből, ami jelentős problémákhoz vezetett, de a Praktiker ennek ellenére még mindig aktív résztvevője az európai piacnak.

Magyarországon a Praktiker névjegy alatt működő üzleteket a Papag, majd a Wallis Group vették meg. A Praktiker névjegyet ma is használják Bulgáriában, Görögországban és Törökországban. 2016 óta üzemel a Praktiker.de weboldal is, egy online lakásfelújításra kitalált webáruház, ami a cég nevét viseli. Magyarországon 20 Praktiker áruház található.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PRAKTIKER üzleteiben?
Open

A Praktiker a minőséges nemzeti és nemzetközi márkanevekkel működik együtt.

Hogyan spórolhatok pénzt a PRAKTIKER üzleteiben?
Open

A Praktikerben alacsony árak vannak és nagy leárazások szoktak lenni a termékeken. A webárúházukban szezonális exkluzív ajánlatok találhatók az évszakra vonatkozóan.

Ismerd meg a PRAKTIKER versenytársait!
Open

A Praktiker a többi műszaki, bútorzati és háztartási gépeket forgalmazó üzlettel verseng, ideértve a nagyobb kiskereskedőket is, mint a Tesco, aki ugyanezeket a termékeket árulja, és az IKEA, aki a lakberendezésre van specializálódva.

A PRAKTIKER exkluzív előnyei
Open

  • Ennek az áruházláncnak számos olcsó terméke van lakásfelújításhoz, javításhoz és építéshez, valamint dekorációs elemeket is árulnak.
  • A Praktiker hazánkban már régóta jelen van és egy elismert márkanévnek számít.
  • A Praktiker folyamatosan bővíti termékkatalógusát és mindig találhatóak náluk újabb akciók. A Praktikerma is egy népszerű cég Magyarországon, amely a szerszámok, építőanyagok és bútorok széles választékát kínálja mindenféle árkategóriában. A Praktiker egy jó választás akkor is, ha már összeszerelt dolgokat szeretnél venni, és akkor is, ha te magad szeretnéd felújítani otthonod.

A PRAKTIKER akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Praktiker kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Praktiker áruházban. Nézd meg a legjobb szerszámokat, építőanyagokat, bútorokat és háztartási gépeket, és ne maradj le a Praktiker minőséges lehetőségeiről.

Használd ki a legjobb akciókat és a legkedvezőbb árakat úgy, hogy összehasonlítod a Praktikerajánlatait a versenytársak áraival. Ne pazarold az idődet és pénzedet, inkább használd a Ajánlatok 365, aki segít neked a legtöbbet kihozni a pénzedből.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.praktiker.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.