logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorEXISPORT
REKLÁM

EXISPORT legfrissebb ajánlatai

EXISPORT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Exisport a sportdivat és életmód üzletek legnagyobb hálózata Szlovákiában. Országszerte 21 üzletet üzemeltet. Vásárlói sport- és szabadidős termékeket találnak hálózatunkban, ahol egy helyen kapják meg az olyan sporttevékenységekhez szükséges termékeket, mint a kerékpározás, futás, síelés, futball, túrázás vagy más sportok, valamint a mindennapi használatra szánt termékeket a forgalmas városokban és a csendes kisvárosokban. 2

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: EXISPORT

EXISPORT története: Mi az EXISPORT?
close

Az Exisportot 2003-ban alapították. Napjainkban a vállalat több mint 21 éves tapasztalattal rendelkezik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az EXISPORT üzleteiben?
close

A Nike, Tecnica, Under Armor, Everet, Blizzard, Crocs és Adidas csak néhány a kiváló minőségű márkák közül, amelyeket az Exisportnál talál.

Hogyan spórolhatok pénzt az EXISPORT üzleteiben?
close

Az Exisportnál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalán az Akciók részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne feledje továbbá, hogy látogasson el a My Deal 365 oldalra, ahol megtalálja a legújabb Exisport katalógusokat, hogy élvezze a legjobb akciókat, és spóroljon mindenen, amire szüksége van.

Ismerd meg az EXISPORT versenytársait!
close

A Nike, Puma, Under Armor, Rebook, Salomon, Fila, New Balance, Adidas és Asics az Exisport néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a EXISPORT ?
close

Az Exisport nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9:00 és 21:00 óra között, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között tart.

Hány EXISPORT üzlet van az országban?
close

Az Exisportnak több mint 20 üzlete van Magyarországon.

Hogyan vásárolhat EXISPORT termékeket online
close

Az Exisport´s weboldalán nem csak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket találsz, hanem feliratkozhatsz a hírlevelére is. A weboldalon méretkalauz található, ha kétségeid lennének a méreteddel kapcsolatban, valamint szállítási információk.

Az EXISPORT exkluzív előnyei
close

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni az Exisportnál, akkor iratkozzon fel a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. Az Exisportot az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTokon és a YouTube-on is követheted, hogy a legfrissebb információkhoz, kedvezményekhez és kuponokhoz juss.

Az EXISPORT akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.