homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorDIEGO
REKLÁM

DIEGO legfrissebb ajánlatai

DIEGO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Diego egy bútorzati áruházlánc, melynek több, mint 150 üzlete van Kelet-Európában. Első osztályú termékeket biztosítanak a lakás berendezéséhez és számos pénzmegtakarítási lehetőséget nyújtanak akcióikkal és kedvező áraikkal.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DIEGO

DIEGO története: Mi a DIEGO?
Open

A Diego 1995-ben lett alapítva. Egy kis vállalatként kezdte, amelynek csak egy boltja volt, ahol szőnyegeket árultak. Ez egy magyar cég és először hazánkban terjedt el, majd a nemzetközi piacra is kilépett. A Diego kifejlesztett egy franchise rendszert, amely lehetővé tette, hogy több új üzletet nyissanak és több új terméket vonhassanak be a katalógusukba. A kezdetben csak szőnyegeket árultak, de később elkezdtek parkettákat, PVC-ket és egyéb termékeket is árulni.

2005-ben függönyöket is elkezdtek árulni, majd 2010-ben tapétákkal bővítették kínálatukat. Ma a Diegonak 157 üzlete van, melyből 97 Magyarországon, 34 Romániában, 20 Szlovákiában és 1 a Cseh Köztársaságban található. Annak ellenére, hogy nem olyan sok fajta terméket árulnak, bőséges kollekciójukban minden igényű vásárló megtalálhatja amire szüksége van, és ők maguk gyártják termékeiket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DIEGO üzleteiben?
Open

A Diego különböző márkákat forgalmaz, melyekből kettő a sajátja. A Woodstep laminált padlóburkolatokat gyárt, míg a Tulipo szőnyegek gyártásával foglalkozik. Ez a két márka már a kezdetek óta a céghez tartozik.

Hogyan spórolhatok pénzt a DIEGO üzleteiben?
Open

A Diegonak alacsony árai vannak és rendszeresen frissülő leárazásokat kínálnak. Mivel saját márkájú termékeket is árul, nagyon jó megoldásokat tud nyújtani anélkül, hogy magasra kellene emelnie az árait.

Ismerd meg a DIEGO versenytársait!
Open

A Diego a többi olyan üzlettel verseng, amelyek bútorzatokat, padlóburkolatokat és szőnyegeket árulnak. Textilipari szempontból a KiK a legnagyobb konkurenciája, de az JYSK, Mobelix, Momax, IKEA is egy elég nagy versenytárs. A Diego kevés terméktípusra fókuszál, de ezeknél hatalmas a választék.

A DIEGO exkluzív előnyei
Open

  • Ennek az áruházláncnak saját márkájú termékei vannak és alacsony árai.
  • A Diego exkluzív akciókat kínál.
  • A Diegonak hatalmas a termékválasztéka, így a vásárlók mindig megtalálhatják, amire éppen szükségük van. A Diego egy népszerű cég Magyarországon, mely a háztartási cikkek és padlóburkolatok széles választékát kínálja, amelyek képesek kényelmesebbé és praktikusabbá tenni bármilyen lakást.

A DIEGO akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Diego kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Diego áruházban. Ismerd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével és tudd meg mi mindent kínál neked ez a népszerű cég. Találd meg a legjobb szőnyegeket, tapétákat vagy laminált padlókat, amikre otthonodnak szüksége van, és spórolj pénzt ezeknél a kiadásoknál az elképesztő kedvezményekkel.

Ne pazarold az időt a végtelen böngészéssel, inkább hasonlítsd össze az árakat gyorsan a Ajánlatok 365 oldalán összegyűjtött információkkal, hogy felfedezd a Diego és a versenytársai legfrissebb ajánlatait.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is:https://www.diego.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.