logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorDIEGO
REKLÁM

DIEGO legfrissebb ajánlatai

DIEGO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Diego egy bútorzati áruházlánc, melynek több, mint 150 üzlete van Kelet-Európában. Első osztályú termékeket biztosítanak a lakás berendezéséhez és számos pénzmegtakarítási lehetőséget nyújtanak akcióikkal és kedvező áraikkal.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DIEGO

DIEGO története: Mi a DIEGO?
close

A Diego 1995-ben lett alapítva. Egy kis vállalatként kezdte, amelynek csak egy boltja volt, ahol szőnyegeket árultak. Ez egy magyar cég és először hazánkban terjedt el, majd a nemzetközi piacra is kilépett. A Diego kifejlesztett egy franchise rendszert, amely lehetővé tette, hogy több új üzletet nyissanak és több új terméket vonhassanak be a katalógusukba. A kezdetben csak szőnyegeket árultak, de később elkezdtek parkettákat, PVC-ket és egyéb termékeket is árulni.

2005-ben függönyöket is elkezdtek árulni, majd 2010-ben tapétákkal bővítették kínálatukat. Ma a Diegonak 157 üzlete van, melyből 97 Magyarországon, 34 Romániában, 20 Szlovákiában és 1 a Cseh Köztársaságban található. Annak ellenére, hogy nem olyan sok fajta terméket árulnak, bőséges kollekciójukban minden igényű vásárló megtalálhatja amire szüksége van, és ők maguk gyártják termékeiket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DIEGO üzleteiben?
close

A Diego különböző márkákat forgalmaz, melyekből kettő a sajátja. A Woodstep laminált padlóburkolatokat gyárt, míg a Tulipo szőnyegek gyártásával foglalkozik. Ez a két márka már a kezdetek óta a céghez tartozik.

Hogyan spórolhatok pénzt a DIEGO üzleteiben?
close

A Diegonak alacsony árai vannak és rendszeresen frissülő leárazásokat kínálnak. Mivel saját márkájú termékeket is árul, nagyon jó megoldásokat tud nyújtani anélkül, hogy magasra kellene emelnie az árait.

Lesz-e DIEGO ajánlatok Black Friday?
close

Diego elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a DIEGO versenytársait!
close

A Diego a többi olyan üzlettel verseng, amelyek bútorzatokat, padlóburkolatokat és szőnyegeket árulnak. Textilipari szempontból a KiK a legnagyobb konkurenciája, de az JYSK, Mobelix, Momax, IKEA is egy elég nagy versenytárs. A Diego kevés terméktípusra fókuszál, de ezeknél hatalmas a választék.

A DIEGO exkluzív előnyei
close

  • Ennek az áruházláncnak saját márkájú termékei vannak és alacsony árai.
  • A Diego exkluzív akciókat kínál.
  • A Diegonak hatalmas a termékválasztéka, így a vásárlók mindig megtalálhatják, amire éppen szükségük van. A Diego egy népszerű cég Magyarországon, mely a háztartási cikkek és padlóburkolatok széles választékát kínálja, amelyek képesek kényelmesebbé és praktikusabbá tenni bármilyen lakást.

A DIEGO akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Diego kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Diego áruházban. Ismerd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével és tudd meg mi mindent kínál neked ez a népszerű cég. Találd meg a legjobb szőnyegeket, tapétákat vagy laminált padlókat, amikre otthonodnak szüksége van, és spórolj pénzt ezeknél a kiadásoknál az elképesztő kedvezményekkel.

Ne pazarold az időt a végtelen böngészéssel, inkább hasonlítsd össze az árakat gyorsan a Ajánlatok 365 oldalán összegyűjtött információkkal, hogy felfedezd a Diego és a versenytársai legfrissebb ajánlatait.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is:https://www.diego.hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.