REKLÁM

MENTAVILL heti ajánlat

MENTAVILL utolsó ajánlatok
MENTAVILL utolsó ajánlatok

MENTAVILL legfrissebb ajánlatai

MENTAVILL logo
MENTAVILL ajánlatok

MENTAVILL ajánlatok

Érvényes okt. 21.
Szórólap Megnyitása
MENTAVILL logo
MENTAVILL ajánlatok

MENTAVILL ajánlatok

Érvényes jan. 1.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

A háztartási cikkek egyéb forgalmazott márkái:

BAUHAUS
BAUHAUS
OBI
OBI
PRAKTIKER
PRAKTIKER
HOFFMANN  GROUP
HOFFMANN GROUP
BODROGI BAU
BODROGI BAU
DR. PADLÓ
DR. PADLÓ
BAUHAUS
BAUHAUS
OBI
OBI
PRAKTIKER
PRAKTIKER
HOFFMANN  GROUP
HOFFMANN GROUP
BODROGI BAU
BODROGI BAU
DR. PADLÓ
DR. PADLÓ

MENTAVILL ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Mentavill a megfelelő hely, ha elektromos termékre van szüksége. Az iparágban szerzett nagy tapasztalattal rendelkező márka széles termékválasztékkal rendelkezik az építkezéshez vagy az otthoni ápoláshoz. A Mentavillnél kiváló minőséget talál megfizethető áron.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MENTAVILL

MENTAVILL története: Mi a MENTAVILL?
Open

A Mentavill története 1991-ben kezdődött, amikor magyarok egy csoportja elhatározta, hogy kizárólag építőipari elektromos termékekre összpontosító üzletet nyit. Miután néhány év alatt megtapasztalták a gyártók világát és számos kiskereskedőnek értékesítették termékeiket, a cég úgy döntött, hogy saját üzleteket nyitnak termékeik értékesítésére. Napjainkban a Mentavill több mint 30 üzlettel rendelkezik Magyarországon és számos mással Romániában, 300 embert foglalkoztatva.

Milyen termékeket találhatok a MENTAVILL üzleteiben?
Open

A Mentavill üzleteiben a kapcsolóktól, lámpáktól, audio- és videokiegészítőktől, vízszint-szabályozóktól és elektromos autótöltőktől kezdve a fényforrásokon, csatlakozókon, elosztókon, vezetékeken és akkumulátorokon át bármit beszerezhet. Lehetőség van továbbá szerszámok, például vágógépek, csavarhúzók, fogók és kalapácsok, valamint biztonsági termékek vásárlására is. Számos háztartási készüléket is talál, mint például kazánokat, fűtőtesteket vagy rovarcsapdákat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MENTAVILL üzleteiben?
Open

A Mentavill üzleteiben kapható termékek nagy részét a vállalat maga gyártja, összetett és magas technológiai folyamatok keretében. Emellett üzleteiben számos márka cikkeit lehet beszerezni, mint például Elko, Finder, Duosida, Philips, Burisch, ABB, Orbitech, Bachmann, BB-Vill, Codefon, Emos, Hager, Legrand, Hajdu, Cimco, Emos és Hama.

Hogyan spórolhatok pénzt a MENTAVILL üzleteiben?
Open

Van valami, ami miatt a Mentavill kiemelkedik a többi magyarországi márka közül: a hihetetlen áraik. Mindennap több mint 10% kedvezményt lehet kapni egyes termékekből online vásárláskor, és akár 30% kedvezményt szobai termékkészletekre. Ne aggódjon, a Mentavillben mindig talál alkut.

Ismerd meg a MENTAVILL versenytársait!
Open

A Mentavill egy nagyobb univerzum része, amely barkácstermékeket és háztartási cikkeket árul. Néhány márka, amely ezt a csoportot alkotja: Elektrikstore, Daniella, Mixvill, Obi, Lampahaz, Vilagitas Center, Androd, Bauhaus, SzerszamKell, Otthon Depo és Praktiker.

A MENTAVILL exkluzív előnyei
Open

Ha további ajánlatokat keres, javasoljuk, hogy figyeljen a vállalat által a különleges napokon, például a fekete pénteken tartott akciókra. Ne felejtse el ellenőrizni a Mentavill közösségi média fiókjait, hogy megismerje a következő akciós időszakokat a nagyszerű ajánlatokért.

A MENTAVILL akciói
Open

A legjobb ajánlatokat keresi a Mentavillben? A megfelelő helyre érkezett. A Ajanlatok 365-ben a márka összes katalógusát megtalálod. Nézze meg őket, garantálja a kedvezményt, és kezdjen el pénzt megtakarítani a következő vásárlásához.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.mentavill.hu

REKLÁM