logo
REKLÁM

MENTAVILL legfrissebb ajánlatai

MENTAVILL ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Mentavill a megfelelő hely, ha elektromos termékre van szüksége. Az iparágban szerzett nagy tapasztalattal rendelkező márka széles termékválasztékkal rendelkezik az építkezéshez vagy az otthoni ápoláshoz. A Mentavillnél kiváló minőséget talál megfizethető áron.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MENTAVILL

MENTAVILL története: Mi a MENTAVILL?
close

A Mentavill története 1991-ben kezdődött, amikor magyarok egy csoportja elhatározta, hogy kizárólag építőipari elektromos termékekre összpontosító üzletet nyit. Miután néhány év alatt megtapasztalták a gyártók világát és számos kiskereskedőnek értékesítették termékeiket, a cég úgy döntött, hogy saját üzleteket nyitnak termékeik értékesítésére. Napjainkban a Mentavill több mint 30 üzlettel rendelkezik Magyarországon és számos mással Romániában, 300 embert foglalkoztatva.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MENTAVILL üzleteiben?
close

A Mentavill üzleteiben kapható termékek nagy részét a vállalat maga gyártja, összetett és magas technológiai folyamatok keretében. Emellett üzleteiben számos márka cikkeit lehet beszerezni, mint például Elko, Finder, Duosida, Philips, Burisch, ABB, Orbitech, Bachmann, BB-Vill, Codefon, Emos, Hager, Legrand, Hajdu, Cimco, Emos és Hama.

Hogyan spórolhatok pénzt a MENTAVILL üzleteiben?
close

Van valami, ami miatt a Mentavill kiemelkedik a többi magyarországi márka közül: a hihetetlen áraik. Mindennap több mint 10% kedvezményt lehet kapni egyes termékekből online vásárláskor, és akár 30% kedvezményt szobai termékkészletekre. Ne aggódjon, a Mentavillben mindig talál alkut.

Lesz-e MENTAVILL ajánlatok Black Friday?
close

Mentavill elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a MENTAVILL versenytársait!
close

A Mentavill egy nagyobb univerzum része, amely barkácstermékeket és háztartási cikkeket árul. Néhány márka, amely ezt a csoportot alkotja: Elektrikstore, Daniella, Mixvill, Obi, Lampahaz, Vilagitas Center, Androd, Bauhaus, Expert, SzerszamKell, Otthon Depo és Praktiker.

A MENTAVILL exkluzív előnyei
close

Ha további ajánlatokat keres, javasoljuk, hogy figyeljen a vállalat által a különleges napokon, például a fekete pénteken tartott akciókra. Ne felejtse el ellenőrizni a Mentavill közösségi média fiókjait, hogy megismerje a következő akciós időszakokat a nagyszerű ajánlatokért.

A MENTAVILL akciói
close

A legjobb ajánlatokat keresi a Mentavillben? A megfelelő helyre érkezett. A Ajanlatok 365-ben a márka összes katalógusát megtalálod. Nézze meg őket, garantálja a kedvezményt, és kezdjen el pénzt megtakarítani a következő vásárlásához.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.mentavill.hu

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.