logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorHYUNDAI
REKLÁM

HYUNDAI legfrissebb ajánlatai

HYUNDAI ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Hyundai egy dél-koreai vállalat, amely járművek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Hyundai nagy múltra tekint vissza a piacon, és a világ számos más országához hasonlóan Magyarországon is erős jelenléttel rendelkezik. A Hyundai központja a dél-koreai Szöulban található. Magyarországon a Hyundai hivatalos márkakereskedők széles hálózatán keresztül működik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: HYUNDAI

HYUNDAI története: Mi a HYUNDAI?
close

A Hyundai-t 1947-ben alapította Dél-Koreában Chung Ju-Yung. A Hyundai kezdettől fogva az autók gyártására és javítására összpontosított. Évekkel később a Hyundai Csoport olyan vállalatként kezdett működni, amely együttműködött a koreai kormánnyal, hogy az iparfejlesztés révén élénkítse a gazdasági tevékenységet.

A következő évtizedekben a Hyundai erőteljes terjeszkedési folyamaton ment keresztül, mígnem 1967-ben megalapították a Hyundai Motor Company leányvállalatot. A Hyundai ezután nemzetközi szinten terjeszkedett, és autóival a világ számos országába eljutott.

Magyarországon a Hyundai 1978-ban kötött ki, és azóta a piacon elismert márkává vált.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a HYUNDAI üzleteiben?
close

A Hyundai ismert autó- és alkatrészgyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Hogyan spórolhatok pénzt a HYUNDAI üzleteiben?
close

A Hyundai-nál pénzt lehet spórolni, ha kihasználja a hivatalos weboldalán közzétett ajánlatokat és akciókat. Ezenkívül a Hyundai finanszírozást kínál ügyfeleinek új járművek vásárlásához. A Ajanlatok 365 oldalon megtalálja a Hyundai összes ajánlatát és promócióját.

Ismerd meg a HYUNDAI versenytársait!
close

A Hyundai Magyarországon olyan márkákkal versenyez, mint többek között a Suzuki, a Honda, a Citroën.

Jelenleg nyitva van a HYUNDAI ?
close

A Hyundai márkakereskedések hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között tartanak nyitva. Egyes márkakereskedések nyitva tartási és zárva tartási ideje a helyszíntől függően változhat.

Hány HYUNDAI üzlet van az országban?
close

A Hyundai Magyarországon 14 hivatalos márkakereskedésen keresztül működik, amelyek többek között Budapesten, Kecskeméten, Debrecenben és Miskolcon találhatók.

Hogyan vásárolhat HYUNDAI termékeket online
close

A Hyundai exkluzív online áruházzal is rendelkezik, ahol a vásárlók összehasonlíthatják az árakat és kiválaszthatják kedvenc termékeiket. A Hyundai online áruházában a vásárlók kedvezményes árú autókat találnak.

A HYUNDAI exkluzív előnyei
close

Az ügyfelek nagy előnyöket élvezhetnek a Hyundai-nál, ha a piacon kapható legújabb technológiával felszerelt járműveiket vásárolják meg. A versenytársaktól eltérően a Hyundai lehetővé teszi a járművek online vásárlását. Ezen kívül a Hyundai professzionális műszaki és karbantartási szervizzel rendelkezik. Minden Hyundai járműhöz gyári garancia és értékesítés utáni szolgáltatás jár.

A HYUNDAI akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.