logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorHYUNDAI

HYUNDAI akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a HYUNDAI Üzletek

A Hyundai egy dél-koreai vállalat, amely járművek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Hyundai nagy múltra tekint vissza a piacon, és a világ számos más országához hasonlóan Magyarországon is erős jelenléttel rendelkezik. A Hyundai központja a dél-koreai Szöulban található. Magyarországon a Hyundai hivatalos márkakereskedők széles hálózatán keresztül működik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: HYUNDAI

Hogyan spórolhatok pénzt a HYUNDAI üzleteiben?

A Hyundai-nál pénzt lehet spórolni, ha kihasználja a hivatalos weboldalán közzétett ajánlatokat és akciókat. Ezenkívül a Hyundai finanszírozást kínál ügyfeleinek új járművek vásárlásához. A Ajanlatok 365 oldalon megtalálja a Hyundai összes ajánlatát és promócióját.

A HYUNDAI akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

HYUNDAI története: Mi a HYUNDAI?

A Hyundai-t 1947-ben alapította Dél-Koreában Chung Ju-Yung. A Hyundai kezdettől fogva az autók gyártására és javítására összpontosított. Évekkel később a Hyundai Csoport olyan vállalatként kezdett működni, amely együttműködött a koreai kormánnyal, hogy az iparfejlesztés révén élénkítse a gazdasági tevékenységet.

A következő évtizedekben a Hyundai erőteljes terjeszkedési folyamaton ment keresztül, mígnem 1967-ben megalapították a Hyundai Motor Company leányvállalatot. A Hyundai ezután nemzetközi szinten terjeszkedett, és autóival a világ számos országába eljutott.

Magyarországon a Hyundai 1978-ban kötött ki, és azóta a piacon elismert márkává vált.

Jelenleg nyitva van a HYUNDAI ?

A Hyundai márkakereskedések hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között tartanak nyitva. Egyes márkakereskedések nyitva tartási és zárva tartási ideje a helyszíntől függően változhat.

Hogyan vásárolhat HYUNDAI termékeket online

A Hyundai exkluzív online áruházzal is rendelkezik, ahol a vásárlók összehasonlíthatják az árakat és kiválaszthatják kedvenc termékeiket. A Hyundai online áruházában a vásárlók kedvezményes árú autókat találnak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a HYUNDAI üzleteiben?

A Hyundai ismert autó- és alkatrészgyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Ismerd meg a HYUNDAI versenytársait!

A Hyundai Magyarországon olyan márkákkal versenyez, mint többek között a Suzuki, a Honda, a Citroën.

Hány HYUNDAI üzlet van az országban?

A Hyundai Magyarországon 14 hivatalos márkakereskedésen keresztül működik, amelyek többek között Budapesten, Kecskeméten, Debrecenben és Miskolcon találhatók.

A HYUNDAI exkluzív előnyei

Az ügyfelek nagy előnyöket élvezhetnek a Hyundai-nál, ha a piacon kapható legújabb technológiával felszerelt járműveiket vásárolják meg. A versenytársaktól eltérően a Hyundai lehetővé teszi a járművek online vásárlását. Ezen kívül a Hyundai professzionális műszaki és karbantartási szervizzel rendelkezik. Minden Hyundai járműhöz gyári garancia és értékesítés utáni szolgáltatás jár.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a HYUNDAI

A legjobb ajánlatok a HYUNDAI

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a HYUNDAI és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.