logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorSZOFIA.HU

SZOFIA.HU akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a SZOFIA.HU Üzletek

A Szofia.hu egy magyar ékszerüzlet. A cég jelenleg két fiókot üzemeltet az országban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: SZOFIA.HU

Hogyan spórolhatok pénzt a SZOFIA.HU üzleteiben?


A Szofia.hu-n többféleképpen is spórolhatnak a vásárlók. A vásárlók megnézhetik a Szofia.hu weboldalán elérhető heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat. Ezen kívül akár 20%-os kedvezményt is kaphatnak a kiválasztott termékekből. vagy csatlakozhatnak a Szofia Hűségprogramhoz, és 5%-os hűségkedvezményt kaphatnak a Szofia webáruházban történő vásárlások után.

A SZOFIA.HU akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

SZOFIA.HU története: Mi a SZOFIA.HU?


A Szofia.hu cég 1992-ben alakult, amikor a tulajdonos még egyetemi hallgatóként elkezdett kézzel készített ékszereket készíteni. Akkoriban nyitotta meg első árusító standját, és minimális tőkével kezdte el építeni márkáját. Fokozatosan bővítette portfólióját neves gyártók ékszereivel, és felügyelte a teljes kínálat minőségét. Ma a cég Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban működik.

Jelenleg nyitva van a SZOFIA.HU ?

A Szofia.hu egyes értékesítési pontjai hétfőtől szombatig 9 és 20 óra között, vasárnap pedig 10 és 18 óra között tartanak nyitva.

Hogyan vásárolhat SZOFIA.HU termékeket online

Böngésszen a Szofia.hu weboldalon és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókoddal regisztrálhatsz, elkezdhetsz termékeket a kosaradba tenni, és kiválaszthatod a kedvencek listájára a termékeket. Emellett hozzáférhetsz a szállítási lehetőségekhez is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SZOFIA.HU üzleteiben?

A cég olyan hazai és nemzetközi márkák választékát árulja és forgalmazza, mint például Összes márka, Sofia, Pandora, Thomas Sabo, Brosway, Engelsrufer, Cutie, Astra, Rosato, Zeppelin, Casio, Police és sok más márka.

Ismerd meg a SZOFIA.HU versenytársait!

A **Szofia.hu** fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ezek közül: PAVÉ JEWELLERY, Thomas Sabo, SWAROVSKI, White & Black Jewellery, Monis, Best Diamond.

Hány SZOFIA.HU üzlet van az országban?


Magyarországon jelenleg 2 értékesítési pont található Miskolcon és Nyíregyházán.

A SZOFIA.HU exkluzív előnyei


A Szofia.hu vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhatsz a Szofia.hu levelezőlistájára, és nem maradsz le a nagyszerű ajánlatokról és a legfrissebb hírekről. Legyél az első, aki a Szofia.hu legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a SZOFIA.HU

A legjobb ajánlatok a SZOFIA.HU

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Ruházat boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 36 Ruházat üzletekhez Hungary, beleértve a SZOFIA.HU és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.