REKLÁM

BRENDON heti ajánlat

BRENDON logo
BRENDON utolsó ajánlatok
REKLÁM

Jelenleg nincsenek ajánlatok az BRENDON üzleteiből.

BRENDON ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Brendon egy olyan cég, amely arra specializálódott, hogy minden korosztályú gyerek számára forgalmazzon termékeket, beleértve a ruhákat, játékokat és a babakocsikat. A társaságnak Szlovákiában és Magyarországon vannak üzletei.

BRENDON története: Mi a BRENDON?

A Brendont azért hozták létre, hogy kielégítse a magas színvonalú gyerek-ápoló termékek igényét. A társaság Magyarországon és Szlovákiában van jelen, a honlapjukon minden évben közzétett energiahatékony irányelvek betartásával. Úgy vélik, hogy minden gyermek egyedi, ezért mindenféle személyiségű gyereknek lesz ott valami ami tetszik neki, beleleértve az Asperger-szindrómás és más hasonló állapotú gyermekek számára készült játékokat és segédanyagokat.

Milyen termékeket találhatok a BRENDON üzleteiben?

A Brendonnak széles termékkínálata van minden korosztály számára. Bő katalógusukban megtalálhatóak játszótollak, babakocsik, játékok, autósülések, kézfertőtlenítők, cipők, vállpántosok, ülések, biztonsági termékek, babahívók, ruhák babáknak, kisgyerekeknek, gyerekekeknek és várandós anyáknak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BRENDON üzleteiben?

A Brendonnál több tucatnyi márka közül választhat. A legfontosabbak között a következő márkanevek vannak: Phillips, Joie, fisher-price, Lego, PegPerego, Tommee Tippee, Chicco, Britax, Cybex, Hauck, SmarTrike, Pop-In és Beurer.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a BRENDON üzleteiben?

A Brendon különböző kedvezmény-lehetőségeket kínál. Kiválaszthatja a kedvezményes tömeges vásárlást vagy a kedvezményes és alacsony árú termékeket a weboldaluk kedvezmények szakaszában.

Ismerd meg a BRENDON versenytársait!

A Brendon legnagyobb versenytársai a Mall, a Pepita, a Minimano, a Rossmann, az Elefani és az EMag.

A BRENDON exkluzív előnyei

A Brendon szezonálisés raktártárürítési akciókat kínál. Az exkluzív előnyök elérése érdekében bejelentkezhet a Brendon Family programba a weboldalukon.

A BRENDON akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Brendon kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Brendon üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. A Brendonban megtalálsz mindent, amire a gyerekeidnek szüksége lehet. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.brendon.hu/