REKLÁM

CBA heti ajánlat

CBA logo
CBA utolsó ajánlatok
CBA utolsó ajánlatok

CBA legfrissebb ajánlatai

CBA logo
CBA ajánlatok
CBA ajánlatok
2022. 06. 24. - 2022. 06. 30.
Szórólap Megnyitása
CBA logo
CBA ajánlatok
CBA ajánlatok
2022. 06. 17. - 2022. 06. 23.
Szórólap Megnyitása
CBA logo
CBA ajánlatok
CBA ajánlatok
2022. 05. 20. - 2022. 05. 26.
Szórólap Megnyitása
CBA logo
CBA ajánlatok
CBA ajánlatok
2022. 05. 06. - 2022. 05. 28.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

CBA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A CBA egy magyar áruházlánc különböző típusú üzletekkel, hogy minden fogyasztói igényt kielégítsenek. Üzleteik között megtalálhatóak a Prima, a CBA Store, a CBA Cent és a Speciality Shops.

CBA története: Mi a CBA?

A CBA-t 1992-ben hozta létre 17 különböző élelmiszerüzlet, amelyek 10 különböző eladó tulajdonában voltak Budapesten, Magyarországon. 1995-ben a vállalat beüzemelte saját raktárát és gyorsan megkezdte a terjeszkedését, amely hatalmas sikerrel járt az egész országban, ezért jelen vannak a kisebb vidéki területeken is. 2001-ben a CBA terjeszkedni kezdett más európai országokba is, kezdve a határos országokkal. Ma a vállalatnak több mint 5200 üzlete van, amelyek Bulgáriában, Litvániában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Szerbiában és Szlovákiában működnek.

Milyen termékeket találhatok a CBA üzleteiben?

Mint minden szupermarket, a CBA is széles termékválasztékkal rendelkezik. A legtöbb CBA üzlet árut, fagyasztott ételeket, italokat, grilleket, húst, bort, péksüteményeket és készülékeket árusít.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CBA üzleteiben?

A CBA-ban különféle márkák közül lehet válogatni. A legismertebb márkák között a Milka, a Danone, a Mizo, a Nescafe, a Maggi, a Globus, az Asahi, a Pilsner, a Coca Cola, a Johnson & Johnson, a Rauch, a Bravo, a Piros, a Rama és a Herz vannak.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a CBA üzleteiben?

A CBA különböző típusú üzletekkel rendelkezik, amit az ügyfeleik igényei alapján választanak ki. A Prima a prémium minőségű üzletük, a CBA Cent-ben pedig pénzt takaríthat meg, ugyanis az alacsony árakra és a hagyományos termékekre van specializálódva. Meglátogathatja a weboldalukat is, hogy megismerje a legújabb akcióikat.

Ismerd meg a CBA versenytársait!

A CBA közvetlenül más szupermarketekkel verseng, valamint helyi üzletekkel és fagyasztott-élelmiszer márkákkal, amelyek nem ugyanazt a szállítási szolgáltatást kínálják. Legnagyobb versenytársai a COOP, a SPAR, a LIDL és az ALDI.

A CBA exkluzív előnyei

Ha feliratkozik a hírlevelükre, akkor nagyszerű pénzmegtakarítási ajánlatokat használhat ki, amelyek a CBA Cent üzletekben vannak, hogy a legjobb ár-érték arányban vásárolja meg a kedvenc termékeit.

A CBA akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb CBA kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli CBA üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha olcsó és kiváló minőségű ételekre, italokra, grillezési termékekre vagy alapvető áruházi termékekre vágyik, akkor a CBA-ra mindig számíthat. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.cba.hu/