REKLÁM

CBA legfrissebb ajánlatai

CBA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A CBA egy magyar áruházlánc különböző típusú üzletekkel, hogy minden fogyasztói igényt kielégítsenek. Üzleteik között megtalálhatóak a Prima, a CBA Store, a CBA Cent és a Speciality Shops.

Milyen termékeket találhatok a CBA üzleteiben?

Mint minden szupermarket, a CBA is széles termékválasztékkal rendelkezik. A legtöbb CBA üzlet árut, fagyasztott ételeket, italokat, grilleket, húst, bort, péksüteményeket és készülékeket árusít.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CBA

CBA története: Mi a CBA?
Open

A CBA-t 1992-ben hozta létre 17 különböző élelmiszerüzlet, amelyek 10 különböző eladó tulajdonában voltak Budapesten, Magyarországon. 1995-ben a vállalat beüzemelte saját raktárát és gyorsan megkezdte a terjeszkedését, amely hatalmas sikerrel járt az egész országban, ezért jelen vannak a kisebb vidéki területeken is. 2001-ben a CBA terjeszkedni kezdett más európai országokba is, kezdve a határos országokkal.

Ma a vállalatnak több mint 5200 üzlete van, amelyek Bulgáriában, Litvániában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Szerbiában és Szlovákiában működnek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CBA üzleteiben?
Open

A CBA-ban különféle márkák közül lehet válogatni. A legismertebb márkák között a **Milka, a Danone, a Mizo, a Nescafe, a Maggi, a Globus, az Asahi, a Pilsner, a Coca Cola, a Johnson & Johnson, a Rauch, a Bravo, a Piros, a Rama és a Herz vannak. **

Hogyan spórolhatok pénzt a CBA üzleteiben?
Open

A CBA különböző típusú üzletekkel rendelkezik, amit az ügyfeleik igényei alapján választanak ki. A Prima a prémium minőségű üzletük, a CBA Cent-ben pedig pénzt takaríthat meg, ugyanis az alacsony árakra és a hagyományos termékekre van specializálódva. Meglátogathatja a weboldalukat is, hogy megismerje a legújabb akcióikat.

Ismerd meg a CBA versenytársait!
Open

A CBA közvetlenül más szupermarketekkel verseng, valamint helyi üzletekkel és fagyasztott-élelmiszer márkákkal, amelyek nem ugyanazt a szállítási szolgáltatást kínálják. Legnagyobb versenytársai a COOP, a SPAR, a LIDL és az ALDI.

A CBA exkluzív előnyei
Open

Ha feliratkozik a hírlevelükre, akkor nagyszerű pénzmegtakarítási ajánlatokat használhat ki, amelyek a CBA Cent üzletekben vannak, hogy a legjobb ár-érték arányban vásárolja meg a kedvenc termékeit.

Lesz-e CBA ajánlatok Black Friday?
Open

CBA elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

A CBA akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb CBA kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli CBA üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha olcsó és kiváló minőségű ételekre, italokra, grillezési termékekre vagy alapvető áruházi termékekre vágyik, akkor a CBA-ra mindig számíthat. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.cba.hu/

REKLÁM
REKLÁM