logo

CBA akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a CBA Üzletek

A CBA egy magyar áruházlánc különböző típusú üzletekkel, hogy minden fogyasztói igényt kielégítsenek. Üzleteik között megtalálhatóak a Prima, a CBA Store, a CBA Cent és a Speciality Shops.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CBA

Hogyan spórolhatok pénzt a CBA üzleteiben?

A CBA különböző típusú üzletekkel rendelkezik, amit az ügyfeleik igényei alapján választanak ki. A Prima a prémium minőségű üzletük, a CBA Cent-ben pedig pénzt takaríthat meg, ugyanis az alacsony árakra és a hagyományos termékekre van specializálódva. Meglátogathatja a weboldalukat is, hogy megismerje a legújabb akcióikat.

A CBA akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb CBA kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli CBA üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha olcsó és kiváló minőségű ételekre, italokra, grillezési termékekre vagy alapvető áruházi termékekre vágyik, akkor a CBA-ra mindig számíthat. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.cba.hu/

CBA története: Mi a CBA?

A CBA-t 1992-ben hozta létre 17 különböző élelmiszerüzlet, amelyek 10 különböző eladó tulajdonában voltak Budapesten, Magyarországon. 1995-ben a vállalat beüzemelte saját raktárát és gyorsan megkezdte a terjeszkedését, amely hatalmas sikerrel járt az egész országban, ezért jelen vannak a kisebb vidéki területeken is. 2001-ben a CBA terjeszkedni kezdett más európai országokba is, kezdve a határos országokkal.

Ma a vállalatnak több mint 5200 üzlete van, amelyek Bulgáriában, Litvániában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Szerbiában és Szlovákiában működnek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CBA üzleteiben?

A CBA-ban különféle márkák közül lehet válogatni. A legismertebb márkák között a Milka, a Danone, a Mizo, a Nescafe, a Maggi, a Globus, az Asahi, a Pilsner, a Coca Cola, a Johnson & Johnson, a Rauch, a Bravo, a Piros, a Rama és a Herz vannak.

Lesz-e CBA ajánlatok Black Friday?

CBA elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a CBA versenytársait!

A CBA közvetlenül más szupermarketekkel verseng, valamint helyi üzletekkel és fagyasztott-élelmiszer márkákkal, amelyek nem ugyanazt a szállítási szolgáltatást kínálják. Legnagyobb versenytársai a COOP, a SPAR, a LIDL és az ALDI.

A CBA exkluzív előnyei

Ha feliratkozik a hírlevelükre, akkor nagyszerű pénzmegtakarítási ajánlatokat használhat ki, amelyek a CBA Cent üzletekben vannak, hogy a legjobb ár-érték arányban vásárolja meg a kedvenc termékeit.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a CBA

A legjobb ajánlatok a CBA

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Hipermarketek és Szupermarketek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Hipermarketek és Szupermarketek üzletekhez Hungary, beleértve a CBA és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.