REKLÁM

C&A heti ajánlat

C&A logo
C&A utolsó ajánlatok
C&A utolsó ajánlatok

C&A legfrissebb ajánlatai

C&A logo
C&A katalógus
C&A katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
C&A logo
C&A katalógus
C&A katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
C&A logo
C&A katalógus
C&A katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
C&A logo
C&A katalógus
C&A katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

C&A ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A C&A egy ruházati kiskereskedelmi vállalat, belgiumi és németországi székhellyel, több mint 1500 üzlete van több mint 24 országban és a közeljövőben is folytatja a sikeres terjeszkedését.

C&A története: Mi a C&A?

A C&A-t Sneekben, a hollandiai Leeuwardentől délnyugatra fekvő városban alapította 1841-ben két testvér, Clemens és August Brenninkmeijer. 1911-ben a C&A kiterjedt Németországra, ahol gyorsan az egyik legnagyobb ruházati kiskereskedő lett. Ettől a pillanattól kezdve folytatták a terjeszkedésüket új országok felé, üzleti modelljüket pedig a modern ügyfél igényeihez igazították. Jelenlegi gyors divat üzleti modelljük lehetővé teszi számukra, hogy a legújabb divatirányzatokkal lépést tartva világszerte széles termékválasztékot nyújtsanak. Több mint 2 millió ember látogatja meg üzleteiket naponta, amelyekben több mint 20,000 stílust és 200 termékcsoportot forgalmaznak. Magyarországon a vállalatnak 24 városában van üzlete, amelyek összesen 18 régiót érintenek, beleértve Békést, Fejért, Baranyát és Budapestet.

Milyen termékeket találhatok a C&A üzleteiben?

A C&A többnyire férfiak, nők, gyermekek és csecsemők számára készült ruházati cikkeket árul. Széleskörű kínálatuk van kabátokból, ingekből, farmerekből, pulcsikból, blúzokból, kismamaruhákból, fürdőruhákból, sportruhákból, zoknikból, leggingsekből, pulóverekből, partedlikből, sálakból és business ruhákból.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a C&A üzleteiben?

A C&A csak a saját termékeit értékesíti és forgalmazza, ezért minden márka amit megtalál náluk az ő saját márkájuk. Jelenleg a világ legnagyobb organikusan termesztett pamutból készült ruhák forgalmazója, és több mint 750 társadalmi és fenntartható-fejlődési kezdeményezést támogat.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a C&A üzleteiben?

A C&A alapvetően egy olcsó árakat kínáló, gyors-divat kiskereskedelmi vállalat. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg, ha feliratkozik a hírlevelükre a weboldaluk "akciók" részében, amivel hozzáfér az online promóciós kódokhoz.

Ismerd meg a C&A versenytársait!

A C&A legnagyobb versenytársai a H&M és a Zara, a világ két legnagyobb ruházati kiskereskedelmi vállalata. A C&A nem olyan hatalmas cég mint az előbb említettek, de jelenleg a világ legnagyobb organikusan termesztett pamutból készült ruháknak a forgalmazója. Legfőbb céljuk, hogy minden folyamatot fenntartható forrásokból működtessenek, újrahasznosított nejlon felhasználásával, újrahasznosított poliészterből készült ruhákat gyártásával és újrahasznosított pamut felhasználásával bizonyos farmer stílusoknál.

A C&A exkluzív előnyei

A C&A számos jutalomprogrammal várja vásárlóit. Weboldalukon promóciókat kínálnak és személyes fiókot is lehet nyitni, hogy értesítsenek a legfrissebb kedvezményekről és szezonális promóciókról.

A C&A akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb C&A kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli C&A üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak, akár a családodnak szeretnél új ruhákat venni, a C&A lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.c-and-a.com/stores/hu-hu/index.html