REKLÁM

C&A legfrissebb ajánlatai

C&A ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A** C&A** egy ruházati kiskereskedelmi vállalat, belgiumi és németországi székhellyel, több mint 1500 üzlete van több mint 24 országban és a közeljövőben is folytatja a sikeres terjeszkedését.

Milyen termékeket találhatok a C&A üzleteiben?

A C&A többnyire férfiak, nők, gyermekek és csecsemők számára készült ruházati cikkeket árul. Széleskörű kínálatuk van kabátokból, ingekből, farmerekből, pulcsikból, blúzokból, kismamaruhákból, fürdőruhákból, sportruhákból, zoknikból, leggingsekből, pulóverekből, partedlikből, sálakból és business ruhákból.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: C&A

C&A története: Mi a C&A?
Open

A C&A-t Sneekben, a hollandiai Leeuwardentől délnyugatra fekvő városban alapította 1841-ben két testvér, Clemens és August Brenninkmeijer. 1911-ben a C&A kiterjedt Németországra, ahol gyorsan az egyik legnagyobb ruházati kiskereskedő lett. Ettől a pillanattól kezdve folytatták a terjeszkedésüket új országok felé, üzleti modelljüket pedig a modern ügyfél igényeihez igazították.

Jelenlegi gyors divat üzleti modelljük lehetővé teszi számukra, hogy a legújabb divatirányzatokkal lépést tartva világszerte széles termékválasztékot nyújtsanak. Több mint 2 millió ember látogatja meg üzleteiket naponta, amelyekben több mint 20,000 stílust és 200 termékcsoportot forgalmaznak.

Magyarországon a vállalatnak 24 városában van üzlete, amelyek összesen 18 régiót érintenek, beleértve Békést, Fejért, Baranyát és Budapestet.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a C&A üzleteiben?
Open

A C&A csak a saját termékeit értékesíti és forgalmazza, ezért minden márka amit megtalál náluk az ő saját márkájuk. Jelenleg a világ legnagyobb organikusan termesztett pamutból készült ruhák forgalmazója, és több mint 750 társadalmi és fenntartható-fejlődési kezdeményezést támogat.

Hogyan spórolhatok pénzt a C&A üzleteiben?
Open

A C&A alapvetően egy olcsó árakat kínáló, gyors-divat kiskereskedelmi vállalat. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg, ha feliratkozik a hírlevelükre a weboldaluk "akciók" részében, amivel hozzáfér az online promóciós kódokhoz.

Ismerd meg a C&A versenytársait!
Open

A C&A legnagyobb versenytársai a Stradivarius,Bonprix, Sisay, H&M és a Zara, a világ két legnagyobb ruházati kiskereskedelmi vállalata. A C&Anem olyan hatalmas cég mint az előbb említettek, de jelenleg a világ legnagyobb organikusan termesztett pamutból készült ruháknak a forgalmazója. Legfőbb céljuk, hogy minden folyamatot fenntartható forrásokból működtessenek, újrahasznosított nejlon felhasználásával, újrahasznosított poliészterből készült ruhákat gyártásával és újrahasznosított pamut felhasználásával bizonyos farmer stílusoknál.

A C&A exkluzív előnyei
Open

A C&A számos jutalomprogrammal várja vásárlóit. Weboldalukon promóciókat kínálnak és személyes fiókot is lehet nyitni, hogy értesítsenek a legfrissebb kedvezményekről és szezonális promóciókról.

Lesz-e C&A ajánlatok Black Friday?
Open

C&A elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

A C&A akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb C&A kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli C&A üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak, akár a családodnak szeretnél új ruhákat venni, a **C&A **lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.c-and-a.com/stores/hu-hu/index.html

REKLÁM
REKLÁM