REKLÁM

C&A legfrissebb ajánlatai

C&A ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A** C&A** egy ruházati kiskereskedelmi vállalat, belgiumi és németországi székhellyel, több mint 1500 üzlete van több mint 24 országban és a közeljövőben is folytatja a sikeres terjeszkedését.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: C&A

C&A története: Mi a C&A?
Open

A C&A-t Sneekben, a hollandiai Leeuwardentől délnyugatra fekvő városban alapította 1841-ben két testvér, Clemens és August Brenninkmeijer. 1911-ben a C&A kiterjedt Németországra, ahol gyorsan az egyik legnagyobb ruházati kiskereskedő lett. Ettől a pillanattól kezdve folytatták a terjeszkedésüket új országok felé, üzleti modelljüket pedig a modern ügyfél igényeihez igazították.

Jelenlegi gyors divat üzleti modelljük lehetővé teszi számukra, hogy a legújabb divatirányzatokkal lépést tartva világszerte széles termékválasztékot nyújtsanak. Több mint 2 millió ember látogatja meg üzleteiket naponta, amelyekben több mint 20,000 stílust és 200 termékcsoportot forgalmaznak.

Magyarországon a vállalatnak 24 városában van üzlete, amelyek összesen 18 régiót érintenek, beleértve Békést, Fejért, Baranyát és Budapestet.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a C&A üzleteiben?
Open

A C&A csak a saját termékeit értékesíti és forgalmazza, ezért minden márka amit megtalál náluk az ő saját márkájuk. Jelenleg a világ legnagyobb organikusan termesztett pamutból készült ruhák forgalmazója, és több mint 750 társadalmi és fenntartható-fejlődési kezdeményezést támogat.

Hogyan spórolhatok pénzt a C&A üzleteiben?
Open

A C&A alapvetően egy olcsó árakat kínáló, gyors-divat kiskereskedelmi vállalat. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg, ha feliratkozik a hírlevelükre a weboldaluk "akciók" részében, amivel hozzáfér az online promóciós kódokhoz.

Ismerd meg a C&A versenytársait!
Open

A C&A legnagyobb versenytársai a Stradivarius,Bonprix, Sisay, H&M és a Zara, a világ két legnagyobb ruházati kiskereskedelmi vállalata. A C&Anem olyan hatalmas cég mint az előbb említettek, de jelenleg a világ legnagyobb organikusan termesztett pamutból készült ruháknak a forgalmazója. Legfőbb céljuk, hogy minden folyamatot fenntartható forrásokból működtessenek, újrahasznosított nejlon felhasználásával, újrahasznosított poliészterből készült ruhákat gyártásával és újrahasznosított pamut felhasználásával bizonyos farmer stílusoknál.

A C&A exkluzív előnyei
Open

A C&A számos jutalomprogrammal várja vásárlóit. Weboldalukon promóciókat kínálnak és személyes fiókot is lehet nyitni, hogy értesítsenek a legfrissebb kedvezményekről és szezonális promóciókról.

A C&A akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb C&A kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli C&A üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak, akár a családodnak szeretnél új ruhákat venni, a **C&A **lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.c-and-a.com/stores/hu-hu/index.html

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.