logo

BMW akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a BMW Üzletek

A BMW egy német luxusautó-gyártó, amely több mint 100 éve van jelen a piacon. A BMW központja a németországi Münchenben található, és a vállalat többek között Magyarországon, Hollandiában, Mexikóban, Dél-Afrikában, az Egyesült Államokban és Kínában rendelkezik gyártó- és összeszerelő üzemekkel.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BMW

Hogyan spórolhatok pénzt a BMW üzleteiben?

A BMW-vel könnyen spórolhat, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A BMW például négy különböző elektromos modellt kínál kedvezményes állami támogatással, és az ügyfelek a használt autók hatalmas katalógusát böngészhetik nagyszerű áron.

A BMW akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

BMW története: Mi a BMW?

A BMW-t Karl Rapp alapította az 1920-as évek elején, kezdetben a császári német hadsereg számára repülőgépgyártóként. A BMW 1928-ban adta el első autóját, és az 1930-as években a vállalat sport- és luxusautók fejlesztésébe kezdett.

A második világháború után a BMW nemzetközileg is terjeszkedett, és a világ egyik legnagyobb gépjárműgyártójává vált. Napjainkban a BMW a legfontosabb országokban, köztük Magyarországon is rendelkezik gyártóüzemekkel. Debrecenben épül egy üzem, amelynek a tervek szerint évi 150 ezer autó lesz a gyártási kapacitása.

Jelenleg nyitva van a BMW ?

A magyarországi BMW márkakereskedések hétfőtől szombatig tartanak nyitva, de a nyitvatartási idő helyenként eltérő lehet. Javasoljuk, hogy látogasson el a weboldalukon található üzletkeresőre, hogy megtudja a konkrét információkat az Önhöz közeli üzletről.

Hogyan vásárolhat BMW termékeket online

Bár közvetlenül a weboldalukon keresztül nem lehet BMW járművet vásárolni, a fogyasztók próbavásárlást végezhetnek, a különböző modellek és konfigurációk közül válogatva. Ezután kérhetnek tesztvezetést, elmenthetik és letölthetik az összes információt, vagy időpontot egyeztethetnek egy kereskedővel.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BMW üzleteiben?

A BMW nemzetközi autógyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Ismerd meg a BMW versenytársait!

A BMW Magyarországon más luxusautó-márkákkal versenyez, mint például a Volvo, a Mercedes Benz, az Audi, a Porsche és az Alfa Romeo.

Hány BMW üzlet van az országban?

A BMW Magyarországon több mint 20 márkakereskedésen keresztül működik, többek között Budapesten, Debrecenben, Budaörsön, Miskolcon, Békéscsabán, Érd és Győr városokban.

A BMW exkluzív előnyei

Az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a BMW-nél, hiszen autóit akár 12 év garanciával vásárolhatják meg, amely prémium szolgáltatások egész sorát tartalmazza. Emellett a hivatalos BMW alkalmazáson keresztül hozzáférhet a Proactive Care szolgáltatáshoz, és közvetlen kapcsolatot kaphat szervizkérések, távoli hibaelhárítás és karbantartás, valamint további igény szerinti szolgáltatási ajánlatok esetén.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a BMW

A legjobb ajánlatok a BMW

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a BMW és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.