logo
REKLÁM

PATIKA24 legfrissebb ajánlatai

PATIKA24 ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Patika24 egy magyar tulajdonú gyógyszertári hálózat, amely több mint tíz telephellyel rendelkezik országszerte.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PATIKA24

PATIKA24 története: Mi a PATIKA24?
close

A Patika24 sokéves tapasztalattal rendelkezik, hogy a magyar embereknek a legjobb áron kínálja a kiváló minőségű termékeket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PATIKA24 üzleteiben?
close

Voltaren, Algoflex, Dimotec, Lioton, Neocitran, Eucerin, L'Óreal, Garnier és Degasin - csak néhány a kiváló minőségű márkák közül, melyeket a Patika24-nél talál.

Hogyan spórolhatok pénzt a PATIKA24 üzleteiben?
close

A Patika24-en sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalon az Akciók részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne feledje továbbá, hogy látogasson el a My Deal 365 oldalra, hogy megtalálja a legújabb Patika24 katalógusokat, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, hogy mindent megtakaríthasson, amire szüksége van.

Ismerd meg a PATIKA24 versenytársait!
close

Az AVON, a Marionnaud és a Pingvin Patika a Patika24 néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a PATIKA24 ?
close

A Patika24 nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 8:00-tól 20:00-ig, vasárnap 8:00-tól 19:00-ig tart.

Hány PATIKA24 üzlet van az országban?
close

A Patika24 11 üzlettel rendelkezik Magyarországon.

Hogyan vásárolhat PATIKA24 termékeket online
close

A Patika24´s weboldalán nem csak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket találsz, hanem feliratkozhatsz a hírlevelére is.

A PATIKA24 exkluzív előnyei
close

Ha szeretnél exkluzív előnyöket kapni a Patika24-nél, akkor iratkozz fel a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. A Patika24-et követheti az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTok-on és a YouTube-on is, hogy értesüljön a legfrissebb információkról, kedvezményekről és kuponokról.

A PATIKA24 akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.