logo
REKLÁM

TTL legfrissebb ajánlatai

TTL ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A TTL egy német vállalat, amely bútorokra és háztartási cikkekre specializálódott. A vállalatnak két fióktelepe van a régióban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TTL

TTL története: Mi a TTL?
close

A TTL vállalat 1992-ben kezdte meg működését a német anyavállalat nemzetközi terjeszkedésének első láncszemeként. Később, 2019 áprilisában a TTL Miskolc és a TTL Debrecen szaküzletek magyar tulajdonba kerültek. A TTL ma már a régióban folytatja tevékenységét fiókjain és webáruházán keresztül.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TTL üzleteiben?
close

Az áruház saját márkás termékeinek választékát, valamint más márkák, például Atlantic PVC, Marburg, Creation és más márkák termékeit értékesíti és forgalmazza.

Hogyan spórolhatok pénzt a TTL üzleteiben?
close


A vásárlók többféleképpen is spórolhatnak a TTL-nél. Az ügyfelek megnézhetik a TTL honlapján elérhető heti új promóciókat és online értékesítési ajánlatokat, hogy megtalálják a legjobb áraikat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat.

Ismerd meg a TTL versenytársait!
close

A **TTL** fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő más hasonló cégek és márkák. Néhány ezek közül az áruházak közül: Arkhenea, Budapest Bútor Outlet, INNOSHOP, SpiritHome, BarokkButor, RS Bútoráruház, BoConcept és Woodelier.

Jelenleg nyitva van a TTL ?
close

A TTL egyes értékesítési pontjai hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, szombaton 9 és 15 óra között tartanak nyitva. Vasárnap a legtöbb üzlet nincs nyitva.

Hány TTL üzlet van az országban?
close


Magyarországon jelenleg két értékesítési pont található Debrecenben és Miskolcon.

Hogyan vásárolhat TTL termékeket online
close

Böngésszen a TTL honlapján, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókoddal regisztrálhatsz, elkezdheted a termékeket a kosaradba helyezni, és a vásárlás előtt kiválaszthatod a termékeket a kedvencek listájára. Tekintse meg weboldalukat, és kérjen ingyenes konzultációt az Ön problémáival kapcsolatban. Emellett ne felejtse el, hogy hozzáférhet a szállítási és szállítási lehetőségekhez a vásárlásokhoz.

A TTL exkluzív előnyei
close

A TTL ügyfelei számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhat a TTL hírlevelére, és nem marad le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb híreikről. Legyen Ön az első, aki a TTL legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

A TTL akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.