REKLÁM

ORIFLAME legfrissebb ajánlatai

ORIFLAME ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Oriflame egy multi-level, azaz többszintű vagy hálózati marketing cég (MLM), amely szépségápolási és wellness termékeket árul. Egy svéd cég, melynek központi irodája Svájcban van, és számos más országban is van képviseletük. Ez az egyik legnagyobb MLM vállalkozás a világon.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ORIFLAME

ORIFLAME története: Mi az ORIFLAME?
Open

Az Oriflame-t, másnéven **Oriflame **Holding AG-t 1967-ben alapították Jonas af Jochnick, Robert af Jochnick, és Bengt Hellsten. Svájci székhelyű ugyan, de az üzlet megvalósítása és fejlesztése Svédországban történik. A cég a szépségápolási termékek eladásával foglalkozik már a kezdetek óta és ma több, mint 1000 termék található az Oriflame katalógusában.

A cégnek körülbelül 6 ezer alkalmazottja és 1 milliárdos éves bevétele van. Ezen kívül az Oriflame-nek több, mint 3 millió üzleti partnere (Brand Partner) van, akik eladják és terjesztik a termékeiket. Az Oriflame-nél lehetőség van online vásárlásra is – a megrendelések többsége a webáruházukon vagy a mobilalkalmazásukon keresztül történik.

A cég évente több alkalommal ad ki új katalógust. Minden évben kb. 17 katalógus jelenik meg, amelyekből kettő karácsonyi katalógus. A termékkatalógusokat külön gyártják Afrikának, Ázsiának, Közép-Amerikának, Dél-Amerikának, Kelet-Európának és Nyugat-Európának. Az Oriflame termékeit többszintű marketing stratégiával árusítják a világban. Az Oriflame-nek számos alapítványa is van, többek között jótékonysági szervezetek, amelyek a gyermekeket és az oktatást támogatják.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ORIFLAME üzleteiben?
Open

Az Oriflame csak a saját termékeit árulja. A cég minden figyelmét a termékek minőségére és fejlesztésére összpontosítja, valamint a marketing stratégiára, amely lehetővé teszi, hogy az emberek a cég partnereként keressenek pénzt.

Hogyan spórolhatok pénzt az ORIFLAME üzleteiben?
Open

Az Oriflame-nek alacsony árai vannak és sok-sok leárazása, amikhez a katalógusukon keresztül lehet hozzájutni. A Brand Partnerek kiélvezhetik az exkluzív kedvezményeket is.

Ismerd meg az ORIFLAME versenytársait!
Open

Az Oriflame azokkal az MLM üzletláncokkal verseng, akik szintén szépségápolási és wellness termékeket árulnak. Legfőbb versenytársai az Avon, a Mary Kay, és a többi cég, akik ugyanezt a értékesítési stratégiát használják. Svéd cégként az Oriflame népszerűbb választás Európában, mint az amerikai versenytársai, például a Mary Kay.

Az ORIFLAME exkluzív előnyei
Open

  • Ez a vállalat sokféle terméket árul, leginkább minőséges sminkeket és szépségápolási termékeket.
  • Az Oriflame-nek exkluzív kedvezményei vannak a Brand Partnerek számára, akik olcsóbban megvásárolhatják a termékeket és pénzt is kereshetnek a termékek eladásával.
  • Az Oriflame csak a saját termékeit forgalmazza és az online vásárlás exkluzív kedvezményekkel jár. Az Oriflame egy nemzetközi hírnevű cég sok minőséges termékkel, amelyek legtöbbször természetes alapanyagokat is tartalmaznak.

Az ORIFLAME akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Oriflame kedvezményeket és katalógusokat. Fedezd fel az Oriflame aktuális ajánlatait és vedd meg a legjobb szépségápolási és wellness termékeket online a legközelebbi Brand Partneren keresztül. Tudd meg milyen lehetőségeket kínál a nemzetközi hálózati marketing és vedd meg kedvenc termékeid a lehető legjobb áron. Spórolj pénzt még ma.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://hu.oriflame.com/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.