logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorALIEXPRESS

ALIEXPRESS akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a ALIEXPRESS Üzletek

Az AliExpress egy online kiskereskedelmi szolgáltatás, amely jelenleg Kínában működik. A vállalat az Alibaba csoport tulajdonában van.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ALIEXPRESS

Hogyan spórolhatok pénzt az ALIEXPRESS üzleteiben?


Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak az AliExpress segítségével. Az ügyfelek megnézhetik a weboldalukon elérhető AliExpress heti új promóciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák őket.

Az ALIEXPRESS akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

ALIEXPRESS története: Mi az ALIEXPRESS?

Az AliExpress vállalat 2010-ben indult, és Kínában és más helyeken, például Szingapúrban működő kisvállalkozásokból áll, amelyek termékeket kínálnak a nemzetközi online vásárlóknak. Azóta az AliExpress kiterjesztette jelenlétét, és más országokat, például Magyarországot is elérte. Mára az AliExpress az egyik leglátogatottabb e-kereskedelmi weboldal lett.

Jelenleg nyitva van a ALIEXPRESS ?

A régióban nincsenek fizikai AliExpress üzletek, de az online áruházon keresztül továbbra is kapcsolatba léphetsz a AliExpress ügyfélszolgálatával.

Hogyan vásárolhat ALIEXPRESS termékeket online

Böngésszen az AliExpress weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online áruházukban. Fiókjával regisztrálhat, és elkezdheti a termékek kosarába helyezését, valamint ellenőrizheti vásárlási előzményeit, és hozzáadhatja kedvenc termékeit a kívánságlistájához. Ezen kívül az üzlet ingyenes szállítási szolgáltatást is kínál 13 napon belül.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ALIEXPRESS üzleteiben?

A vállalat olyan jól ismert nevek nagy választékát forgalmazza, mint a Puma, Nintendo, Spotlight, Behorse, Haylou, Debra, Atom, Banorte, Xiaomi és Apple, sok más mellett.

Ismerd meg az ALIEXPRESS versenytársait!

Az AliExpress fő versenytársai közé tartoznak más hasonló, szintén a magyarországi régióban működő cégek és márkák. Néhány ezek közül: Corvin Áruház, Újpesti Áruház, Alinda, MARGOT, websale.hu, Duna Áruház, Auchan, Pentele Áruház.

Hány ALIEXPRESS üzlet van az országban?

Magyarországon jelenleg nincsenek elérhető értékesítési pontok az országban, de az online oldalukon böngészhet, és ellenőrizheti a szállítási lehetőségeket.

Az ALIEXPRESS exkluzív előnyei

Az AliExpress vásárlók számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhat az AliExpress levelezőlistájára, és nem marad le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb hírekről. Legyen az első, aki megkapja a AliExpress legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a ALIEXPRESS

A legjobb ajánlatok a ALIEXPRESS

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a ALIEXPRESS és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.