logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorALIEXPRESS
REKLÁM

ALIEXPRESS legfrissebb ajánlatai

ALIEXPRESS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az AliExpress egy online kiskereskedelmi szolgáltatás, amely jelenleg Kínában működik. A vállalat az Alibaba csoport tulajdonában van.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ALIEXPRESS

ALIEXPRESS története: Mi az ALIEXPRESS?
close

Az AliExpress vállalat 2010-ben indult, és Kínában és más helyeken, például Szingapúrban működő kisvállalkozásokból áll, amelyek termékeket kínálnak a nemzetközi online vásárlóknak. Azóta az AliExpress kiterjesztette jelenlétét, és más országokat, például Magyarországot is elérte. Mára az AliExpress az egyik leglátogatottabb e-kereskedelmi weboldal lett.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ALIEXPRESS üzleteiben?
close

A vállalat olyan jól ismert nevek nagy választékát forgalmazza, mint a Puma, Nintendo, Spotlight, Behorse, Haylou, Debra, Atom, Banorte, Xiaomi és Apple, sok más mellett.

Hogyan spórolhatok pénzt az ALIEXPRESS üzleteiben?
close


Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak az AliExpress segítségével. Az ügyfelek megnézhetik a weboldalukon elérhető AliExpress heti új promóciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák őket.

Ismerd meg az ALIEXPRESS versenytársait!
close

Az AliExpress fő versenytársai közé tartoznak más hasonló, szintén a magyarországi régióban működő cégek és márkák. Néhány ezek közül: Corvin Áruház, Újpesti Áruház, Alinda, MARGOT, websale.hu, Duna Áruház, Auchan, Pentele Áruház.

Jelenleg nyitva van a ALIEXPRESS ?
close

A régióban nincsenek fizikai AliExpress üzletek, de az online áruházon keresztül továbbra is kapcsolatba léphetsz a AliExpress ügyfélszolgálatával.

Hány ALIEXPRESS üzlet van az országban?
close

Magyarországon jelenleg nincsenek elérhető értékesítési pontok az országban, de az online oldalukon böngészhet, és ellenőrizheti a szállítási lehetőségeket.

Hogyan vásárolhat ALIEXPRESS termékeket online
close

Böngésszen az AliExpress weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online áruházukban. Fiókjával regisztrálhat, és elkezdheti a termékek kosarába helyezését, valamint ellenőrizheti vásárlási előzményeit, és hozzáadhatja kedvenc termékeit a kívánságlistájához. Ezen kívül az üzlet ingyenes szállítási szolgáltatást is kínál 13 napon belül.

Az ALIEXPRESS exkluzív előnyei
close

Az AliExpress vásárlók számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhat az AliExpress levelezőlistájára, és nem marad le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb hírekről. Legyen az első, aki megkapja a AliExpress legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába.

Az ALIEXPRESS akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.