REKLÁM

H&M heti ajánlat

H&M logo
H&M utolsó ajánlatok
H&M utolsó ajánlatok

H&M legfrissebb ajánlatai

H&M logo
H&M katalógus
H&M katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
H&M logo
H&M katalógus
H&M katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
H&M logo
H&M katalógus
H&M katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

H&M ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A H&M egy svéd ruházati kiskereskedelmi vállalat, amelynek üzletei a világ minden táján megtalálhatók. Jelenleg a második legnagyobb globális ruházati kiskereskedelem, több mint 5000 üzlettel 74 országban.

H&M története: Mi a H&M?

A H&M 1947-ben nyitotta meg első üzletét a Västerås nevű városban, Svédország középső részén, Stockholmtól 62 mérföldre nyugatra. Az üzletet eredetileg Hennesnek hívták, és csak női ruhákat árusított. 1968-ban Erling Persson felvásárolt egy vadászruházati kiskereskedőt, és az üzlet nevét Hennes & Mauritz-ra (H&M) változtatta. 2000 márciusában a cég megnyitotta első üzletét New Yorkban, és ezzel elkezdte Európán kívüli terjeszkedését, ami gyorsan világsikerhez vezetett. A H&M jelenleg több ezer üzlettel rendelkezik egész Európában. Németországnak összesen 466 üzlete van, az Egyesült Királyságnak 305, Franciaországnak 235 és Magyarországnak 45 üzlete, ebből 19 Budapesten található. Vállalkozásuk a gyors divat nevű modellen alapszik; egy üzleti modell, amely a high-fashion (magas divat) dizájnok leutánzásán alapul, és széles termékválasztékot állít elő nagyon alacsony áron. A vállalat a közelmúltban elkezdett környezetbarát ruhákat tervezni újrahasznosított, organikus és fenntartható anyagokból.

Milyen termékeket találhatok a H&M üzleteiben?

Bár a H&M elsősorban ruházati kiskereskedelmi vállalat és divatos ruhákat árulnak férfiaknak, nőknek és gyerekeknek, nemrégiben piacra dobták a lakberendezési sorozatukat is, amely kertet, nappalit, hálószobát, fürdőszobát és konyhai termékeket tartalmaz. A divattermékek széles választékáról ismertek, amelyekben ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, felsőket, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknikat, hálóingeket, blézereket és pulóvereket lehet találni.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a H&M üzleteiben?

A H&M saját termékeit gyártja és termeszti, ezért a H&M az egyetlen márka, amivel találkozni fogsz náluk. A cég együttműködött már olyan világhírű divatikonokkal is, mint Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf és Jimmy Choo.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a H&M üzleteiben?

A H&M alapvetően egy kedvező árakat kínáló, gyors-divat kiskereskedelmi vállalat. Bár az árak alapból kedvezőek, még több pénzt takaríthatsz meg, ha csatlakozik a hűségklubhoz, amivel diákkedvezményeket, kuponokat kaphasz és feliratkozhatsz a hírlevelükre is. A H&M-ben egész évben vannak akciók.

Ismerd meg a H&M versenytársait!

A H&M fő globális versenytársa a Zara, a spanyol tulajdonú divatcég, amely egy igazi üzleti titán és jelenleg a történelem legnagyobb divat-kiskereskedelmi vállalatának a címét viseli. A Zara üzleti modellje nagyon hasonló, és bár a H&M egy fiatalabb demográfiai csoportot céloz meg, a Zara mindig is arról volt híres, hogy stílusában és megjelenésében egy kicsit kifinomultabb.

A H&M exkluzív előnyei

A H&M számos jutalomprogrammal rendelkezik. Úgy tudsz pénzt spórolni, ha csatlakozol a hűségklubhoz, hogy hallgatói kedvezményeket, kuponokat kaphass, és feliratkozhatsz a levelezőlistájukra is.

A H&M akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb H&M kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli H&M üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Bármilyen ruhára van szükséged , a H&M-ben biztosan megtalálod. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www2.hm.com/hu_hu/index.html