logo

H&M akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a H&M Üzletek

A H&M egy svéd ruházati kiskereskedelmi vállalat, amelynek üzletei a világ minden táján megtalálhatók. Jelenleg a második legnagyobb globális ruházati kiskereskedelem, több mint 5000 üzlettel 74 országban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: H&M

Hogyan spórolhatok pénzt a H&M üzleteiben?

A H&M alapvetően egy kedvező árakat kínáló, gyors-divat kiskereskedelmi vállalat. Bár az árak alapból kedvezőek, még több pénzt takaríthatsz meg, ha csatlakozik a hűségklubhoz, amivel diákkedvezményeket, kuponokat kaphasz és feliratkozhatsz a hírlevelükre is. A H&M-ben egész évben vannak akciók.

A H&M akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb H&M kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli H&M üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Bármilyen ruhára van szükséged , a H&M-ben biztosan megtalálod. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www2.hm.com/hu_hu/index.html

H&M története: Mi a H&M?

A H&M 1947-ben nyitotta meg első üzletét a Västerås nevű városban, Svédország középső részén, Stockholmtól 62 mérföldre nyugatra. Az üzletet eredetileg Hennesnek hívták, és csak női ruhákat árusított. 1968-ban Erling Persson felvásárolt egy vadászruházati kiskereskedőt, és az üzlet nevét Hennes & Mauritz-ra (H&M) változtatta. 2000 márciusában a cég megnyitotta első üzletét New Yorkban, és ezzel elkezdte Európán kívüli terjeszkedését, ami gyorsan világsikerhez vezetett.

A H&M jelenleg több ezer üzlettel rendelkezik egész Európában. Németországnak összesen 466 üzlete van, az Egyesült Királyságnak 305, Franciaországnak 235 és Magyarországnak 45 üzlete, ebből 19 Budapesten található.

Vállalkozásuk a gyors divat nevű modellen alapszik; egy üzleti modell, amely a high-fashion (magas divat) dizájnok leutánzásán alapul, és széles termékválasztékot állít elő nagyon alacsony áron. A vállalat a közelmúltban elkezdett környezetbarát ruhákat tervezni újrahasznosított, organikus és fenntartható anyagokból.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a H&M üzleteiben?

A H&M saját termékeit gyártja és termeszti, ezért a H&M az egyetlen márka, amivel találkozni fogsz náluk. A cég együttműködött már olyan világhírű divatikonokkal is, mint Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf és Jimmy Choo.

Lesz-e H&M ajánlatok Black Friday?

H&M elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a H&M versenytársait!

A H&M fő globális versenytársa a Zara, a spanyol tulajdonú divatcég, amely egy igazi üzleti titán és jelenleg a történelem legnagyobb divat-kiskereskedelmi vállalatának a címét viseli. A Zara , Sinsay, Bonprix, Takko, C&A, üzleti modellje nagyon hasonló, és bár a H&M egy fiatalabb demográfiai csoportot céloz meg, a Zara mindig is arról volt híres, hogy stílusában és megjelenésében egy kicsit kifinomultabb.

A H&M exkluzív előnyei

A H&M számos jutalomprogrammal rendelkezik. Úgy tudsz pénzt spórolni, ha csatlakozol a hűségklubhoz, hogy hallgatói kedvezményeket, kuponokat kaphass, és feliratkozhatsz a levelezőlistájukra is.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a H&M

A legjobb ajánlatok a H&M

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Ruházat boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 36 Ruházat üzletekhez Hungary, beleértve a H&M és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.