logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorVIZETISZOM
REKLÁM

VIZETISZOM legfrissebb ajánlatai

VIZETISZOM ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Vizetiszom egy magyarországi cég, amely háztartási ivóvíztisztító rendszerek értékesítésére és forgalmazására szakosodott. A Vizetiszom székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: VIZETISZOM

VIZETISZOM története: Mi a VIZETISZOM?
close

A Vizetiszom 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a családok számára megbízható, jó minőségű ivóvizet kínáljon hulladék palackok nélkül, az ásványvizek árának töredékéért. A Vizetiszom vízszűrő készülékek széles választékát kínálja, az egyszerű vízszűrő kancsótól az asztronauta technológiát alkalmazó fordított ozmózisos rendszerekig.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a VIZETISZOM üzleteiben?
close

A Vizetiszom többek között olyan ismert márkák és gyártók termékeit forgalmazza, mint a Brita, Aquaphor, Laica, PurePro, Puricom, Doulton, Economy Water, Wellnet, Point, Equa és Runbott.

Hogyan spórolhatok pénzt a VIZETISZOM üzleteiben?
close

A Vizetiszomnál könnyen spórolhatsz, ha kihasználod a hivatalos weboldalukon és a közösségi média fiókjaikon közzétett ajánlatokat és akciókat. Emellett rendszeresen ellenőrizheti a MyDeals365-öt, hogy felfedezze a Vizetiszom legújabb katalógusait, és élvezze a legjobb akciókat a háztartási ivóvíztisztító rendszerekre.

Ismerd meg a VIZETISZOM versenytársait!
close

A Víztiszom Magyarországon többek között olyan víztisztító készülékekkel versenyez, mint a Home Water, BWT, Hidro-Prompt, Culligan, Víztisztító depó, Elteto Viz, Tiszta Víz, Víztisztító Áruház és Víztisztító Bázis.

Jelenleg nyitva van a VIZETISZOM ?
close

A Víztiszom üzlet hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között tart nyitva. Szombatonként az üzlet 9 órától 12 óráig tart nyitva. A vásárlók a hét minden napján, a nap 24 órájában vásárolhatnak Vizetiszom termékeket a vállalat hivatalos weboldalán keresztül is.

Hány VIZETISZOM üzlet van az országban?
close

A Vizetiszom Magyarországon 1 szaküzleten keresztül működik, amely a 1204 Budapest, Igló utca 5. szám alatt található.

Hogyan vásárolhat VIZETISZOM termékeket online
close

Vásároljon a Vizetiszom hivatalos webáruházán keresztül és 1-2 munkanapon belül otthonába kapja meg termékeit. Vásárlását a budapesti szaküzletben ingyenesen, vagy több mint 1000 GLS csomagponton és GLS csomagautomatán is átveheti. A vásárlók fizethetnek bankkártyával vagy banki átutalással.

A VIZETISZOM exkluzív előnyei
close

A Vizetiszomban a vásárlók nagyszerű előnyöket élvezhetnek, ha online vásárolnak, és megbízható, kiváló minőségű tisztított ivóvizet élvezhetnek. A Vizetiszom készülékek könnyen telepíthetők és karbantarthatók, és 12-24 hónapos garanciával rendelkeznek. Ha nem elégedett az online vásárlással, 14 napon belül indoklás nélküli pénzvisszafizetési garanciával visszaküldheti azt.

Emellett feliratkozhat a Vizetiszom hírlevelére, és érdekes, hasznos cikkeket és egyedi kedvezményes ajánlatokat kaphat.

A VIZETISZOM akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.