logo
REKLÁM

VIL-FOR legfrissebb ajánlatai

VIL-FOR ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Vil-For egy magyar élelmiszerbolt. A cég zászlóshajója Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: VIL-FOR

VIL-FOR története: Mi a VIL-FOR?
close


A Vil-For cég több mint 5 évvel ezelőtt alakult meg először Magyarországon. Azóta a Vil-For folytatni tudta tevékenységét az országban, és Budapesten nyitotta meg zászlóshajó üzletét.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a VIL-FOR üzleteiben?
close

A vállalat olyan márkás termékek széles választékát értékesíti és forgalmazza, mint a Milka, Ajax, Cif, Clin, Pur, Silan, Vanish, Perwoll, Borsodi, Lift, Bref, Calgon, Well Done, Domestos, Perfex, Fanta, Coca Cola és sok más termék.

Hogyan spórolhatok pénzt a VIL-FOR üzleteiben?
close


Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak a Vil-Forral. Az ügyfelek megnézhetik a Vil-For honlapján elérhető heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat. Ezen kívül letölthető egy 5%-os kedvezményt nyújtó elérhető kupon az új ügyfelek számára.

Ismerd meg a VIL-FOR versenytársait!
close

A **Vil-For** fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ezek közül: Tedi, Corvin Áruház, G-Star RAW Store, ÁRKÁD, SPARK és Szputnyik.

Jelenleg nyitva van a VIL-FOR ?
close

A Vil-For egyes értékesítési pontjai hétfőtől péntekig 7 és 19 óra között, vasárnap pedig 7 és 15 óra között tartanak nyitva. Vasárnap azonban az üzlet zárva marad.

Hány VIL-FOR üzlet van az országban?
close

Magyarországon jelenleg egyetlen értékesítési pont található Budapesten.

Hogyan vásárolhat VIL-FOR termékeket online
close

Böngésszen a **Vil-For** weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókjával regisztrálhat, és elkezdheti a termékek kosarába helyezését, valamint a kedvencek listájára is felvehet termékeket.

A VIL-FOR exkluzív előnyei
close

A Vil-For vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhatsz a Tedi levelezőlistájára, és nem maradsz le a nagyszerű ajánlataikról és a legújabb híreikről. Legyen az első, aki a Vil-For legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

A VIL-FOR akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.