logo

ROTHENBERGER legfrissebb ajánlatai

REKLÁM
REKLÁM
REKLÁM

Egyéb egyéb ajánlatai

REKLÁM

Milyen termékeket találhatok a ROTHENBERGER üzleteiben?

A Rothenbergerben a hajlítógépektől, tágítókon, présgépeken, fúrógépeken, menetfúró gépeken, kézi görgőkön, álló görgős hornyokon és hegesztőeszközökön át a szivárgáskereső szerszámokig, vákuumszivattyúkig, tömlőkig, mérlegekig és munkapadokig bármit megtalál. Lehetőség van kéziszerszámok, például fogók, csavarkulcsok, kések, csavarhúzók, kalapácsok, szállítószalag-méret, szintek és villáskulcsok vásárlására is. Az elektromos szerszámok, mint például ütvecsavarozók és ventilátorok szintén elérhetők a tartozékok és a különféle szakmai szolgáltatások mellett.

Ismerd meg a ROTHENBERGER versenytársait!

A Rothenberger részt vesz a szerszámok, gépek és barkácsgépek piacán. Olyan cégekkel versenyez, mint a Praktiker, Obi, Bauhaus,BODROGI BAU, Otthon Depo, Elektrikstore, Mixvill, Daniella és SzerszamKell.

REKLÁM

Egyéb kategória egyéb márkái

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.