REKLÁM

REÁL legfrissebb ajánlatai

REÁL ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Reál egy magyar áruházlánc, amely országszerte nyújt kiskereskedelmi és nagykereskedelmi szolgáltatásokat. Hét céget foglal magában, amelyek Magyarország különböző régióiban nyújtanak szolgáltatásokat. Az idők során kivívta az ügyfelek bizalmát országszerte.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: REÁL

REÁL története: Mi a REÁL?
Open

A Reál Hungária Élelmiszer Kft 2001. januárjában kezdte meg működését mint magyar vállalat. 7 vállalkozásból áll, amelyek mindegyike regionális vezetőként van jelen. A vállalat nagykereskedelmi és kiskereskedelmi lehetőségeket is kínál, az élelmiszer- és vegyipari termékekre összpontosítva. A cél praktikus kisboltok biztosítása az ügyfelek közelében. A cég két láncot irányít a Reál név alatt, köztük nagy és kis üzleteket. A cég saját termékeket is gyárt, amelyeket a Reál és a Reál Pont márkanév alatt forgalmaznak, jó minőségűek és alacsony áron hozzájuk lehet jutni. Az üzletek mindent megadnak, amire az embereknek szükségük lehet a mindennapokban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a REÁL üzleteiben?
Open

A Coop többféle márkát forgalmaz. Ide tartoznak saját márkáik, a Reál és a Reál Pont, amelyek olcsóbbak, de ugyanolyan jó ételeket és tisztítószereket kínálnak, mint a többi gyártó és forgalmazó.

Hogyan spórolhatok pénzt a REÁL üzleteiben?
Open

A Reál megfizethető árakat kínál, és egy igazi magyar márkával látja el a vásárlókat. Kedvezményeket és alacsony árakat kínálnak saját márkájú termékeikre, valamint más márkákhoz is, mint például a Pick, a Cerbona, a SOLE-MiZo és egybek, mivel ezek ugyanazon gyárakban készülnek, mint az ő saját termékeik.

Ismerd meg a REÁL versenytársait!
Open

A Reál más szupermarketláncokkal verseng, és olyan üzletekkel, ahol szintén élelmiszereket és mindennapi árucikkeket forgalmaznak. Például olyan cégekkel versenyez, mint a Metro, Prima, Coop és a Penny.

A REÁL exkluzív előnyei
Open

  • Ez az üzlet szűkebb termékválasztékot kínál, amelyek nagy része magyarországi gyártóktól származik.
  • A Reálban sok kedvezmény szokott lenni elég sűrűn.
  • Az üzlet kiváló minőségű termékeket árul, amelyek nem kerülnek sokba.

A REÁL akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Reál kedvezményeket és lehetőségeket. Fedezd fel a legjobb ajánlatokat az élelmiszerekre és tisztítószerekre. Vásárolj be úgy, hogy közben a lehető legkevesebbet költekezel az árak összehasonlításával. Keresd meg a legjobb lehetőségeket és ajánlatokat a Reálban és a konkurens üzletekben, hogy túl sok pénz elköltése nélkül feltölthesd a konyhádat kedvenc márkáiddal és termékeiddel. Költekezz okosan a Ajánlatok 365 segítségével!

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://real.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.