logo

REÁL akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a REÁL Üzletek

A Reál egy magyar áruházlánc, amely országszerte nyújt kiskereskedelmi és nagykereskedelmi szolgáltatásokat. Hét céget foglal magában, amelyek Magyarország különböző régióiban nyújtanak szolgáltatásokat. Az idők során kivívta az ügyfelek bizalmát országszerte.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: REÁL

Hogyan spórolhatok pénzt a REÁL üzleteiben?

A Reál megfizethető árakat kínál, és egy igazi magyar márkával látja el a vásárlókat. Kedvezményeket és alacsony árakat kínálnak saját márkájú termékeikre, valamint más márkákhoz is, mint például a Pick, a Cerbona, a SOLE-MiZo és egybek, mivel ezek ugyanazon gyárakban készülnek, mint az ő saját termékeik.

A REÁL akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Reál kedvezményeket és lehetőségeket. Fedezd fel a legjobb ajánlatokat az élelmiszerekre és tisztítószerekre. Vásárolj be úgy, hogy közben a lehető legkevesebbet költekezel az árak összehasonlításával. Keresd meg a legjobb lehetőségeket és ajánlatokat a Reálban és a konkurens üzletekben, hogy túl sok pénz elköltése nélkül feltölthesd a konyhádat kedvenc márkáiddal és termékeiddel. Költekezz okosan a Ajánlatok 365 segítségével!

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://real.hu/

REÁL története: Mi a REÁL?

A Reál Hungária Élelmiszer Kft 2001. januárjában kezdte meg működését mint magyar vállalat. 7 vállalkozásból áll, amelyek mindegyike regionális vezetőként van jelen. A vállalat nagykereskedelmi és kiskereskedelmi lehetőségeket is kínál, az élelmiszer- és vegyipari termékekre összpontosítva. A cél praktikus kisboltok biztosítása az ügyfelek közelében. A cég két láncot irányít a Reál név alatt, köztük nagy és kis üzleteket. A cég saját termékeket is gyárt, amelyeket a Reál és a Reál Pont márkanév alatt forgalmaznak, jó minőségűek és alacsony áron hozzájuk lehet jutni. Az üzletek mindent megadnak, amire az embereknek szükségük lehet a mindennapokban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a REÁL üzleteiben?

A Coop többféle márkát forgalmaz. Ide tartoznak saját márkáik, a Reál és a Reál Pont, amelyek olcsóbbak, de ugyanolyan jó ételeket és tisztítószereket kínálnak, mint a többi gyártó és forgalmazó.

Lesz-e REÁL ajánlatok Black Friday?

Reál elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a REÁL versenytársait!

A Reál más szupermarketláncokkal verseng, és olyan üzletekkel, ahol szintén élelmiszereket és mindennapi árucikkeket forgalmaznak. Például olyan cégekkel versenyez, mint a Metro, Prima, Coop és a Penny.

A REÁL exkluzív előnyei

  • Ez az üzlet szűkebb termékválasztékot kínál, amelyek nagy része magyarországi gyártóktól származik.
  • A Reálban sok kedvezmény szokott lenni elég sűrűn.
  • Az üzlet kiváló minőségű termékeket árul, amelyek nem kerülnek sokba.
Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a REÁL

A legjobb ajánlatok a REÁL

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Hipermarketek és Szupermarketek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Hipermarketek és Szupermarketek üzletekhez Hungary, beleértve a REÁL és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.