REKLÁM

PENNY MARKET heti ajánlat

PENNY MARKET logo
PENNY MARKET utolsó ajánlatok
PENNY MARKET utolsó ajánlatok

PENNY MARKET legfrissebb ajánlatai

PENNY MARKET logo
PENNY MARKET ajánlatok
PENNY MARKET ajánlatok
2022. 07. 08. - 2022. 07. 14.
Szórólap Megnyitása
PENNY MARKET logo
PENNY MARKET ajánlatok
PENNY MARKET ajánlatok
2022. 07. 01. - 2022. 07. 07.
Szórólap Megnyitása
PENNY MARKET logo
PENNY MARKET ajánlatok
PENNY MARKET ajánlatok
2022. 06. 24. - 2022. 06. 30.
Szórólap Megnyitása
PENNY MARKET logo
PENNY MARKET ajánlatok
PENNY MARKET ajánlatok
2022. 06. 17. - 2022. 06. 23.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

PENNY MARKET ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Penny egy nemzetközi szupermarketlánc, amelynek több ezer üzlete van Európa-szerte. Németországban van a székhelye, de Magyarországon is vannak üzletei, és a szolgáltatás minőségének és az alacsony áraknak köszönhetően számos vásárló bizalmát elnyerte.

PENNY MARKET története: Mi a PENNY MARKET?

A Penny, más néven Penny Market vagy Penny Markt, egy diszkont áruházlánc. 1973-ban alapították Németországban, de azóta sikeresen terjeszkedett más országokba is. Eredetileg a Leibbrand Gruppe alapította, de 1989-ben megvette a Rewer Group. Ma az áruházlánc 3550 üzletet működtet olyan országokban, mint Ausztria, ahol majdnem 300 boltja van, a Cseh Köztársaságban, ahol 370 boltja van, Németországban, 2250 üzlettel, Olaszországban, 365 üzlettel, Romániában 216 bolttal, Magyarországon pedig jelenleg 222 üzlete van. Ez egy nagyvállalat, amelynek több milliárd euró éves bevétele és több mint 40 ezer alkalmazottja van. A Rewe csoport a Penny Market mellett számos más népszerű áruházláncot is működtet Európa különböző országaiban.

Milyen termékeket találhatok a PENNY MARKET üzleteiben?

A Penny főleg az élelmiszerekre és a naponta használatos termékekre összpontosít. Itt megtalálhatók fagyasztott ételek, kenyér, tejtermékek, tisztítószerek, higiéniai cikkek, háziállatoknak szánt termékek és még sok minden más. Mindent biztosít a mindennapi vásárlási igények kielégítéséhez.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PENNY MARKET üzleteiben?

A Penny a termékek széles választékát forgalmazza, olyan márkákra összpontosítva, amelyek a piac gazdasági szegmensében vannak.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a PENNY MARKET üzleteiben?

A Penny kedvező árakat kínál, mivel diszkont áruházláncként működik már rég óta. Remek megtakarításokat kínál a mindennapi vásárlásokhoz, és speciális hűség- és jutalomprogramokat is nyújt ügyfeleinek, például a Penny Card által, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy exkluzív előnyökhöz jussanak.

Ismerd meg a PENNY MARKET versenytársait!

A Penny szupermarketláncokkal verseng, különösen azokkal, akik a diszkont szegmensben tevékenykednek. Versenyez olyan cégekkel, mint a Coop, amelyek alacsony árakat és a mindennapi fogyasztási igényeket kielégítő árukat kínálnak.

A PENNY MARKET exkluzív előnyei

  • Ez az áruház széles választékot kínál egyetlen márkanév alatt a terjedelmes termékkatalógusában.
  • A Penny jutalomprogramot is kínál a Penny kártya formájában.
  • A cég alacsony árakat és rendszeres kedvezményeket kínál, valamint nyereményjátékokat és versenyeket is szoktak szervezni.

A PENNY MARKET akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Penny kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a legjobb aktuális ajánlatokat, és használd ki a diszkontlánc nagyszerű kedvezményeit. Hasonlítsd össze az árakat, hogy kedvenc termékeid a lehető legalacsonyabb áron szerezhesd meg.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.penny.hu/