logo
homeIcon
  1. separatorSzupermarketek
  2. separatorPENNY MARKET

PENNY MARKET akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a PENNY MARKET Üzletek

A Penny egy nemzetközi szupermarketlánc, amelynek több ezer üzlete van Európa-szerte. Németországban van a székhelye, de Magyarországon is vannak üzletei, és a szolgáltatás minőségének és az alacsony áraknak köszönhetően számos vásárló bizalmát elnyerte.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PENNY MARKET

Hogyan spórolhatok pénzt a PENNY MARKET üzleteiben?

A Penny kedvező árakat kínál, mivel diszkont áruházláncként működik már rég óta. Remek megtakarításokat kínál a mindennapi vásárlásokhoz, és speciális hűség- és jutalomprogramokat is nyújt ügyfeleinek, például a Penny Card által, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy exkluzív előnyökhöz jussanak.

A PENNY MARKET akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Penny kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a legjobb aktuális ajánlatokat, és használd ki a diszkontlánc nagyszerű kedvezményeit. Hasonlítsd össze az árakat, hogy kedvenc termékeid a lehető legalacsonyabb áron szerezhesd meg.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.penny.hu/

PENNY MARKET története: Mi a PENNY MARKET?

A Penny, más néven Penny Market vagy Penny Markt, egy diszkont áruházlánc. 1973-ban alapították Németországban, de azóta sikeresen terjeszkedett más országokba is. Eredetileg a Leibbrand Gruppe alapította, de 1989-ben megvette a Rewer Group. Ma az áruházlánc 3550 üzletet működtet olyan országokban, mint Ausztria, ahol majdnem 300 boltja van, a Cseh Köztársaságban, ahol 370 boltja van, Németországban, 2250 üzlettel, Olaszországban, 365 üzlettel, Romániában 216 bolttal, Magyarországon pedig jelenleg 222 üzlete van. Ez egy nagyvállalat, amelynek több milliárd euró éves bevétele és több mint 40 ezer alkalmazottja van. A Rewe csoport a Penny Market mellett számos más népszerű áruházláncot is működtet Európa különböző országaiban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PENNY MARKET üzleteiben?

A Penny a termékek széles választékát forgalmazza, olyan márkákra összpontosítva, amelyek a piac gazdasági szegmensében vannak.

Lesz-e PENNY MARKET ajánlatok Black Friday?

Penny Market elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a PENNY MARKET versenytársait!

A Penny szupermarketláncokkal verseng, különösen azokkal, akik a diszkont szegmensben tevékenykednek. Versenyez olyan cégekkel, mint a Coop, amelyek alacsony árakat és a mindennapi fogyasztási igényeket kielégítő árukat kínálnak.

A PENNY MARKET exkluzív előnyei

  • Ez az áruház széles választékot kínál egyetlen márkanév alatt a terjedelmes termékkatalógusában.
  • A Penny jutalomprogramot is kínál a Penny kártya formájában.
  • A cég alacsony árakat és rendszeres kedvezményeket kínál, valamint nyereményjátékokat és versenyeket is szoktak szervezni.
Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a PENNY MARKET

A legjobb ajánlatok a PENNY MARKET

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Hipermarketek és Szupermarketek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Hipermarketek és Szupermarketek üzletekhez Hungary, beleértve a PENNY MARKET és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.