logo
REKLÁM

Sinsay leleplezése: a növekedés titka

A lengyelországi székhelyű Sinsay ruházati márka Közép- és Kelet-Európában jól ismert, 2015 óta pedig a magyar piacon is jelen van. A Sinsay 520 fizikai üzlettel rendelkezik Európa és Ázsia 18 országában, bár ezzel párhuzamosan online áruházakkal működik Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Görögországban. Tinédzsereknek szánt márkaként alakult, de ma már az egész család igényeit lefedi. Ebben rejlik a Sinsay növekedésének titka. Kezdete óta a laza stílus ihlette, és vásárlóinak öt kategóriát alkotó termékek széles választékát kínálja: nők, férfiak, gyermekek, otthon és szépségápolás. A Sinsayben nemcsak a pillanatnyi divatirányzatok találhatók meg, hanem olyanok is, amelyek minden pénztárcának megfelelnek.

Sinsay szakaszok szerint

A legkiterjedtebb szekciót a nőknek szentelték, a klasszikus gardróbalapoktól kezdve a sportruházaton át a kismamaruhákig és egyéb különleges kollekciókig széles termékválasztékkal. Másrészt a férfi részleg tökéletesen kiegészíti a márka stílusos ajánlatát. Minden projekt az aktuális trendeket tükrözi, ugyanakkor kielégíti azoknak a férfiaknak az igényeit is, akik a klasszikus, élethosszig tartó stílust részesítik előnyben. A kicsik számára egyaránt találhat imádnivaló babaruhákat és kiegészítőket, valamint merészebb és divatosabb megoldásokat a tinédzserek számára. Vannak rajzfilmfigurákhoz és gyermekfilmekhez kapcsolódó termékek is. A gyerekkínálatban a szülők által nagyra értékelt tárgyak, oktatójátékok vagy multipackek is megtalálhatók. A dekorációs és lakberendezési részleg kiegészíti a márka kínálatát. Az otthoni katalógus a nappali, konyha, étkező számára készült cikkektől a hálószobába vagy a fürdőszobába szánt tárgyakig mutatja be. A Sinsay több mint 30 éve sikeresen működik Lengyelországban és külföldön, és olyan neves fővárosokban értékesíti kollekcióit, mint London, Helsinki és Tel Aviv. Az LPP csoport öt divatmárkát irányít: Reserved, Mohito, House, Cropp és Sinsay.

A legjobb divattrendek

Csillogás és flitterek

A flitterek csillogása lesz a legfőbb vágya azoknak, akik a maximális csillogásra törekednek, amikor a 2024 tavasz-nyári trendben lévő ruhadarabok valamelyikét viselik. A grunge azonban a szekrényeinkben landol majd, hogy a '90-es években uralkodó lázadást visszahozza a szakadt hatású ruhákkal.

Baggy farmer

Akár a teljesen bő sziluetteket választjuk, akár a bő nadrágok és a szűkebb felsők közötti egyensúlyt teremtjük meg, ezek a darabok továbbra is a fashionisták szekrényeinek elengedhetetlen kellékei lesznek.

A válltömések

A '30-as évektől a '80-as évekig a női szekrényekben a válltömések történelmileg stílszerűen erősítették a nők imázsát, beleértve a masszív beépítésüket a testalkatba.

Felsők

Már most egyre nagyobb teret hódítanak, és a következő szezon egyik jellegzetes öltözékét fogják jelenteni. Rövid pólók, bodysuitok, pici felsők, izompólók. Elmúltak azok az idők, amikor csak a vékony testalkatúaknak készültek ruhák: az új trendekbe mindannyian bekerülünk.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi divatáruházak kedvezményes katalógusait. Ugorj be a Sinsaybe, és fedezd fel a márka varázsát. A titokra fény derül!

 

- 3 min

Share
Sinsay leleplezése: a növekedés titka

Úttörők: a nőnap tisztelgése világszerte

A nemzetközi nőnapot minden év március 8-án ünnepeljük. Első előzménye 1910-re nyúlik vissza, amikor a dániai Koppenhágában tartott második nemzetközi szocialista nők konferenciáján úgy döntöttek, hogy a dolgozó nők nemzetközi napját hirdetik meg. A kezdeményezés mögött olyan történelmi jelentőségű nőjogi aktivisták álltak, mint Clara Zetkin és Rosa Luxemburg. Konkrét dátumot nem határoztak meg, de a hónapot igen: Március. Miközben az ünneplést fokozatosan egyre több országra terjesztették ki, a dátum az egyes nemzetek konkrét eseményei szerint változott egyik napról a másikra. Egyre többször látták, hogy a nők különböző feladatokat látnak el, és mindenféle ügyeket intéznek. Hogy hogyan alakult ki ez a dátum, az már önmagában is téma. Útközben különböző események történtek, amelyek a nők egészét arra késztették, hogy felemeljék követelésüket a nők szerepvállalása és a nemek közötti egyenlőség érdekében.

  1. március 8-án több ezer textilipari munkásnő döntött úgy, hogy a "Kenyér és rózsa" jelszó alatt New York utcáira vonul, hogy tiltakozzon a nyomorúságos munkakörülmények ellen, és munkaidő-csökkentést követeljen. Ez volt az egyik első tüntetés a jogaikért folytatott harcban. Ezek a nők úttörők voltak!

Lépések az egyenlőség felé

Általános iskolai oktatás

Jelentős eredmények születtek a nők általános iskolai oktatáshoz való hozzáférése terén, és több ország már elérte az oktatásra vonatkozó globális célt.

A nők írni-olvasni tudása

Világszerte figyelemre méltó előrelépés történt az írni-olvasni tudás terén mind a fiatalok, mind a felnőttek körében, az írni-olvasni tudók aránya 78%, illetve 67%. Bár a legalacsonyabb arányok a vidéki területeken, és különösen a nők körében a Szaharától délre fekvő afrikai országokban tapasztalhatók.

A nők és a munkaerőpiac

Az elmúlt években a nők munkaerőpiacra való beilleszkedése figyelemre méltó, a mezőgazdasági ágazatban legalább 50%-os arányban. Ez azonban még mindig az informális szektorra összpontosul, amely sérülékenyebb és rosszabbul fizető.

Nők a parlamentekben

A nők politikai szintű képviselete néhány afrikai országban például meghaladta néhány fejlett ország átlagát, a nők által betöltött parlamenti helyek száma rekordot döntött. Ez a helyzet Ruandában, ahol a világon a legmagasabb a nők aránya a nemzeti parlamentekben (63,8%). Az Európai Unió három tagállamában 2021-ben a nők aránya a parlamentben 20% alatt volt, Magyarország 13%-kal a legrosszabb helyen állt. Ez az ország a 2022. áprilisi parlamenti választásokon sem javított a helyzetén, ahol mindössze egy női képviselőt nyert, és így mindössze 13,6%-ot ért el. Átlagosan 2003 és 2021 között a nők aránya nem haladta meg a 10%-ot a parlamentben.

A nők képviselete a politikában

Több ország is bevezette a kvóták valamilyen formáját a politikai szférában és a döntéshozatalban való kiegyensúlyozott részvétel elérése érdekében. Ilyen a Kongói Demokratikus Köztársaság, amely 15%-ról 30%-ra emelte a női jelöltek kvótáját a politikai pártokban.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi üzleteid kedvezménykatalógusait. Sok már női tulajdonban van, akik lassan kiérdemelték a helyüket az üzletben.

 

- 3 min

Share
Úttörők: a nőnap tisztelgése világszerte

A Notino termékekkel újrateremtheti a népszerű magyar szépségtrendeket

A magyar szépségápolás alapelvei az idők során állandóak maradtak: átláthatóság, hatékonyság és természetesség. A márkák ma már sokkal inkább arra koncentrálnak, hogy a szépségrituálét a bevált termékek egyszerű repertoárjára redukálják. A leghatásosabb és legjótékonyabb természeti értékeket ötvözik, hogy segítsenek a természetes szépséged fokozásában, olyan összetevőket, amelyek táplálják és ápolják a bőrödet. Ha besétálsz egy Notino üzletbe, a termékek széles választékát találod. Nem fogod tudni, hol kezdd, de itt vannak a legjobb termékek minden bőrtípusra, amelyeket be kell építened a szépségápolási rutinodba. Éld újra a népszerű magyar szépségtrendeket a Notino termékekkel!

Tisztító krémek

Az arctisztító termékek változatosak. Nincs egyetlen olyan termék, amelyik minden tulajdonságnak megfelel, hogy megfeleljen a különböző bőrtípusoknak. Egyesek túlzottan zsírtalanítóak, mások pedig nagyon savasak vagy lúgosak lehetnek. A bőrtípusának megfelelő krém kiválasztása alapvető fontosságú, és fontos, hogy lágy textúrájú legyen, hogy elkerülje az arc irritációját. Vagy egy semleges krém ideális lesz minden bőrtípushoz.

C-vitaminos szérum

A fiatalos bőr megőrzéséhez és az öregedés jeleinek késleltetéséhez elengedhetetlen, mivel C-vitaminnal készül, ez a szérum rugalmasságot biztosít és visszaadja az arc feszességét. Reggelente alkalmazza (a szemkörnyék elkerülése mellett), és kombinálja fényvédővel. Világosító hatásának köszönhetően ideális szérum a fakó tónusú bőr számára is, amely ragyogást szeretne elérni.

Napvédő

A napsugaraknak való állandó kitettség káros a bőr egészségére. Ha tengerparti üdülőhelyen dolgozik, és szinte állandóan a szabadban tartózkodik, egy jó fényvédő krém használata kulcsfontosságú a leégés elkerülése érdekében. A világos bőr sokkal érzékenyebb, még az extrém hidegre is. Ha télen is védelmet használ, hidratált marad az arca. Léteznek különböző faktorú fényvédők, gyermekeknek szánt fényvédők és még kompakt fényvédők is.

Arctisztító kefe

Ideális az arc mélytisztításához, mivel teljesen eltávolítja a sminkmaradványokat és az elhalt hámsejteket. Sebessége állítható, extra puha szilikonból készült, az akkumulátor pedig akár 90 perc autonómiát is biztosít (USB töltőkábelt tartalmaz). A kefe teste vízálló, így a zuhany alatt vagy a mosdókagylóban is használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülés miatt. Nagyon praktikus a könnyű mosás és a jobb higiénia érdekében!

ajakápoló

Az ajakbalzsam nagyszerű szövetségese a bőrének, és többszörösen felhasználható. Használhatod a smink korrigálására, a smink eltávolítására vagy a szemöldököd tökéletesre varázsolására. Hogyan? Ha a szemöldököd örvényeibe kensz ajakbalzsamot, látni fogod, hogy azok tömöttek és ápoltak lesznek. Bár fő hatása a nap, a szél vagy a hideg által okozott ajakszárazság korrigálásához és helyreállításához kapcsolódik.

A Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat a Notino összes ajánlatával. Ha rajong a bőrápolásért, vagy csak most kezdi, nézze meg ennek a láncnak az akcióit.

 

- 3 min

Share
A Notino termékekkel újrateremtheti a népszerű magyar szépségtrendeket

A Dickies magyarországi útjának története

A Dickies gazdag történelemmel rendelkezik. A cég története 1922-ig nyúlik vissza, és azóta a márka és a piac növekedésére összpontosít. A magyarországi landolás a 90-es években történt, és ma már egy exkluzív online áruházon és budapesti fizikai üzleteken keresztül működik. A cég alapfeltevése, hogy a mindennapi élethez alkalmas, divatos ruházatot és kiegészítőket kínáljon vásárlóinak, és saját márkanév alatt értékesíti termékeit. Az üzlet az idők során mutálódott, és a ruházati gyártás a szigorúan vett munkaruházatról a mindennapi viseletre alakult át. A második világháború után a Dickies földrajzi terjeszkedési stratégiába kezdett, és az eredeti texasi székhely mellett új gyártóüzemeket és értékesítési területeket hozott létre az Egyesült Államok egész területén. Az 1950-es évek végén a Dickies nemzetközi vállalattá vált az európai és közel-keleti piacokon való terjeszkedéssel. Magyarországon a márka jól bevált és az egyik legkeresettebb. Mit találsz ebben az üzletben és miben különbözik a többitől? A mutáció a katonai egyenruhától és a munkára szánt kiegészítőktől a városi viseletig. Lássuk, mit kínálnak:

Nadrág 874 Classic

A 874-es eredetileg a munkahelyek durva igényeihez készült, hogy ellenálljon a mindennapi viselet viszontagságainak. Letisztult dizájnja és kényelmes szabása azonban hamar átkerült a műhelyből az utcára, így a divatrajongók és a munkások körében egyaránt alapdarab lett. Tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a praktikum és a stílusos megjelenés között. A divat változhat, de a 874 stílusa és minősége időtálló.

Willow City baseball sapka

A Willow City sapka egy klasszikus 6 paneles baseball sapka, amely időtlen divatot képvisel. A bal első panelen hímzett Dickies logóval ellátott, a modell hátulján pántot és megkötős hátraszabályozást is hoz. Többféle színben kapható.

Sacramento ing

A klasszikus "favágó" kockás ing. Ez a nagyon népszerű flanel ing már több színben is kapható, a piros a legnépszerűbb az évek során. Egészítse ki gardróbját ezzel a tökéletesen összeilleszthető darabbal.

Dickies munkacipő 0237

A cipő valódi, prémium minőségű bőrből készült. Kiváló eredményeket ért el a szakító- és szakítószilárdsági teszteken. A bőrön található foltok és karcolások valódi jelek, amelyek garantálják, hogy a termék eredeti bőrből készült. Nem hibát jelentenek, hanem magának a termék eredetiségének és jellegének a jele. Vízálló cipő, szegecsekkel és fűzővel, valamint kizárólag a Dickies által kifejlesztett talpkialakítással.

Orcutt vászon öv

Az Orcutt vászonöv a kezdetektől fogva a vásárlók kedvence, praktikus, könnyen nyitható és zárható csatjával és testre szabható kialakításával. Tartós pamutvászonból készül, és több szín közül választhatsz hozzá illő színt. Az általunk ajánlott szín: fekete.

A Ajanlatok 365 elhozza neked kedvenc magyarországi üzleteid katalógusait. Ugorj be a Dickiesbe, és csatlakozz a fanatikusokhoz, akik rajonganak ezért a márkáért, amely világszerte meghódította a piacokat.

 

- 3 min

Share
A Dickies magyarországi útjának története

Győzzön le minden kihívást a Hervis termékekkel

Ha azon gondolkodik, hogy elkezd egy edzésprogramot, meg kell vásárolnia a megfelelő felszerelést. Nem viselhetsz csak úgy bármilyen régi tornacipőt vagy ruhát, amelyet kiselejteztél, mert lyukas vagy kinyúlt. A ruházat attól függ, hogy milyen sportot űzöl. Nem kell sok pénzt befektetnie vagy adósságba vernie magát, mert egészségesebb életet szeretne élni. A Kovid-járvány sok magyart arra késztetett, hogy a bezártság elől menekülve sportolni kezdjen. Ami szinte rögtönzött tervnek indult, végül hobbivá vált. Ebben az útmutatóban megfizethető lehetőségeket ajánlunk az aktív életmódhoz. Hol találhatók? A Hervisben. Győzzön le minden kihívást ennek a hatalmas sportláncnak a termékeivel.

Futócipők

Különböző típusú cipők léteznek, de nem mindegyik ideális a testmozgáshoz. Melyik a legjobb az Ön számára? Olyan tornacipőt ajánlunk, amely magas szintű támogatást nyújt, ugyanakkor rugalmas. Ha a cipő kemény, hólyagokat okoz, és nem lesz kedved tovább edzeni. Másrészt, ha jó tornacipőt vásárol, mint amilyet a Hervisben árulnak, nem kell aggódnia az esetleges sérülések miatt.

Harisnyanadrág

Nincs kényelmesebb ruhadarab az edzéshez, mint egy harisnyanadrág. Alkalmazkodik a testedhez, rugalmas és mindenféle mozgást lehetővé tesz. Egy dolgot kell szem előtt tartanod: a harisnyanadrág vastagságát. Ha az anyag túl vékony, fennáll a veszélye, hogy az alsóneműje lelepleződik. Javasoljuk, hogy vastagabb ékszert viselj, különösen télen. Nyáron túl meleg lehet.

Kéztörlő

Ha edzőterembe mész, a legjobb, ha mindig van nálad kéztörlő. Nem szép dolog megosztani egy ilyen személyes tárgyat, ami izzadságtól átázik. Hiába van tél Magyarországon, az edzőteremben meleg a légkör, és biztos, hogy meg fogsz izzadni. Az olyan üzletekben, mint a Hervis, mindenféle törölközőt megtalálsz különböző színekben és méretekben. Válaszd ki azt, amelyik a legjobban illik hozzád. Vannak gyorsan száradó kéztörlőkendők, amelyek jó választásnak bizonyulnak, hogy ne itassa át a táskáját kellemetlen szaggal.

Termosz palack

Régebben gyakori volt, hogy egy régi üdítős palackot vittek magukkal az edzőterembe. Mostanában divatba jöttek a termoszos palackok, amelyek órákig hidegen tartják a vizet. A főbb sportmárkák piacra dobták a saját termoszos palackjaikat, és gyorsan divatba jöttek. Célszerű saját palackot vinni, és nem megosztani.

Watch

Az okosórák túlnyomó többsége tartalmaz egy olyan rendszert, amely méri a lépéseket, a stresszt vagy a kalóriákat, sőt, még az alvás minőségét mérő belső eszközzel is rendelkezik. Emellett alkalmazkodnak a különböző edzéstípusokhoz is. Vásárolhatsz egy alap órát, és összekapcsolhatod a mobiltelefonoddal. Ez egy rendkívül hasznos eszköz az edzéshez.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi sportboltok kedvezményes katalógusait. Nézd meg az ajánlatokat most!

 

- 3 min

Share
Győzzön le minden kihívást a Hervis termékekkel

KiK: közösségi csomópont a pénztárcabarát vásárlók számára

A ruhavásárlás menekülés lehet, amikor stresszes vagy szomorú napunk van. Segít, hogy jobban érezzük magunkat, de ez az eufória gyakran vezet ahhoz, hogy impulzusvásárlást indítunk el, és többet költünk, mint amennyit valójában szeretnénk. Ha kevesebb pénzt költesz ruhákra, az nem jelenti azt, hogy rosszabbul fogsz öltözködni. A divatra való költekezés kontrollálása segíthet abban, hogy később jobb minőségű ruhákat vásárolhassunk, amelyek tovább tartanak. A KiK ebben az értelemben a magyarországi alacsony költségvetésű vásárlók közösségi csomópontja. Íme, a legjobb divathackek, amivel pénzt takaríthatsz meg a KiK-on.

Kutass vásárlás előtt

Ha ruhákra és cipőkre szánsz némi pénzt, nem szeretnél hibázni a vásárlás során. Jó megoldás, ha beszélsz egy szakemberrel, aki eligazít. Nincs annál rosszabb, mint amikor az első dolgot, amit látsz, úgy ugrasz bele a vásárlásba, hogy nem tudod, hogy tényleg neked való-e vagy sem. Ne feledje, hogy mindenki más és más. Ezért van ugyanannak a terméknek annyi változata, függetlenül a márkáktól.

Szezonon kívüli vásárlás

A szezonális sportruházatnak például mindig magasabb a kiskereskedelmi ára. Ha nyár van, vásárolj télire és fordítva. Az éppen akkor divatos nyomtatás vagy szín eltérhet, de végső soron a ruhadarab ugyanaz. Használja ki a KiK által kínált szezonális leárazásokat, hogy jobban működjön a költségvetése. Az olyan alapszínek, mint a fekete, a fehér, a szürke, a piros és a kék kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy a szekrénye mindig naprakésznek tűnjön.

Készítsen listát

Állj meg egy pillanatra, és nézd meg a szekrényedet. Annak meghatározása, hogy mit fogsz lecserélni, és egy lista készítése a szükséges ruhákról kulcsfontosságú lesz az egész folyamatban. Próbálj meg nem olyan ruhákat vásárolni, amelyeket csak egyszer fogsz viselni, hanem olyanokat, amelyekről tudod, hogy jól fogod használni őket.

Kedvezményes kódok használata

A kedvezménykódok az egyik legjobb trükk, hogy pénzt takarítson meg a KiK-nél. Ezek egyszeri ajánlatok, amelyek általában hónapról hónapra frissülnek. Ezek a kódok mindenféle kedvezményt kínálhatnak: az eredeti árnál egy százalékkal kevesebbet fizetve az ingyenes szállításig. A kedvezményes kódok használatához be kell tartania az egyes áruházak által meghatározott irányelveket és feltételeket. Például megmondhatják, hogy a megtakarítás érvényesítéséhez egy bizonyos összeget kell elköltenie, vagy hogy a kedvezmény csak bizonyos típusú termékekre érvényes.

Használja ki a diákkedvezményeket

Vannak divatáruházak, amelyek speciális kedvezményeket kínálnak diákoknak. Ezeknek köszönhetően sokkal kevesebbet fizethetsz a kívánt ruhákért vagy felszerelésekért. Néha a megtakarítás csak bizonyos termékekre vonatkozik, míg más esetekben az egész üzletben érvényes.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a főbb magyarországi divatáruházak kedvezménykatalógusait. A KiK pedig egy közösségi központ a pénztárcabarát vásárlók számára, ahol remek minőségű ruhákat vásárolhatsz verhetetlen áron. Siess és vágj bele!

 

- 3 min

Share
KiK: közösségi csomópont a pénztárcabarát vásárlók számára

A Mikulás titkos fegyvere: szabadítsd fel a belső vásárlási nindzsádat!

Egyre közelebb a karácsony, és máris el kell kezdened gondolkodni az ajándékokon. Bár nehéz mindenkinek örömet szerezni, vannak olyan ajándékok, amelyeknek mindig szerepelniük kell a listádon, mert ezek sosem maradnak el. Fiataloknak és időseknek, férfiaknak és nőknek egyaránt tetszenek. Vedd elő a belső vásárlási nindzsádat, és nézz szembe az ünnepi vásárlással a legjobb arcoddal. Elvégre ez a pihenés és az ünneplés ideje, nem pedig a stresszé. A magyar üzletek minden tüzérségükkel készülnek, hiszen ez az év egyik legnagyobb kiárusítási dátuma, valami olyasmi, mint a fekete péntek vagy a kiberhétfő. Ha még bizonytalan vagy, hogy mit vegyél, íme néhány termék, ami megkönnyítheti a választást.

Parfümök

Bár a parfümök nagyon személyesek, előre kiderítheted, hogy az illető melyik tetszik neki a legjobban. Vannak, akik a gyümölcsös illatokat kedvelik, mások a virágosokat, vagy egyszerűen a kettő kombinációját. Mindenesetre győződj meg róla, hogy nem kell változtatnod az ajándékodon. Nem kell a legdrágább parfümöt megvenned, de tartsd szem előtt, hogy a vásárlásod örömet szerezzen a címzettnek.

Ruhák és nyakkendők

Sok nő választja az olyan dátumokat, mint a karácsony vagy a szilveszter, hogy először viseljen ruhát. Ha ismered a méreteket és az illető ízlését, egy ruha ajándékozása sosem okoz csalódást. Ideális, ha karácsonyra piros ruhát viselünk, az új év köszöntésére pedig fehéret. Vannak férfiak, akik szintén nyakkendőt várnak ajándékba karácsonyra. A vásárláshoz választhat használtruha-boltokat is. Vannak olyanok, amelyek valóban megérik.

Cipők

Nincs elegánsabb ajándék, mint egy jó pár cipő. Ajánlott, hogy a cipőnek legyen fűzője vagy jó rögzítő mechanizmusa. És fontos, hogy a sarokrészen úgy legyen rögzítve, hogy a cipő ne menjen fel-le járás közben, mert ez hólyagokat okozhat a súrlódási helyeken. Ezzel megelőzhetőek a rándulások és a húzódások is.

Ajándékkártyák

Ön dönti el, hogy mennyi pénzt szeretne ajándékkártyára költeni. A legtöbb üzletben kiválaszthatod az ajándékozni kívánt összeget, így ellenőrizheted a kiadásaidat. Manapság már nem kell fizikai boltba menned ahhoz, hogy ajándékkártyát vásárolj, különösen, ha az utolsó pillanatban vásárolsz. Az ajándékkártya megvásárlásához egyszerűen lépjen fel az üzlet weboldalára.

Játékok

A gyerekek szeretnek játékokat kapni karácsonyra. Őket nem csábítják annyira a ruhák, mint a felnőtteket. Az a jó, hogy Magyarországon hatalmas játékboltok vannak, ahol megtalálhatod a legjobb ajándékot a fiadnak, unokaöcsédnek vagy keresztfiadnak. Babák, autók, társasjátékok, biciklik és számtalan más játék közül választhatsz, amitől megőrülsz. Tegyél minden dobozt a karácsonyfa alá, és lepd meg a család kicsinyeit. Mindig jó érzés kibontani az ajándékokat.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi üzleteid kedvezményes katalógusait. Ne hagyd, hogy a karácsony meglepjen!

 

- 3 min

Share
A Mikulás titkos fegyvere: szabadítsd fel a belső vásárlási nindzsádat!

Fekete pénteki vásárlási tippek kezdőknek

A fekete péntek az év egyik legjobban várt vásárlási eseménye. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy elképesztő ajánlatokat szerezzen, és beindítsa az ünnepi vásárlást. De ha még új vagy a fekete pénteki őrületben, ez egy kicsit megterhelő lehet. Szerencsére van néhány hasznos tippünk, hogy az első fekete pénteki vásárlási élménye sikeres legyen!

Tervezzen előre, készítsen költségvetést:

Mielőtt elérkezik a nagy nap, üljön le és készítsen költségvetést. Döntse el, mennyit hajlandó költeni, és tartsa magát hozzá. Könnyű elragadtatni magunkat a feltűnő kedvezményekkel, ezért ha van egy költségvetésünk, akkor kézben tarthatjuk a dolgokat.

Végezze el a kutatást:

Ne menjen vakon a fekete péntekbe. Kutassa fel előre a különböző üzletek által kínált ajánlatokat és kedvezményeket. Sok kiskereskedő korán közzéteszi hirdetését, amelyet online is megtalálhat. Ez segíteni fog a legjobb ajánlatok azonosításában, és abban, hogy hol szeretne vásárolni.

Készítsen bevásárlólistát:

Írja le a megvásárolni kívánt termékeket, és legyen pontos. A lista segít abban, hogy koncentrált maradjon, és elkerülje az impulzusvásárlásokat. Ne feledje, csak akkor számít üzletnek, ha eleve úgy tervezte, hogy megveszi!

Állítson be egy ébresztőt:

A fekete pénteki leárazások gyakran kora reggel kezdődnek. Győződjön meg róla, hogy beállít egy ébresztőt, hogy időben felébredjen. A legjobb ajánlatok némelyike gyorsan elfogyhat, ezért a korán kelőknek megvannak a maguk előnyei.

Öltözzön kényelmesen:

A fekete pénteki vásárlás hektikus lehet, hosszú sorokkal és zsúfolt üzletekkel. Viseljen kényelmes cipőt és ruházatot, és készüljön fel a sok gyaloglásra és sorban állásra.

Vásároljon online:

Ne felejtse el, hogy sok fekete pénteki ajánlat online is elérhető. Sőt, egyes kiskereskedők exkluzív online kedvezményeket kínálnak. Az otthon kényelméből történő vásárlás kevésbé stresszes alternatíva lehet a tömeggel való bátorság helyett. És mindezt akár pizsamában is megteheti.

Használjon készpénzt vagy bankkártyát

Könnyen túlköltekezhet, ha hitelkártyát használ. Hogy a költségvetésen belül maradjon, fontolja meg a készpénz vagy bankkártya használatát. Így az izgalom elmúltával nem kell a hitelkártyaszámlák növekedésével küszködnie.

Legyen tisztában a visszaküldési szabályokkal:

Mielőtt vásárolna, tájékozódjon az adott üzlet visszaküldési szabályairól. Néha a fekete pénteki ajánlatok szigorú visszaküldési szabályokkal járnak, ezért fontos tudni, hogy mire vállalkozik.

Legyen türelmes:

A türelem kulcsfontosságú a fekete pénteken. A hosszú sorok és a zsúfolt üzletek hozzátartoznak a naphoz. Vegyen mély levegőt, maradjon nyugodt, és ne feledje, hogy ez mind az élmény része.

Élvezze a vadászatot

Végezetül ne feledje, hogy a fekete péntek a szórakozásról szól! Élvezze az izgalmat és az adrenalinlöketet, amit a hihetetlen ajánlatok megtalálása jelent. Ez egy lehetőség arra, hogy az ünnepi bevásárlást a költségek töredékéért végezd el.

A fekete péntek a kezdők számára is izgalmas élmény lehet. Ha előre tervez, a költségvetésén belül marad, és szem előtt tartja ezeket a tippeket, a legtöbbet hozhatja ki ebből a vásárlási extravaganciából. Boldog vásárlást, és ne felejtse el ellenőrizni az összes eladást és kedvezményt a Ajanlatok 365 oldalon.

 

- 3 min

Share
Fekete pénteki vásárlási tippek kezdőknek

OBI: Tippek a megfelelő lakásfelújítási termékek kiválasztásához

Ha otthonának felfrissítéséről van szó, az OBI az Ön számára a legmegfelelőbb áruház. A termékek széles választékával, amelyek közül választhat, egy kicsit túlterhelő lehet. De mi segítünk Önnek! Ebben a cikkben megosztunk néhány praktikus tippet, amelyek segítenek Önnek kiválasztani a megfelelő termékeket az OBI-nál az otthoni barkácsolási projektjeihez.

Ismerje a projektjét belülről

Mielőtt beteszi a lábát az OBI-ba, győződjön meg róla, hogy tisztában van a lakásfelújítási projektjével. Egy szobát fest, megjavít egy szivárgó csapot, vagy egy nagyobb felújításba kezd? Ha ismeri a projekt részleteit, időt és pénzt takaríthat meg.

Kétszer mérjen, egyszer vásároljon

Mérje ki pontosan a tereket vagy területeket, amelyeken dolgozik. Nincs rosszabb, mint megvenni egy gyönyörű bútordarabot, és aztán rájönni, hogy nem fér be az ajtón!

A minőség számít

Ha barkácsolásról van szó, ne spóroljon a minőségen. Az OBI széles árkategóriát kínál, de a minőségi termékekbe való befektetés biztosítja, hogy a kemény munka tartós legyen. Ugye nem akarja minden évben újrafesteni a falait?

Olvassa el a véleményeket és kérjen tanácsot

Az internet korában élünk, ahol a tudás kéznél van. Nézze meg a termékek értékeléseit az interneten, és ne habozzon tanácsot kérni az OBI segítőkész munkatársaitól. Ők általában a barkácsolás szerelmesei, és a megfelelő irányba tudják terelni Önt.

Bölcs költségvetés

A lakásfelújítási projektek gyorsan kimeríthetik a pénztárcáját. Állítson fel egy költségvetést, és tartsa magát hozzá. Az OBI-nál minden pénztárcának van lehetősége, így megtalálja, amire szüksége van, anélkül, hogy a bankot tönkretenné.

Környezetbarát lehetőségek

Ha környezettudatos, nézze meg az OBI környezetbarát termékválasztékát. Az energiatakarékos világítástól a fenntartható építőanyagokig úgy javíthatja otthonát, hogy közben csökkenti szénlábnyomát.

A biztonság az első

Akár barkácsmunkát végez, akár szakembert bíz meg, gondoskodjon arról, hogy a biztonság elsődleges szempont legyen. Az OBI számos biztonsági felszerelést kínál, így győződjön meg róla, hogy megvan, amire szüksége van ahhoz, hogy megvédje magát és szeretteit.

Ne feledkezzen meg az apróságokról

Könnyű belemerülni a nagy tételekbe, de ne feledkezzen meg az apró részletekről sem. A szekrények fogantyúi, a villanykapcsolók és más kisebb kiegészítők nagyban befolyásolhatják otthona általános megjelenését.

Barkácsoljon vagy béreljen fel egy profit?

Döntse el, hogy saját kezűleg akarja-e a projektet megvalósítani, vagy szakembert bíz meg. Az OBI mind a barkácsolók, mind a vállalkozók számára kínál szerszámokat és anyagokat, így mindkét esetben biztosítva van.

Ellenőrizze az eladásokat és promóciókat

Az OBI gyakran tart eladásokat és promóciókat, ezért tartsa nyitva a szemét a kedvezményekre. Lehet, hogy nagyszerű ajánlatot kaphat álmai konyhai készülékére.

Dióhéjban, az OBI az Ön egyablakos boltja minden otthoni barkácsoláshoz. A megfelelő tervezéssel, világos elképzelésekkel és a költségvetést szem előtt tartva jó úton haladhat otthona átalakítása felé. Tehát, vegye fel a barkácskalapját, irány az OBI, és készüljön fel arra, hogy fantasztikusan átalakítsa otthonát!

Ne felejtse el meglátogatni a Ajanlatok 365-öt, ahol a piacon kapható legújabb katalógusokat és prospektusokat, valamint a legjobb árakat találja.

 

- 3 min

Share
OBI: Tippek a megfelelő lakásfelújítási termékek kiválasztásához

Euronics: elektronikai termékek egyablakos boltja Magyarországon

Magyarországon számos elektronikai áruház található, de van egy, amelyik kiemelkedik a nagy termékkínálatával és jó áraival: Euronics. Az Euronics alacsony árakkal és rendszeres akciókkal rendelkezik, bár ez üzletenként eltérő lehet. Több mint 11 000 fiók tartozik ehhez a szervezethez, így mindig megtalálod, amire szükséged van, anélkül, hogy túlköltekeznél. Az Euronicsnál a mobiltelefontól és a táblagéptől kezdve a különböző kisebb háztartási termékekig mindent megtalálhat. Minden megtalálható egy helyen. A vásárlók találhatnak számítógépeket és laptopokat, irodaszereket, nyomtatókat, PC-kiegészítőket, mobiltelefonokat, televíziókat, hangszórókat, dugókat és kábeleket, fényképezőgépeket, konyhai eszközöket, szerszámokat, töltőket és még sok mást. Ez az áruház helyi és nemzetközi márkák széles választékát értékesíti és forgalmazza, mint például az Apple, Samsung, Huawei, Philips, WMF és Siemens. Nézze meg az üzleteikben és az online weboldalukon elérhető aktuális akcióikat és ajánlataikat, hogy megtalálja a legolcsóbb tételeket és a legjobb akciós ajánlatokat. Ha most ellátogatsz a weboldalukra, megtalálod a nyári ajánlatokat. Hihetetlen leárazások vannak légkondicionálókra, mobiltelefonokra és számítógépes kellékekre. Ezeket a termékeket 30%-os kedvezménnyel szerezheti be. Ha tudja, hogyan használja ki az ajánlatokat, akkor több terméket is vásárolhat.

Az Euronics története

Az Euronics 1990-ben született öt nagy német, belga, belga, spanyol, olasz és holland kiskereskedelmi csoport egyesülése után. A cél az volt, hogy egyesüljenek, hogy versenyképesebbek legyenek, hogy jobb árakat kapjanak a beszállítóktól, és válaszul a kialakulóban lévő nagy elektronikai láncokra. Az Euronics üzlet koncepciója egy helyi üzlet, amelynek alkalmazottai magasan szakosodtak a háztartási készülékekre és a szórakoztató elektronikára. Az Euronicsot minden országban különböző csoportok irányítják, ugyanazon márkanév alatt, de mindegyikük a regionális piac követelményeire specializálódva. Ma az Euronics több mint 30 országban van jelen, és Európa legnagyobb elektronikai üzletlánca. Központja Amszterdamban (Hollandia) található.

Ajánlatok és promóciók

Az Euronics egész évben nagyszerű árakat kínál, mivel olyan hatalmas lánc, hogy megengedheti magának a gyártókkal és a nagy forgalmazókkal folytatott igen versenyképes ártárgyalásokat. Minden hónapban általában akciós áron kínál válogatott szórakoztatóelektronikai és háztartási cikkeket. Ez a választék online megtekinthető a We Are 365 digitális brosúrában. A fekete pénteki és az áfa-mentes napok kampányai is nagyon sikeresek. Az Euronics leggyakoribb akciói és ajánlatai a következők: közvetlen árkedvezmények, termékajándékok vásárlás esetén, mint például 3 hónap ingyenes Spotify Premium. Az Euronics fő előnyei közé tartoznak a jó árak, a nagyszámú üzlet, az optimalizált webáruház, a szakértő eladók és a személyre szabott finanszírozás.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi háztartási gépboltok összes katalógusát. Használd ki az alkalmat, hogy lecseréld a régi tévét vagy mobiltelefont, amelyik az Euronicsnál meghibásodott. Ez Európa legnagyobb elektromos készülék forgalmazója. Minden ízlésnek vannak akciók és ajánlatok.

 

- 3 min

Share
Euronics: elektronikai termékek egyablakos boltja Magyarországon

A legjobb parkok Magyarországon egy romantikus kiránduláshoz

Magyarország rengeteg természeti látnivalóval rendelkezik. Ha egy kétszemélyes kiruccanáson gondolkodsz, íme néhány az ország legszebb parkjai közül, amelyeket együtt élvezhettek. Tíz nemzeti park, kilenc természetvédelmi park, 22 erdőterület és több száz és ezer zöld kilométernyi túrázásra és kerékpározásra alkalmas terület tartozik hozzá. Ne hagyd ki Magyarország természeti oázisát, ahol olyan sztárhelyszíneket találsz, mint a Balaton, a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Zempléni-hegység és az Aggteleki barlangok.

Balaton

A Balaton Magyarország és Közép-Európa legnagyobb édesvízi medencéje. Ez a hosszabbítás rengeteg programot kínál, amit párban is megtehetünk. Az évszaktól függően vitorlázhattok, horgászhattok, de akár korcsolyázhattok is. Emellett ez a tó 210 kilométeres útvonalat kínál a kerékpározás szerelmeseinek. Magyarország két legkedveltebb szeglete a Kis-Balaton, vagyis a Kis-Balaton és a Káli-medence. Ezek állat- és növényvilágukkal tűnnek ki, így ideális régiók az ökoturizmus számára. A golf szerelmesei több golfpályát is találnak, ahol gyakorolhatják kedvenc sportjukat.

Zempléni-hegység

Egy másik sztármegálló, amely kiemelkedik a párként utazók útitervéből, a Szlovákiával határos Zempléni-hegység. A Megyer-hegyet a környező sziklák csodálatos kilátása öleli körül, mintegy 100 méter magasan a víz felett. Ez a régió a hegyi kerékpározás szerelmeseinek kifejezetten ajánlott, mivel az EuroVelo 11 nemzetközi kerékpárút ezen a hegyen halad keresztül.

Fertő-Hanság Nemzeti Park

A Fertő-tó egyike Magyarország nyolc Unesco-világörökségi helyszínének. A természet varázsa veszi körül a területet. Gyalogosan vagy kerékpárral is megközelíthető, valamint a partján olyan vízi tevékenységeket is kipróbálhat, mint a horgászat vagy a vitorlázás. Ha kerékpározik a párjával, csodálatos útvonalakat talál, mint például az EuroVelo 13, a tó körüli kerékpárút. A Soproni-hegységet a világ minden tájáról ismerik a túrázók. Sűrű természetjáró ösvényhálózatnak adnak otthont, amelyen túrázni lehet. A park természetjáró ösvényei kiváló kikapcsolódást garantálnak, változatos tevékenységekkel.

Lázár Lovaspark

A Lázár testvéreknek ez az a helye, ahol lovakat tenyésztenek a szekérversenyekhez, és lovasbemutatót tartanak, ahol a lovak és lovasaik különböző ügyességeket mutatnak be. A helyet a jó húsos étterem jellemzi, ami egy pluszpont, ha a barátnődet vagy menyasszonyodat szeretnéd megkínálni egy remek étellel. Az itteni étterem a magyaros konyhájáról is ismert. Itt a vendégek ízletes ételeket fogyaszthatnak, és rendelhetik a vonzó gulyásukat, a zsenge salátákat és a jól elkészített leveseket. Az itt kóstolható látványos borokat sem fogod tudni elfelejteni.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi üzleteid összes kedvezményes katalógusát. Rajtunk keresztül megismerheted az ország legjobb parkjait is, amelyeket élvezhetsz és meglátogathatsz a pároddal. Nyilvánítsd ki szerelmedet egy különleges személynek ezeken a helyeken. Indulj!

 

- 3 min

Share
A legjobb parkok Magyarországon egy romantikus kiránduláshoz

A Perfect Nails legjobb termékei: a körmök szerelmeseinek kötelező darabok

Úgy tűnik, elmúltak a hivalkodó körmök, feltűnő színekkel és mintákkal. A "rich girl" divat az egyszerűségre és a természetességre fogad, de anélkül, hogy bármilyen részletet a véletlenre bíznánk.

Nagyon gyakori, hogy a nők a bézs árnyalatokat és a finom formát választják. A "természetességgel" ellentétben, amelyet ez a tónus hivatott demonstrálni, a trendhez tartozik, hogy a színeket a végletekig ápolt kezekkel párosítják.

Az olyan magyarországi üzletekben, mint a Perfect Nails, a legkülönfélébb termékeket találhatod a körmeid ápolására. Nem kell több száz dollárt költened ahhoz, hogy a kezed úgy nézzen ki, mint egy filmsztáré.

A körmök szerelmeseinek kötelező darab? Íme egy sor olyan termék, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy körmeidet tökéletes állapotban tartsd.

Körömreszelő Premium #180/180

Zselés körmök reszeléséhez és formázásához, valamint akril körmök finomításához. Nagyon erős és tartós, félhold alakú zebra reszelő, amely a hagyományos reszelőkhöz képest akár kétszer hosszabb ideig is kitart. A habszivaccsal borított belső mag (egy középső műanyag lap) rugalmasabb és puhább reszelőfelületet garantál.

A körömreszelő egy olyan kézi eszköz, amely egy csiszolófelületből áll, és a körmök súrlódással történő csiszolására vagy polírozására szolgál. A körömreszelő helyes használata lehetővé teszi, hogy körmei ápoltak és szépek maradjanak, ezáltal jelentősen javítva azok megjelenését.

Körömágybőr olaj - Flower Fusion 4 ML

A Flower Fusion körömágybőrolaj igazán nőies illatot kínál csábító és érzéki jegyekkel. Ez az egyedülálló aroma tökéletes harmóniát idéz az érzékek számára, szabadságot és bizalmat sugároz. A mandula- és őszibarackmagolaj-kivonatok a virágesszenciákhoz csatlakozva tökéletes ápolást és hidratáló hatást biztosítanak a kezeknek.

Hogyan kell használni? Vigyen fel néhány cseppet a körömágybőr területére, és gyengéden masszírozza be, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, vagy dörzsölje a körömlemezre.

UV/LED lámpa Unicorn

A lámpa 30 energiatakarékos LED-del rendelkezik, érzékelőik pedig lejjebb vannak elhelyezve, hogy a hüvelykujjon is tökéletes gyógyítást tegyenek lehetővé. A lámpa félig lefelé ("alacsony" hő/csökkentett sebesség) üzemmóddal rendelkezik, hogy megvédje a körömágyat a hirtelen hő hatására kialakuló égő érzéstől.

Ez a modell időzítő gombokkal (30-60-99 mp) és intelligens érzékelővel van felszerelve. A lámpa mágnesezett talpa tükörfelülettel rendelkezik és levehető.

Gél lakk kezdő készlet

Ezek a készletek ideálisak a manikűrözéshez és a körmök megerősítéséhez rugalmas kemény géllel a lakkozás előtt. Egy ingyenes technikai kártyát mellékelünk a termékfelvitel helyes sorrendjének biztosításához.

Alkalmas alapzseléként a körmök megerősítéséhez a lakkzselé felvitele előtt, valamint körömkeményítéshez/korrekcióhoz, körömszobrászathoz és csúcspont létrehozásához. Védi a természetes körmöket az ütődésektől és a mechanikai sérülésektől. Ez a zselé teljesen szétterül és felületfeltöltő tulajdonságokkal rendelkezik, ideális a no-filing technikához is.

A Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb kedvezményes katalógusokat, hogy ne költsön pénzt a manikűrre. Magad is gondoskodhatsz a kezedről, és olyan körmeid lehetnek, amelyek méltóak a csodálatra.

 

- 3 min

Share
A Perfect Nails legjobb termékei: a körmök szerelmeseinek kötelező darabok

Hogyan találjunk egy kényelmes és stílusos kanapét

A kanapé és a tévé verhetetlen párost alkotnak. A kanapéra vetjük magunkat, hogy meccset, filmet nézzünk vagy szundikáljunk egyet. Éppen ezért nem szabad hibáznunk vásárláskor, és van néhány dolog, amit tudnunk kell, hogy később ne bánjuk meg.

Az olyan magyarországi áruházakban, mint a Möbelix, a JYSK vagy a Black Red White, sokféle kanapét találhatsz, és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek és a pénztárcádnak.

Hogyan találjunk olyan kanapét, amely egyszerre kényelmes és stílusos? A következő feltételekkel kell rendelkeznie.

Jó szerkezet

A kanapénak bonyolult küldetése van: alkalmazkodnia kell az egész családhoz és az összes felhasználási módhoz, amit adsz neki. És ez az a három követelmény, amelynek teljesülnie kell: tömör fa vagy fémszerkezet, van egy olyan pántrendszer, amely tartja a párnákat, és a lábak a kanapé szerkezetének részét képezik.

Jó párnázás

Ahhoz, hogy egy kanapé kényelmes legyen, nem lehet sem puha, sem kemény: a párnázatnak jó minőségűnek kell lennie. Ma például nagy szilárdságú habokat használnak, amelyek nagyon kevéssé deformálódnak. Általános szabályként azonban a háttámlának puhábbnak kell lennie, mint az ülésnek.

A viszkoelasztikus hab, a rugók vagy a HR poliuretánhab, amely nagy szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik, és alig deformálódik, a szokásos választás. A háttámláknak tollból, nagy regenerálódású szilikonizált üreges szálból vagy HR habból kell készülniük. A habtölteléket öt-hat évente célszerű cserélni, hogy visszanyerje sűrűségét, és ne veszítsen a kényelemből.

A kanapé ellenállóképességét meghatározó másik tényező, hogy légáteresztőnek kell lennie. És ehhez a kárpitozás elengedhetetlen. Minél légáteresztőbb, annál kényelmesebb lesz. A párnázás szintén kulcsfontosságú lesz a légáteresztő képesség szempontjából. Melyik a legjobb? Az ülésekhez a lúd- vagy kacsatoll a kényelem miatt.

Józan színek

Egy fehér kanapé például vizuálisan kevesebb helyet foglal, és bármilyen színnel vagy színskálával is kombinálható. A fehér fényes, és ha napfény éri, még jobban visszaveri azt. Ugyanakkor ez a tónus csökkenti a kanapé vizuális súlyát, és még ha nagy modellről van is szó, kisebbnek fog tűnni.

Egy másik erénye, hogy lehetővé teszi, hogy nagyon kevésért újradekoráljon, mivel ez egy semleges alap, amely csak a részletekkel képes alkalmazkodni bármilyen stílushoz vagy évszakhoz. Változtassa meg a párnák színét és szövetét, és mind a kanapé, mind a nappali másképp fog kinézni. A fehér szín pihentető a szemnek, és nyugodt tereket teremt.

Végül a fehér kanapé tisztább, mint amilyennek látszik. A legjobb, ha levehető huzattal és nagyon ellenálló kárpitozással rendelkező kanapét választ, például pamutot vagy zseníliát.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi üzleteid kedvezményes katalógusait, hogy könnyebb legyen a kanapévásárlás, és ne költs túl sok pénzt. Fogadd meg ezeket a tippeket, és használd ki a lehetőséget, hogy kiválaszd a tiédet.

 

- 3 min

Share
Hogyan találjunk egy kényelmes és stílusos kanapét

Melyik a legjobb megfizethető barkácsáruház Magyarországon?

A szezonális változások ideálisak otthonunk átalakításához. A tavasz beköszöntével aktívabbak leszünk, és nagyobb energiával vágunk bele, hogy bármit átalakítsunk otthonunkban. Ha unod a klasszikus dekorációt és a régi bútorokat, akkor jó helyen jársz. Magyarországon vannak nagy barkácsáruházak, ahol mindent egy helyen megoldhatsz. Az építőanyagok vásárlásától kezdve a dekorációs és barkácsolási cikkeken át a beltéri és kültéri bútorokig. Íme 3 az ország legjobb láncai közül. Melyik a legjobb megfizethető áruház?

Bauhaus

Európa egyik vezető márkája a felújítás, dekoráció, kert és építés területén. A Bauhausban mindent megtalál: különféle olcsó szerszámokat, festéket és tapétát, ajtókat, ablakokat, kerámiákat, fűtési és hűtési cikkeket, bútorokat és barkácsárukat, valamint világítást. Mint minden nagy láncnak, nekik is van outlet részlegük, ahol akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatsz termékeket. Ha feliratkozol a hírlevelükre, mindenki más előtt hozzáférhetsz a Bauhaus hírekhez és kedvezményekhez. A Bauhaus olyan csúcsmárkák termékeit forgalmazza, mint a 3M, Acer, Alpha, Nokia, Blix, Brown, Bosch, Cat, Commel, Crown. A cég alacsony árgaranciát vállal a kapcsolatfelvételi űrlapját kitöltő vásárlók számára.

OBI

Az OBI az általunk ajánlott üzletek egyike. Rengeteg elektromos szerszámot, nappali bútorokat, íróasztalokat, komódokat, hálószobabútorokat, matracokat, fürdőszobabútorokat, ültetőket, lámpákat, fali lámpákat és még sok mást talál. Ez az áruházlánc a legnagyobb nemzetközi márkák termékeit forgalmazza, és a hivatalos weboldalán közzétett ajánlatok és akciók kihasználásával sok pénzt spórolhat. Az OBI webáruházában is van egy akciókat tartalmazó részleg, amely sokkal gazdaságosabbá teszi a vásárlást. Szeretne még több kedvezményt? Iratkozzon fel a Cumulus kártyára, és férjen hozzá a nagyszerű bónuszprogramhoz. Szerezzen pontokat minden vásárlásával, és váltsa be őket kedvezményes kuponokra a jövőbeli vásárlásokhoz.

Mentavill

A Mentavillnél elektromos szerszámokat, kerti kerítéseket, bútorokat, munkaruházatot és egyéni védőfelszereléseket, orsókat, szerszámtárolókat, autó- és motorkerékpár-kiegészítőket, biztonsági útmutatókat, öntözőrendszereket és még sok mást talál. A Mentavillnél sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Látogasson el weboldaluk értékesítési részébe, töltse le az alkalmazásukat, vagy iratkozzon fel hírlevelükre, hogy értesüljön akcióikról és kedvezményeikről. Minden nap több mint 10%-os kedvezményt kaphatsz egyes termékekre, ha online vásárolsz, és akár 30%-os kedvezményt a szobakészletekre. Ne aggódjon, a Mentavillnél mindig talál alkut. A legtöbb termék, amit ezekben az üzletekben talál, saját gyártású. Ezen kívül olyan vezető márkák termékeit vásárolhatja meg, mint az Elko, a Finder, a Duosida, a Philips, a Burisch, az ABB, az Orbitech, a Bachmann, a BB-Vill, a Codefon, az Emos, a Hager, a Legrand, a Hajdu, a Cimco, az Emos és a Hama, a Makita, a Gardena és a Stanley.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi barkácsáruházak katalógusait, hogy mindig legyen kéznél szerszám a kisebb háztartási meghibásodások elhárításához. A piac legjobbjait kapod meg, méghozzá a legjobb áron. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy olcsón vásárolj!

 

- 3 min

Share
Melyik a legjobb megfizethető barkácsáruház Magyarországon?

Auchan vagy Tesco? Melyik szupermarketben vannak a legjobb ajánlatok?

Magyarországon a szupermarketek széles választéka létezik. De van két olyan lánc, amely a termékek és akciók sokféleségével és minőségével különbséget tesz az országban: Az Auchan és a Tesco. Ezekben az áruházakban rengeteg termék, jó árak és igazán csábító szezonális leárazások vannak. Bár minden vásárló ízlése vagy hűsége alapján választ egy adott láncot, mégis melyik szupermarketben vannak a legjobb ajánlatok? Nagyon fontos, hogy figyeljük az általuk indított napi és havi kiadványokat, hogy ne maradjunk le semmilyen lehetőségről és összehasonlíthassuk az árakat. Miután a szezonváltásra megújult a szekrény, ami sok kiadást generált a magyarok számára, nem mellékes odafigyelni a két nagy áruház akcióira és ajánlataira. A pénztárca tehermentesítése elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy adósságok nélkül, és némi pénzzel, amibe személyes szeszélyből befektethetünk, érjünk a hónap végére.

Auchan

Az Auchan termékek széles választékát kínálja, beleértve az élelmiszereket és italokat, háztartási cikkeket, tisztítószereket, szépségápolási termékeket, kisállat termékeket, bútorokat, háztartási gépeket, ruhákat, könyveket, partikellékeket és még sok mást. Az Auchannál mindig többet takaríthat meg. Az Auchan minden héten számos akciót kínál élelmiszerekre és nem élelmiszerekre. Tisztítószerekre és otthoni kiegészítőkre, kerti szerszámokra és barkácsárukra is kínál ajánlatokat és kedvezményeket. Az Auchan webáruházban a kedvezmények akár 50%-ra is felmehetnek. A legfrissebb Auchan ajánlatokat és akciókat katalógusainkban is megtalálja. A legfrissebb hírekről értesülhetünk, ha feliratkozunk hírlevelükre, vagy követjük az Auchant a közösségi oldalakon. Egy plusz? Szinte minden kategóriában rendelkezik saját márkákkal, és különleges akciókat kínál, amelyek a Leroy Merlin és más kártyákkal is felhasználhatók.

Tesco

A Tesco az élelmiszerpiac egyik vezetője a szuper megfizethető árú termékek széles választékának köszönhetően. Ez a lánc a gyümölcsöktől és zöldségektől kezdve a könyvekig, ruházati cikkekig, kiegészítőkig, bútorokig, játékokig és olyan szolgáltatásokig, mint az internet és a telefonálás, mindent kínál. A Tesco mindig alacsony árakat és kedvezményes programokat kínál. Különböző árkategóriákat kezelnek, hogy minden pénztárcának megfeleljenek, és számos hűségprogrammal is rendelkeznek. Mivel a Tesco számos áruházzal rendelkezik Magyarországon, a vásárlók könnyen kihasználhatják ezeket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapják a pénzükért. Ez az áruházlánc különleges heti akciókat kínál, amelyekkel az itt történő vásárlás még a szokásosnál is olcsóbbá válik. Az egész régió egyik legnagyobb kiskereskedelmi láncaként a vásárlók sokkal több márka termékeit találhatják meg, mint más szupermarketekben. Ha a weboldalukat böngészi, elképesztő akciókat talál a kiválasztott termékekre. Egy plusz? Saját márkákkal rendelkezik: Tesco, Finest és Value, amelyek a különböző árkategóriákat tükrözik, és lehetővé teszik, hogy a vásárlás ne terhelje a pénztárcát.

Számos lehetőség áll Ön előtt, hogy minél többet spóroljon a szupermarketben. A Ajanlatok 365 elhozza neked a főbb magyarországi szupermarketek kedvezménykatalógusait. Használja ki a lehetőséget, hogy átböngéssze mindegyiket, és keressen

 

- 3 min

Share
Auchan vagy Tesco? Melyik szupermarketben vannak a legjobb ajánlatok?

5 olcsó készülék, amire szükséged van a konyhádban

A modern életritmus azt jelenti, hogy egyre kevesebb időnk marad a házimunkára. Hosszú órákat dolgozunk távol, és mire hazaérünk, már elég fáradtak vagyunk ahhoz, hogy főzzünk, mosogassunk vagy takarítsunk. A technológia fejlődésének köszönhetően vannak olyan készülékek, amelyekkel időt és pénzt takaríthatunk meg a konyhában, és nem is olyan drágák. Csak figyelni kell az ajánlatokra és a kedvezményekre. A magyarországi nagy háztartási gépláncokban sokféle terméket talál, amelyek megkönnyítik a mindennapi életét. Figyeljen az alábbi listára.

Élelmiszer-feldolgozó

Télen nincs finomabb, mint tésztát enni mártással. Ha túl lusta a zöldségek aprításához és darálásához, az EMAG-ban vásárolhat egy konyhai robotgépet. Gyúrhat, apríthat, darálhat, reszelhet, turmixolhat vagy mindenféle krémet és szószt készíthet. A kiválasztott modell nagy, 3 literes tállal és 2 literes turmixgép csészével rendelkezik. Gondoljon a kényelemre és arra, hogy mennyi munkát takarít meg Önnek.

Mikro

Hideg van, és úgy érzed, hogy haza szeretnél jönni egy forró levesre. A mikrohullámú sütő a megoldás. Csak melegítsd a levest néhány percig a mikrohullámú sütőben, és kész. Nem kell összepiszkítani a konyhát, és csak egy gombot kell megnyomni. Az Euronicsnál mikrohullámú sütők széles választékát találja. Az általunk kiválasztott modell jellemzői a következők: 17 literes belső térfogat, 24,5 centiméter átmérőjű üvegforgótányér, hat teljesítményfokozat és leolvasztási funkció. Ez egy nagyszerű lehetőség.

Kenyérpirító

Ha van maradék kenyere, és nem szeretné kidobni, jó megoldás lehet pirítóst készíteni. És mi sem jobb, mint egy elektromos kenyérpirító vásárlása. Könnyen használható, és egy perc alatt meleg pirítósod lesz. A Media Marktnál egy kenyérpirító körülbelül 3337 Ft-ba kerül, ha a garanciát három évre szeretné meghosszabbítani, akkor felárat kell fizetnie. Ez egy nagyon hasznos készülék, amit még a gyerekek is használhatnak, amikor hazajönnek az iskolából.

Elektromos vízforraló

A tűzhely bekapcsolása és a víz felmelegedésére való várakozás időpocsékolás. Most az elektromos vízforralókkal beprogramozhatja a víz hőmérsékletét, és az magától bekapcsol, anélkül, hogy Önnek kellene szabályoznia az időt. Az Expertnél már 3000 Ft-ért is találhat műanyag vízforralókat, ezek a legolcsóbbak a piacon, és kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Mosogatógép

Az egyik legnagyobb konyhai rémálom a mosogatás. De szerencsére vannak mosogatógépek. Munkát, mosószert és pénzt spórolnak meg nekünk. Mindig jó befektetés, ha van szabad hely a konyhában. A mosogatógépek széles választékát megtalálod a fent említett boltokban. Ez az egyik legjobb találmány. Időt és mosószert takarít meg nekünk. Bár igaz, hogy nagy hely kell a konyhában.

A Ajanlatok 365 az összes magyarországi háztartási gépbolt összes kedvezményes katalógusát elhozza neked. Nézze át figyelmesen a prospektusokat, és válassza ki a legjobb és legolcsóbb háztartási gépeket, amelyek megkönnyítik az életét.

 

- 3 min

Share
5 olcsó készülék, amire szükséged van a konyhádban

Kedvezmények szupermarketek, amelyeket meg kell látogatnia

Ha Magyarországon élsz vagy jársz, nem hagyhatod ki ezeket a kedvezményes szupermarketeket a túrádból. Ezek azok a láncok, amelyek a legtöbb látogatót vonzzák, és a magyarok kedvencei közé tartoznak. A Tesco, a Lidl, az Aldi, az Auchan és a Full Diszkont saját súlya van az országban, és kiemelkednek a széles termékválasztékukkal és a valóban alacsony áraikkal. Nehéz olyan más láncot találni Európában, amely egyenrangúan versenyezhetne velük.

Tesco

Magyarországon a Tesco az élelmiszerpiac egyik vezető szereplője a szuper megfizethető árú termékek széles választékával. Ez az áruházlánc a zöldségektől és gyümölcsöktől kezdve a könyvekig, ruházati cikkekig, kiegészítőkig, bútorokig, játékokig és olyan szolgáltatásokig, mint az internet és a telefon. A Tesco mindig alacsony árakat és kedvezményes programokat kínál. Különböző árkategóriákat kezelnek, hogy minden pénztárcának megfeleljenek, és számos hűségprogrammal is rendelkeznek. Mivel a Tesco számos áruházzal rendelkezik Magyarországon, a vásárlók könnyen kihasználhatják ezeket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapják a pénzükért.

Lidl

Ez az egyik legkiválóbb diszkontlánc, amely az évek során éppen azért vált erőssé, mert kedvező áron árulja a termékeket. A Lidl-lel nagyon nehéz egyenlő feltételek mellett versenyezni, mivel nagy múltra tekint vissza a piacon. A lánc kialakítása a megtakarítások maximalizálásán alapul, az üzletek szervezésétől kezdve a termékek bemutatásáig. Heti kedvezmények és folyamatos megtakarítási lehetőségek vannak.

Aldi

Az Aldi áruházak úgy vannak felépítve, hogy minimális hangsúlyt fektetnek a dekorációra. A hangsúly inkább az árengedményeken és a termékek értékén van, mint a megjelenésen. Az Aldiban mindent megtalálsz: élelmiszereket, italokat, higiéniai termékeket, háztartási cikkeket, WC-papírt és még sok mást. Az Aldi heti kedvezményeket kínál, és nagyon fontos szerepet játszik a magyar piacon, hiszen a drágább termékekre is vannak különleges ajánlatai, így a vásárlók nagyszerű megtakarítási lehetőségeket használhatnak ki.

Auchan

Az Auchan a világ egyik legjelentősebb kiskereskedelmi láncának számít. Ez a szegmensvezető vállalat a termékek széles választékát kínálja alacsony áron és számos pénztárcakímélő lehetőséggel. Az a jó, hogy az Auchanban mindent megtalálhat: élelmiszereket és italokat, háztartási cikkeket, tisztítószereket, szépségápolási termékeket, állateledeleket, bútorokat, háztartási gépeket, ruhákat, könyveket, partikellékeket. Ez a kiskereskedelmi óriás szinte minden kategóriában saját márkákat üzemeltet, ami nagyon versenyképessé teszi árait. Az Auchan különleges akciókat is kínál, amelyek a Leroy Merlinben és más kártyákkal is felhasználhatók.

Full Diszkont

A Full Diszkont egy 100%-ban magyar étteremlánc és helyi kedvenc. A vásárlók élelmiszer és nem élelmiszer termékek széles választékát találhatják meg, mint például hús, baromfi és hal, friss gyümölcsök és zöldségek, konzervek, kenyerek és pékáruk, tej és tejtermékek, édességek, olajok, testápoló és háztartási tisztítószerek és még sok más. Ez a lánc hetente tesz közzé akciókat, és feliratkozhat hírlevelükre, hogy a legfrissebb híreket megkapja a postaládájába. Használja ki a weboldalon található ajánlatokat is.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a magyarországi szupermarketek összes kedvezményes katalógusát. Használja ki a lehetőséget.

 

- 3 min

Share
Kedvezmények szupermarketek, amelyeket meg kell látogatnia

Avon vagy Oriflame? Melyiküknek vannak a legjobb ajánlatai 2023-ban?

A magyar nők nagyon kacérak, és szeretnek csinosan és jól kisminkelve kimenni az utcára. Költségvetésük jó részét kozmetikai termékekbe fektetik, és nem spórolnak a kiadásokkal, ha megjelenik egy új krém vagy parfüm. Bár több nagy áruház is van az országban, az Avon és az Oriflame teszi a különbséget. Mindkét márka kiterjedt, saját gyártású termékkatalógust tartalmaz, és a világ szinte minden országában fizikai jelenléttel rendelkeznek. Ezeket a márkákat nem kell guglizni, mert nemzetközileg is jól ismertek. Bár az Avon és az Oriflame eredete nagyon különböző, mindkét lánc az évek során hűséget épített a vásárlók körében. Mindenki a termékek minősége és az árak alapján választ, de az biztos, hogy mindkét márka nagyon jól dolgozik az értékesítési stratégiáján, és a készlet elhelyezéséhez nagy szezonális kiárusításokat választottak. Avon vagy Oriflame? Melyiküknek vannak a legjobb ajánlatai 2023-ban? Íme az egyes láncok legerősebb pontjai.

Avon

Az Avon az egyik legrégebbi kozmetikai cég, amely a katalógusos értékesítési rendszert használja. Fizikai üzletei is vannak, és bármelyik termékét megvásárolhatja a weboldalán. Az Avon egyik erőssége, hogy nagyon jó leárazásokat tartanak olyan különleges napokon, mint a karácsony, a Valentin-nap, az anyák napja vagy az apák napja. Vannak parfümök féláron és kombók, amikor új terméket vezetnek be. Például: parfüm, krém és körömlakk. Az Avon viszonteladói tagok exkluzív ajánlatokhoz juthatnak hozzá, és különböző termékeket nyerhetnek a havi nyereményjátékokon. Ha eddig hezitáltál, hogy az Avonnál vásárolj, most már jó okod van arra, hogy ellátogass ebbe az üzletbe. Honlapjukon van egy részlegük, ahol a legnépszerűbb termékeket kínálják akciós áron.

Oriflame

Az Oriflame egyenrangú versenytársa az Avonnak. Szépségápolási termékek és egyéb kozmetikumok széles választékát kínálja. Találhatsz sminket, kozmetikumokat, hajápolási termékeket, wellness termékeket, illóolajokat és még sok mást. A cég minden figyelmét a termékek minőségére és fejlesztésére, valamint a marketing stratégiára fordítja, ami lehetővé teszi, hogy vásárlói hűséget építsen, és a márka partnereként pénzt keressen. Ez egy olyan lánc, amelyet alacsony árai jellemeznek, és általában nagyon jó ajánlataik vannak a legfontosabb időpontokban. Ha a weboldalukat böngészi, akár 50%-os kedvezménnyel is találhat termékeket. Ezenkívül a márka viszonteladói számára nagyszerű előnyökkel járnak. Amikor új terméket dobnak piacra, azt minden csatornájukon - virtuálisan vagy fizikailag - verhetetlen áron hirdetik. Szánj egy kis időt a napodból, hogy felfedezd az Oriflame által kínált leárazásokat és kedvezményeket. Nem fogja megbánni.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi kozmetikai üzleteid kedvezményes katalógusait. Számos bőrápoló termék és parfüm akciós áron. Nem hagyhatod ki a lehetőséget. Menj előre és használd ki az ajánlatokat.

 

- 3 min

Share
Avon vagy Oriflame? Melyiküknek vannak a legjobb ajánlatai 2023-ban?

5 dolog, amit érdemes mindig az Aldiban vásárolni

Magyarországon az élelmiszerpiac erősen koncentrálódik az olyan nagy szereplőkre, mint az Aldi. Ez a diszkont szupermarket mindenféle terméket kínál a többinél alacsonyabb áron és nagyobb rotációval. Ha még sosem vásároltál az Aldiban, itt a lehetőség. Számos jó oka van rá: remek árakkal rendelkezik, friss márkás termékek széles választékát kínálja, és üzletei úgy vannak kialakítva, hogy a látogatás élményét egyedivé tegyék. Ha a weboldalukat böngészed, minden héten hihetetlen ajánlatokat találsz, egy helyet, ahol recepteket osztanak meg, és lehetőséget biztosítanak az online vásárlásra, így ki sem kell mozdulnod otthonról. Az Aldiban vannak olyan egyedi termékek, amelyeket érdemes megvenni, ha csak egyszer is ellátogatsz ebbe a szupermarketbe. Íme az általunk ajánlott öt dolog listája, amit az Aldiban vásárolhatsz.

Nashi körte

Az Aldinak van egy egzotikus gyümölcs- és zöldségrészlege, ahol olyan termékeket is találsz, amelyek Magyarországon nem könnyen kaphatók. Ilyen például a nashi körte, amely Japánból származik. Alakja, színe és íze is eltér az itthon megszokott körtétől. Biztosan a megszállottja leszel ennek a gyümölcsnek, és vissza akarsz majd menni az Aldiba, hogy még többet vásárolj.

Patissez

Ha ellátogatsz a gyümölcs- és zöldségrészlegre, patissez-t is vehetsz. Ez egy csillag alakú sütőtök, amely az amerikai kontinensről származik. Formája miatt feltűnő, és biztosan hazavisz belőle néhányat. Az Aldi soha nem szűnik meg ámulatba ejteni. A receptfüzetet ezekből a gyümölcsökből és zöldségekből táplálkozik. Ha követi az utasításokat, nagyszerű szakács válhat belőle.

Olasz olívaolaj

Nem könnyű igazán olcsón jó olívaolajat találni. Az Aldiban azonban igen. A világ legjobb olívaolajai olaszok, és ebben az áruházláncban a legjobb márkák széles választékát találod. Ha szereted jól fűszerezni a salátáidat, vigyél magaddal két üveggel, és egyet tegyél félre arra az időre, amikor beköszönt a meleg idő, és több zöldséget kezdesz beiktatni a napi menübe.

Vegyes diófélék és aszalt gyümölcsök

A diófélék remekül fogyaszthatók ebben az évszakban. Ha hiányzik a karácsonyi édes kenyér, itt az ideje megvenni az Aldiban kapható Southern Grove trail mixet. Kövesd az Aldi weboldalán közzétett recept lépésről lépésre történő utasításait, és máris újra úgy érezheted magad, mint decemberben, amikor már nagyon vártad a karácsonyt. A kedvenc gabonakeverékünk Southern Grove pisztáciát, mandulát, diót és mazsolát tartalmaz.

Tőkehal filé

A tőkehalfilé egy másik drága termék. Sokszor kerüljük a hal vásárlását, hogy ne költsünk túl sokat, és tartsuk magunkat a költségvetéshez. Az Aldiban azonban fagyasztott tőkehalfilével kényeztetheted magad, ha megkívánod. Ügyelj arra, hogy mindig szerepeljen rajta a címke, hogy a termék minőségi tanúsítványt kapott.

A Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legnagyobb magyarországi szupermarketek összes kedvezményes katalógusát. A Lidl egy másik nagy lánc, és ott is nagyszerű kedvezményeket találsz.

 

- 3 min

Share
5 dolog, amit érdemes mindig az Aldiban vásárolni

Bershka vs H&M. Melyik kínálja a legjobb ajánlatokat?

Bár az emberek rengeteg pénzt költöttek karácsonyi ajándékokra, nem tagadhatjuk, hogy januárban a legjobb ajánlatok a napirenden vannak. A kedvezmények olyan nagyok, hogy egyes családok addig az időpontig várnak, hogy megújítsák a teljes szekrényüket. A legtöbb magyarországi márka és áruház nagyon csábító ajánlatokat kínál, amelyeket nehéz visszautasítani az évnek ebben az időszakában, mint például a Bershka és a H&M esetében. Nincs is jobb, mint az új év kezdetén felfrissíteni a gardróbunkat, vagy megvásárolni néhány olyan kulcsfontosságú darabot, amelyekre a következő tavaszi szezonban szükségünk lesz. A Bershka és a H&M közül melyik kínálja a legjobb ajánlatokat?

Bershka

Ez az üzlet a magyarok kedvence, mert itt mindent egy helyen és kedvező áron találsz. Akciók és kedvezmények vannak a férfi és női ruházati cikkekre, és rengeteg pénzt spórolhatsz, ha a teljes gardróbodat meg kell újítanod. A Bershka tulajdonképpen egy gyors divatáruház, igazán alacsony árakkal. Pénzt takaríthat meg az online promóciós kódok használatával vagy a hírlevelükre való feliratkozással, ahol a legújabb ajánlataikat népszerűsítik. Ha bejelentkezik a honlapjukra, akár 50%-os kedvezménnyel is találhat ruhákat. Kihasználhatja a pufi kabátok, ruhák, farmerek, pólók és felsők, nadrágok, pólók, ingek, pólók, tornacipők és kiegészítők értékesítését. A Bershka üzleteit világszerte stratégiai elhelyezkedés és gondosan megtervezett építészet jellemzi. Az üzletek avantgárd, tágas terekké válnak, gondos arculattal, amely a kirakatoktól a ruházati cikkek belső elrendezéséig terjed.

H&M

A H&M egy kiskereskedelmi vállalat, amely divatos ruhákat árul férfiak, nők és gyermekek számára. A márka világszerte elismert a divattermékek széles választékáról, amelyek között ruhák, cipők, kiegészítők, nadrágok, kardigánok, felsők, szoknyák, farmerek, rövidnadrágok, zoknik, hálóingek, blézerek, pulóverek és még sok más termék található. Annak ellenére, hogy a H&M saját ruhadarabokat gyárt, olyan világhírű divatikonokkal is együttműködött, mint Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf és Jimmy Choo. Az áruházlánc egyik erőssége a kedvezmények. Ha belépsz a weboldalukra, akár 60%-os kedvezménnyel találsz kiválasztott termékeket. Ideális azoknak, akik túl lusták a bevásárláshoz, és egy helyen oldhatják meg az összes vásárlásukat. A H&M a ruházati vonalon kívül kiegészítőket, szépségápolási és háztartási cikkeket is árul. Bár az árak viszonylag alacsonyak, még több pénzt spórolhatsz, ha csatlakozol a hűségklubhoz, amelyen keresztül diákkedvezményeket, kuponokat kaphatsz, és feliratkozhatsz a hírlevelükre. A H&M egész évben leárazásokat tart. Magyarországon sok lehetőség van arra, hogy spórolj a ruhákon, de a Bershka és a H&M mindenképpen kiemelkedik a minőség, az élvonal és az ár tekintetében. Nem kell a teljes költségvetésedet befektetned ahhoz, hogy éjjel-nappal menőnek tűnj.

A Ajanlatok 365 elhozza neked kedvenc üzleteid összes kedvezményes katalógusát. Használja ki az ajánlatokat, és vásároljon meg mindent, amit szeretne, hogy túlköltekezés nélkül legyen divatos. Ne hagyja ki a lehetőséget.

 

- 3 min

Share
Bershka vs H&M. Melyik kínálja a legjobb ajánlatokat?

Tippek a tökéletes megfizethető laptop megvásárlásához

Laptopot vásárolni nem könnyű döntés. Nagy összegű pénzről van szó, és nem az a kérdés, hogy akármilyen berendezésre pazaroljuk a pénzt. Figyelembe kell vennie, hogy mire fogja használni a készüléket, és mennyit szeretne befektetni. Amikor eljön az ideje, hogy megvásárolja a következő laptopját, biztos akar lenni benne, hogy a megfelelőt választja. Sokféle lehetőség van, és nem biztos, hogy tudja, melyik a legjobb választás. Hogy segítsünk ebben a nehéz döntésben, adunk néhány tippet, hogyan vásárolja meg a tökéletes laptopot a legjobb áron. A nagy magyarországi áruházakban, mint például az Emag, a Mall.hu, az Euronics és a Mediamarkt, különböző alternatívákat találhatsz, amelyek megfelelnek a felhasználási céloknak és a költségvetésednek.

A felhasználás meghatározása

A laptopokat többféle felhasználásra tervezték. Ha üzleti laptopot keres, nagyobb teljesítményű hardverre és több memóriára, valamint olyan operációs rendszerre lesz szüksége, amely képes kezelni ezeket az igényeket. Ha erre nincs szüksége, akkor vegyen egy olcsóbb készüléket. Iskolai célokra olyan laptopra lehet szüksége, amely elegendő akkumulátoros üzemidővel rendelkezik az órákhoz. Vannak speciálisabb felhasználási területek, mint például a programozók, grafikusok, illusztrátorok, videószerkesztők vagy 3D modellezők laptopjai.

Állítson fel költségvetést

Egy jó költségvetésnek 250 000 magyar gulden körül kell lennie, de ez nagyban függ az Ön igényeitől. Ha például a videoszerkesztés az ön dolga, akkor jó processzorra és dedikált grafikus kártyára lesz szüksége. A költségvetésed ott 470 000 guldenre nő. Ha a laptopot inkább szórványos használatra szánja, például dokumentumszerkesztésre és multimédia-fogyasztásra, azaz Word-dokumentumok szerkesztésére, közösségi oldalak böngészésére és YouTube-videók nézésére, akkor körülbelül 140 000 gulden elegendő lesz.

Válasszon megfelelő processzort

A processzor az a chip, amely az összes számítási feladatot elvégzi, ezért nagyon óvatosnak kell lennie ezzel a választással. Jelenleg két fő processzorgyártó van a piacon: Intel és AMD. Az első dolog, amit a laptop kiválasztásakor figyelembe kell vennie, az a frekvencia (GHz): hány műveletet képes feldolgozni másodpercenként. A másik szempont a magok száma, amelyekkel rendelkezik. Végül az is nagyon fontos, hogy a processzor melyik generációhoz (vagy megjelenési dátumhoz) tartozik.

Vegye figyelembe a súlyt és a méretet

A laptop fő jellemzője a hordozhatóság. A hátizsákodban fogod hordozni? Kevés hely van a munkaasztalán? Ha nem szeretné a hátizsákjában cipelni, talán elég egy 14 hüvelykes képernyő. Ha viszont állandóan magaddal viszed, és több helyre van szükséged a munkához vagy a játékhoz, akkor válassz egy 15 hüvelykes számítógépet. Gondoljon arra is, hogy milyen méret illik legjobban az íróasztalához. Ezeket a tényezőket tartsa szem előtt a súly kiválasztásakor, hogy ne legyen kényelmetlen az egész napos cipekedés után.

A Ajanlatok 365 elhozza neked a kedvenc magyarországi üzleteid kedvezménykatalógusait. Ha laptopot szeretnél vásárolni, nézd meg őket, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb változatot.

 

- 3 min

Share
Tippek a tökéletes megfizethető laptop megvásárlásához

Hogyan lehet pénzt megtakarítani a karácsonyi vacsorára szánt élelmiszereken?

A karácsony egy várva várt dátum, de arra is gondolnod kell, hogy az élelmiszervásárlásod is nagyobb lesz. Élelmiszerek, ajándékok, dekorációk, minden, amit a kosárba teszel, megduplázódik. Hogy ne költs túl sokat, és spórolhass ezen a napon, adunk néhány tippet, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül. Az olyan diszkontláncokban, mint a Metro, a Lidl, az Aldi, a Coop és a Príma a legjobb minőséget találod, ráadásul verhetetlen áron, így nem fogsz sírni, amikor meglátod a cédulát.

Állítson be egy költségvetést

Előre tudva a visszaigazolt vendégek számát, szánj időt a napirendben arra, hogy meghatározd az ételek, italok és egyéb kiegészítők menüjét, amelyekre szükséged lesz. Így pontosabban fogod tudni a költségvetésedet, ami segít minimalizálni a vásárlásokat, hiszen tudni fogod, hogy mennyit kell költened.

Készítsen listát

A lista nélküli vásárlás a legnagyobb ellenséged lehet. Hajlamosak vagyunk impulzív dolgokra költeni, olyan dolgokra, amelyeket éppen látunk, de valójában nincs szükségünk rájuk. Hogy ne érjen nagy meglepetés a pénztárnál, készítsen listát. Kövesse ezt a dinamikát, hogy időt és pénzt takarítson meg.

Keresse az akciókat

A listával a kezedben, és miután már meghatároztad, hogy mit fogsz vásárolni, legalább 30 percet tölts az interneten a legjobb ajánlatok után kutatva. Vannak olyan online eszközök, amelyek segítségével több mint 2000 termék árait kutathatja több száz magyarországi üzletben. Ha nem rajong a technológiáért, akkor a hagyományos módszert is alkalmazhatja, és több önkiszolgáló üzletet is felkereshet, hogy összehasonlítsa az árakat és megkeresse a legjobb ajánlatokat.

Kérjen segítséget a vendégektől

A vacsora teljes költségének fedezése igen költséges lehet. Annak érdekében, hogy ne kelljen a vendégeknek az étkezésért fizetniük, megkérheti őket, hogy hozzanak valamit. Ez lehet desszert vagy ital. Próbáljon meg olyasmit rendelni, amit könnyen el tudnak vinni. Vendégei jól fogják érezni magukat, ha tudják, hogy hozzájárulnak valamivel. Így a költségek minimalizálása mellett a vacsora elősegíti az integrációt, és az ételek nagyobb választékát élvezhetik.

Főzzön maga

Amikor ételt vásárol valahol, nem csak azért fizet, amit megeszik, a végtermék mögött egy egész költséglánc áll. Hogy egy kis ízelítőt adjak, ha otthon főzöl, megspórolod az étterem bérleti díját, a szakács fizetését, a takarítási szolgáltatásokat, a sütő karbantartását és még sok más kiadást. Az otthoni főzés kétségtelenül a legjobb megoldás a gazdaságosság szempontjából, és mindig meg lesz elégedve azzal, hogy elkészítette azt a finomságot, amelyet barátai és családja élvezni fog. Miután időt, pénzt és energiát fektetett be, már csak arra vár, hogy az utolsó ember is elhagyja a házat, és kidobja a maradékot. De ne feledje, hogy mindig lesz a híres újramelegítés, és másnap is élvezheti ezt a menüt.

Az Ajanlatok 365 elhozza Önnek kedvenc szupermarketláncainak összes kedvezményes katalógusát. Így összehasonlíthatja az árakat, és túlköltekezés nélkül készítheti el a karácsonyi vacsorát.

 

- 3 min

Share
Hogyan lehet pénzt megtakarítani a karácsonyi vacsorára szánt élelmiszereken?
REKLÁM

5 módja annak, hogy pénzt takarítson meg a karácsonyi ajándékokon

Közeledik a karácsony, és az egyik legnagyobb gondot az ajándékok vásárlása jelenti. Ha nem számoljuk ki a költségvetést, túlköltekezhetünk, és később megbánhatjuk, hogy elfogyott a pénzünk. Magyarországon több olyan áruházlánc is van, mint az Emag, az IKEA, a Hervis, a Takko Fashion, az Oriflame és a Mini Manó, ahol jó ajándékokat találsz a legjobb áron. Csak jobban oda kell figyelni a fogyasztásra, és követni néhány tippet, amit adunk, hogy spórolhass a karácsonyi ajándékokon.

Készítsen listát

Készítsen listát az összes ünnepi kiadásáról, és állítsa őket fontossági sorrendbe. A kiadási listának tartalmaznia kell mindent az ajándéktól kezdve a karácsonyi üdvözlőlapokon át a dekorációig, a különleges ajándéktárgyakig, a zoknitöltögetőkig, az élelmiszerekig és az új ruhákig. Hasznos lehet, ha átnézi a tavalyi bankszámlakivonatokat, hogy lássa, mit vásárolt.

Állítson fel költségvetést

A költségvetés készítése jó módja annak, hogy nyomon kövesse a kiadásokat. Használhat egy alkalmazást a számok feljegyzéséhez, de használhat jegyzetfüzetet vagy klasszikus Excel-táblázatot is. A lényeg, hogy minden ajándékot, amit karácsonykor adni fogsz, írj le. Ha a költségvetés elkészült, ne felejtse el összehasonlítani az online vásárlás árait a fizikai boltok áraival, és ellenőrizze a mozgásokat, hogy elkerülje a meglepetéseket. Sokan belefeledkeznek az ünnepek nyüzsgésébe, és elfelejtik nyomon követni a költségvetésüket.

Vásárolja meg az ajándékokat korán

Használja ki a minden évben egyre korábban érkező kedvezményeket. Emellett a korai vásárlással össze tudja hasonlítani az árakat, és nem fizet túl sokat ugyanazért a termékért. Keressen olyan ajándékajánlatokat, amelyek szépek és érdekesek. Elmehet az outlet üzletekben is, ahol hihetetlen áron találhat minőségi termékeket az elmúlt szezonokból. Írjon levelet arról, hogy mit tart lényegesnek, és győződjön meg róla, hogy minden ajándéknak megvan a jegye. A cél az, hogy vissza tudd küldeni, ha nem sikerült, és hogy ne veszítsd el a pénzt.

Játsszon "titkos Mikulást"

Ha sokan vannak a családban, játsszatok "Titkos Mikulást". Ez egy módja annak, hogy szórakoztató és hatékony módon spórolj pénzt. Így mindenki kap ajándékot, de te csak egyet veszel. A gazdasági megtakarítás jelentős. Ez egy jó megoldás, és mindenki nyer, hiszen az ajándék személyre szabott lesz, és nem jár annyi erőfeszítéssel. Újra felhasználhatod az otthon lévő elemeket, és mindenféle, eredetinek tartott dizájnt készíthetsz. Minden csak képzelőerő és praktikum kérdése.

Vásárlás használt boltokban

Napról napra nyitottabbak vagyunk a vintage piacokon való vásárlásra, hogy otthonunkat használt termékekkel szereljük fel. Próbáljon meg idén már használt tárgyakból ajándékot készíteni, hogy új felhasználási módot kapjanak, és fenntarthatóbb karácsonyt teremtsen. Nemcsak jó pénzt spórolhatsz, de a secondhand vásárlás a környezetnek is jót tesz.

Az Ajanlatok 365 elhozza neked az ország kedvenc üzleteinek összes kedvezményes katalógusát, hogy idén karácsonykor se kelljen túlköltekezned. Állítsd előtérbe a pénzügyeidet.

 

- 3 min

Share
5 módja annak, hogy pénzt takarítson meg a karácsonyi ajándékokon

Hogyan kell olcsón megúszni az otthon felújítását

A lakás felújítása egyike azoknak a dolgoknak, amelyek minden alkalommal eszébe jutnak az embernek, amikor szivárgó csapot lát, falat, amely friss festékréteget igényel, vagy olyan helyiséget használ régi képek és szezonális dobozok tárolására, amit másra is kihasználhatna. Az egyik fő ok, amiért gyakran lemondunk erről az ötletről az, hogy túl drága és időigényes, mert nem fér bele a forgalmas menetrendünkbe. Ennek ellenére számos módja van annak, hogy elkezdje átalakítani házát vagy lakását olyasmivé, ami hasonlít a csodálatos Ikea katalógusokra. Íme néhány tipp, amellyel olcsón megúszhatja a lakásáfelújítást.

Kezdje kis lépésekkel

Ha a felújításra gondol, az első dolog, ami valószínűleg felmerül, egy masszív tv-szerű átalakítás, amely sok különböző szobát és jelentős káoszt foglal magában. Nos, ennek nem kell így lennie! A felújítás legjobb módja, ha kis lépésekkel kezdi. Válasszon csak egy szobát, készítsen tervet, készítsen leltárt, ellenőrzőlistát, és győződjön meg arról, hogy beállított egy időkeretet a munka elvégzésére. Javasoljuk, hogy kerülje azokat a helyeket, amelyeket naponta kell használnia, például a konyhát vagy a fürdőszobát, mivel a munka néhány napig is eltarthat. Továbbá válasszon olyan feladatokat, amelyeket ismer, vagy amelyekkel úgy gondolja, hogy el tudja kezelni, mint például a festés, a bútorcsere, a mennyezeti lámpák függesztése vagy az új függönyök felszerelése. Ne kezdje a csaptelepek vagy fűtőkészülékek cseréjét, mielőtt nem tudja, mennyi munkát tud elvégezni. Ha kicsivel kezdi, akkor nagyon kevés frusztrációval és csalódással lesz képes sok mindent elérni.

Előzetesen válasszon ki egy stílust

A felújítás tökéletes alkalom arra, hogy otthonának új külsőt adjon. Ha terv nélkül újít fel szobáról szobára, akkor valószínű, hogy a végén tervezési szempontból lesz egy kicsi mindenből és egy csomó minden a semmiből. Tehát mielőtt belekezdene egy jobb lakótér létrehozására irányuló törekvésbe, érdemes elgondolkodnia azon, hogy milyen típusú teret céloz meg. Ha ötletekre van szüksége, mindig böngészhet a katalógusokban, a Pinteresten, vagy ellátogathat egy dekorboltba. Ha megtalálta az önnek megfelelő stílust, akkor elkezdhet gondolkodni azon, hogyan működne minden szobában. Előfordulhat, hogy emiatt végül különböző típusú festékeket és akár padlókat is választ, ezért kutasson és érezze jól magát!

Ismerje meg anyagait

Ez a felújítási folyamat döntő része. Minden felhasznált anyag minősége és jellemzői különbséget jelenthetnek abban, hogy valami tartósat készít, vagy az elkövetkező néhány évben szidni fogja a múltbeli énjét, mert folyamatosan kezd feltöredezni a vinil padló. Ha beltéren és kültéren is fest, látogasson el egy műszaki boltba, és kérdezzen rá a stílusokra, kivitelezésekre és típusokra, amelyek jól funkcionálnak a falakon, mielőtt döntene a színről. Néhány dolog jól nézhet ki egy képen, de nem otthonában, ezért fontos megérteni, hogyan kombinálódnak az anyagok, hogy okosan válasszon és pénzt takarítson meg.

 

- 2 min

Share
Hogyan kell olcsón megúszni az otthon felújítását

Tudnivalók autóvásárlás előtt

Az autóvásárlás az egyik legnagyobb befektetés. Sok dolgot kell figyelembe venni, amikor autóváltáson gondolkodik, és mindegyik egyformán fontos. Íme néhány dolog, amit tudnia kell autóvásárlás előtt.

Tegyen egy próbautat

A dizájn kedvelése jó dolog, az, hogy tetszik az autó vezetése, az pedig teljesen más. Sok jármű jól néz ki, de amikor útnak indul, fülledt, nehéz, kényelmetlen, kicsi lehet, vagy hiányozhat az alapvető technológia. Mielőtt bármilyen más információt kérne, kérjen próbautat, vigye el egy körre, és gondolja át, milyen érzés lenne elakadni a forgalomban, dolgozni menni vagy elvinni vele gyermekeit iskolába az elkövetkező néhány évben. Ha tetszik az érzés, akkor továbbléphet a következő lépésre.

Járjon utána a dolgoknak

Ami az autókat illeti, nincs hiány márkákból, modellekből és árkategóriákból. Az információ nélküli autóvásárlás sok problémához vezethet. Ma szinte mindent megtalál, amit tudnia kell, még mielőtt betenné a lábát egy autókereskedésbe. Keressen szakértői véleményeket, biztonsági értékeléseket, modellváltozatokat, alkatrész-árakat, megjelenési dátumokat az új modellekről, technológiákról és tartozékokról, amelyek érdekelhetik önt. Akár olyan csoportokat is találhat, amelyek megosztják tapasztalataikat egy adott modelről, és tanácsot kérhet tőlük. Bármit is tesz, soha ne menjen autót vásárolni anélkül, hogy alapos kutatást végezne.

Győződjön meg róla, hogy megengedheti magának

Nagyon csábító egy kis extra pénzt költeni egy olyan autóra, amely sokkal jobbnak tűnik, mint amit eredetileg akart. Végül is mi a nagy baj egy jobb jármű beszerzésében? Nos... mielőtt végighúzná a hitelkártyát, érdemes rákérdeznie az extra költségekre, amelyek minden bizonnyal megjelennek a motor beindításakor. Az első a biztosítás. Egyes autókért sokkal több biztosítást kell fizetni, mint másokra, és néha a különbség nevetségesen nagy lehet. Figyelembe kell vennie az üzemanyagot, a pótalkatrészeket, a tartozékokat, a karbantartási költségeket és az adókat is. Bár néhány közülük nem tűnik olyan nagy dolognak, szinte biztosan felhalmozódnak és növelik a költségvetést. Mindig győződjön meg arról, hogy mindent ki tud fizetni, mielőtt igent mond.

Vegye figyelembe a használt autókat

Ha egy vadonatúj autó vásárlásán gondolkodik, akkor egy használt nem tűnhet csábító ajánlatnak, de sok érvet érdemes megfontolni. Először is, az új autók elveszítik értékük egy részét, amint kiveszik őket a kereskedésből, így kevésbé jövedelmező befektetések. Aztán ott van a költségek kérdése. A használt autók olcsóbbak, de ez nem jelenti azt, hogy a legrosszabbak. Találhat használt autókat kiváló állapotban, mindössze pár száz kilométerteljesítménnyel a töredékéért annak, amibe kerül egy új vásárlása. Tehát ne vegye semmibe a használt járműveket, amikor elkezd böngészni.

 

- 2 min

Share
Tudnivalók autóvásárlás előtt

A legkörnyezetbarátibb divatmárkák

Az elmúlt néhány évben a divat gyakran volt a figyelem középpontjában, és nem mindig jó okok miatt. Sok márkát, különösen a gyors divatmárkákat leminősítették, mert nem környezetbarátak, rossz munkakörülményekkel rendelkező gyarakat alkalmaznak, vagy félrevezető kampányokat hirdetnek kollekcióik gyártásával kapcsolatban. Szerencsére egyes márkák hallgatni kezdtek ügyfeleikre, és merész tervekkel haladtak előre, hogy teljesen fenntartható és környezetbarát üzleti modelleket tervezzenek. Íme néhány olyan divatmárka, amelyek az etikai működést képviselik.

Patagonia

A szabadtéri ruházatra specializálódott amerikai márka a divatvilág egyik legambiciózusabb neve lett a fenntarthatóság tekintetében. Ők egy B tanusítvánnyal rendelkező vállalat, amely Fair Trade tanúsítványokkal, organikus pamutból készült termékekkel, környezetvédelmi fenntarthatósági kezdeményezésekkel rendelkeznek, és visszaadnak a természetnek. A márka a befogadást is támogatja a plusz méretekkel és a nem-semleges gyűjteményekkel. A Patagonia most már azonos színvonalú utcai ruházati kollekciókat is kínál a városi vásárlók igényeinek kielégítésére.

Levi’s

Egy igazi mindenkori klasszikus. Az elmúlt évtizedben a Levi's előmozdított néhány radikális változást gyártási és forgalmazási csatornáiban, fenntartható kollekciókat hozott létre, amelyek organikus pamutból, újrahasznosított ágyneműből és a divatipar bevált gyakorlataival készülnek. A farmeróriás új technológiákat is bevezetett, amelyek csökkentik a gyárak vízfelhasználását, miközben jobb munkakörülményeket biztosítanak minden dolgozójuknak helyben és külföldön egyaránt.

People Tree

A People Tree-t széles körben elismerték a fair trade és a fenntartható divat mozgalom egyik úttörőjeként. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a fenntartható ruházat fejlesztésében, a márka vegán is (PETA által jóváhagyott), és szinte minden termékében biológiailag lebomló anyagokat használ. Leginkább a városi divatra összpontosítanak, számos lehetőség közül választhat és ami a legfontosabb, minden terméküket világszerte szállítják, így bárhol felpróbálhatja őket!

Vege Threads

A mindennapi alapokra specializálódott ausztrál divatcég, a Vege Threads a világ egyik vezető fenntartható divatcége. Minden termékük környezetbarát tanúsítvánnyal rendelkezik, biológiailag lebomló anyagokkal és természetes festékekkel, elősegítik az etikus gyártást és visszaadnak a természetnek. Fürdőruhát, farmert és sportruházatot is árulnak. A márka az etikus kereskedelem példája, és plusz méretű opciókat, valamint nem-semleges formatervezéseket fejleszt ki a modern vásárlók igényeinek megfelelően.

Sézane

A párizsi székhelyű Sézane a fenntartható termelés örökségét fejleszti, olyan alternatívákat népszerűsítve, amelyek mind a vásárlók, mind a környezet számára előnyösek. A márka többnyire online értékesít, hogy elkerülje széndioxid kibocsátásának növelését. Tisztességes munkakörülményeket teremtenek, természetes és fenntartható anyagokat, újrahasznosított csomagolást alkalmaznak, és minden infrastruktúrájukat megújuló energiák hajtják. Szakterületük a bőráruk, a farmerek, a kötöttáru, a cipők, az ékszerek, a kalapok és a kiegészítők, amelyek bizonyítják, hogy nem kell feláldozni a minőséget a fenntarthatóság érdekében. A márkát a DEMAIN nevű jótékonysági kezdeményezés hozta létre, amely segíti a gyerekeket abban, hogy minőségi oktatáshoz és esélyegyenlőséghez jussanak a fejlődő országokban.

 

- 3 min

Share
A legkörnyezetbarátibb divatmárkák

A legjobb piacok budapesten

Budapest a piacok minőségéről és változatosságáról ismert. Turisták milliói érkeznek a világ minden tájáról, hogy megtapasztalják, milyenek az ősi bazárok, színes üzletek és folyosók, amelyek egyaránt inspirálták a szerzőket és az alkotókat. A város által kínált nagy piacok közül néhány valódi kincs. Íme a legjobb budapesti piacok.

Központi Vásárcsarnok (Nagyvásárcsarnok)

Igen, a legnagyobb vonzereje ennek van mind közül. A Pecz Samu magyar építész által tervezett Központi Vásárcsarnok 1897-ben épült, majd 1990-ben restaurálták, miután a második világháborúban jelentős károkat szenvedett. Ez volt az ország egyik legjobb befektetése és mai napig valószínűleg a leghíresebb piaca. Hétfőtől vasárnapig 6 és 17 óra között tart nyitva, étel, cukorka, gyógynövények, fűszerek, borok és ajándéktárgyak széles választékát kínálja. Ha csak egyet fog meglátogatni, akkor ez legyen az.

Szimplakerti Háztáji Piac

A Szimplakerti Háztáji Piac Budapest egyik legikonikusabb kocsmájában, a Szimpla Kertben található. Minden vasárnap nyitva tart, és rendszere hasonló a hagyományos mezőgazdasági piacokhoz. Sok helyi gyártó, méhész, gazdálkodó és kávégyártó gyűlik össze és kínálja termékeit a turistáknak és a helyieknek egyaránt. Ez egyike azoknak a helyeknek, ahol valódi magyarokkal lehet elvegyülni, és ez nagyon üdítő a napokon át tartó túrázási látnivalók után. Ideális egy pihentető naphoz a szokásos túrákon kívül.

WAMP Design Market

Lehet, hogy az imént említett piacok egy kicsit túlságosan életközpontúak voltak az ön számára. Nos, nem minden cukorka és fűszer a budapesti piaci körben! A WAMP Design Market bemutatja a város legérdekesebb és legszínesebb mintáit, a helyi szabók által készített kollekciókkal ékszereket, ruházatot, kiegészítőket és cipőket találhat.

Lehel Csarnok

A Lehel Csarnok a XIII. Kerületben található, feltűnően egyedi kinézete van, amit rögtön első ránézésre észre lehet venni, és bár nem olyan híres, mint nagytestvére, a Nagyvásárcsarnok, hihetetlen a maga módján. Először is a dizájn furcsa, arany folyosókkal és emeletekkel, a piac belseje tele van helyi ételkülönlegességekkel és termékekkel. A Lehel Csarnok folyosói egy régi hangár és egy még régebbi brit vasútállomás keveréke, erdei zöld színűre festve, ami megadja az alapot az új ízek és receptek kipróbálásához. A Lehel Csarnokban sok mindent fel kell fedezni, és bár ez nem olyan divatos, mint más piacok, a lehetőségekből bőven több van, ami pótolja a hiányzó dolgokat. Egy történelemmel teli városban a piacok kétségkívül tökéletes példája az igazi budapesti kultúrának, ahol az ország legikonikusabb és legegyedibb termékeit kínálják. Sok nyugati turista számára ez azon kevés lehetőségek egyike, hogy olyan termékeket és stílusokat fedezzen fel, amelyek több száz éve meghatározták a magyar életmódot.

 

- 2 min

Share
A legjobb piacok budapesten

A tökéletes otthoni iroda vásárlási lista

Sokunk számára már az otthoni munkavégzés a normális. A szobát vagy akár a ház egy kis sarkát teljes munkaidős irodahelyiséggé alakítani kihívást jelenthet, mivel sok mindent meg kell fontolni. Míg egyes részletek kicsik és közönségesek lehetnek, másak hatással lehetnek egészségére és jólétére. Íme néhány dolog, amire szüksége lesz a tökéletes az otthoni irodához.

Az ergonomikusság láncolata

Ha komoly pénzösszeget akar költeni valamire, akkor ez legyen az. Az átlagos munkavállaló napi 7 órát tölt irodai széken ülve. Az átlagos székek és kanapék használata hátproblémákat, szédülést és rendszeres fejfájást okozhat. Manapság sokféle módon lehet jó ergonomikus irodai széket vásárolni korrekt áron, és garantáljuk, hogy megérik a pénzét. Gondoljon csak bele: hetente legalább 40 órát fog rajta ülni, ezért gondoljon rá nagyon okos befektetésként.

Íróasztal

Nyilvánvaló választásnak tűnhet, de az igazság az, hogy sokan egy nappali szobás asztalnál, kávézós asztalnál vagy akár a saját ölükben a padlón ülve dolgoznak. Az irodai íróasztal segíthet a munka jobb megszervezésében, a dolgok helyén tartásában és az egészséges testtartás kialakításában. Sokféle íróasztal létezik, beleértve az állóasztalokat is azok számára, akik szeretnének egy kicsit innovatívabbak lenni. Mielőtt döntene, böngésszen egy kicsit, hogy megtalálja az igényeinek megfelelőt, és ami még fontosabb, hogy elférjen a szobában.

Nagysebességű internet

Semmi sem frusztrálóbb, mint a lassú internetkapcsolattal végzett munka. Napjainkban az internet alapvető szükségletté vált, és a gyors internet lehetővé teszi, hogy minden sokkal könnyebben kezelhető legyen. Az internet sebessége minden bizonnyal függ a router minőségétől és a lakóhelytől, de manapság szinte minden országban van elfogadhatóan működő internet. A gyorsabb internetkapcsolat felgyorsítja munkáját, ráadásul miután elkészült, késedelem nélkül megnézheti kedvenc műsorát.

Egy monitor

Ha laptopja vagy MacBook -ja van, valószínűleg megszokta, hogy egy kis képernyő keretein belül dolgozik. Annak ellenére, hogy néhány napig lehet dolgozni a helyi kávézóban, ha otthon megfelelő irodát szeretne létrehozni, akkor vásárolnia kell egy monitort. Egy jó képernyő több pénzbe kerülhet, de sok előnnyel jár, ha hatékonyan kell dolgoznia. Ne felejtse el beállítani a magasságot, a távolságot és a fényeket, hogy a legtöbbet hozzhassa ki munkájából. Különböző típusú képernyők között böngészhet online vagy a helyi technikai boltban, rengeteg márka, felbontás és minőség közül lehet választani. Ha nem grafikus vagy szerkesztő szoftverrel dolgozik, akkor jóval olcsóbban szerezhet meg egy kellően jó monitort.

 

- 2 min

Share
A tökéletes otthoni iroda vásárlási lista

A legjobb online megvásárolható termékek

A zárt térben töltött idő alatt az online vásárlás felváltotta a helyi üzleteinkbe tett utazások nagy részét. Ma úgy tűnik, hogy mindent meg lehet vásárolni anélkül, hogy elmozdulnánk a kanapéról. De amikor online vásárlásokról van szó, vannak olyan termékek, amelyek sokkal több előnnyel járnak, mint mások. Íme néhány a legjobb termékek közül, amelyeket megvásárolhat online.

Ajándékkártyák

Az ajándék, aminek mindig fognak örülni. Az ajándékutalványok csodálatos módja annak, hogy megadjuk valakinek azt a lehetőséget, hogy azt szerezze meg kedvenc boltjában, amit akar. Ma már vásárolhat ajándékkártyákat közvetlenül az üzletek online piacterén, és elküldheti e -mailben, kódban vagy akár JPEG fájlban. Ráadásul tökéletes ajándék, ha az utolsó pillanatban jut eszébe!

Könyvek

Van egy oka annak, hogy az Amazon a világ első számú könyveladója. A könyvek online vásárlása egyszerűbb, gyorsabb és jobb. Még az előnézeteket és a véleményeket is letöltheti, mielőtt úgy dönt, hogy megnyomja a kosárba helyezés gombot. Még hangoskönyveket is vásárolhat, amelyeket híres szerzők olvasnak fel, ha úgy érzi, hogy szívesen hallgatná utazás közben vagy lefekvés előtt. Bármennyire is szereti a napi olvasmányokat, néhány kattintásnyira van a könyvek univerzuma.

Alkohol

Legyen szó borról, sörről, szeszről vagy whiskyről, meg fogja találni az interneten. Bár lehet, hogy a helyi üzlet tele van minőségi italokkal, egy adott márka vagy termék beszerzése néha bonyolult lehet, különösen, ha kifinomultabb alkoholtípusokról van szó. Szerencsére sok online áruház létezik, amelyek mindenféle italra specializálódtak, némelyik akár ritka márkákat is behozhat a megfelelő áron, ezért ne féljen valami újat kipróbálni.

Repülőjegyek

Lassan, de biztosan az internet lett az új utazási irodánk. Ma már több tucat olyan alkalmazás létezik, amelyek a legjobb repülőjegyek megszerzéséért versenyeznek. A megfelelő dátum, társaság és óra kombinálásával közel 30%-kal vagy 50%-kal olcsóbban kaphat jegyet, mint egy cég weboldalán. Egyes alkalmazások teljes nyaralási csomagokat és szezonális értékesítéseket kínálnak, amelyek megérik a pénzét. Ha a következő utazást tervezi, javasoljuk, hogy töltsön le néhány utazási alkalmazást, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat a következő úticél eléréséhez.

Számítógépek

Mi értelme elmenni boltba számítógépet venni? Megnézheti a részleteket, a specifikációkat és a képességeket anélkül, hogy elhagyná otthonát, megnézhet néhány értékelést, és megvásárolhatja új számítógépét egy speciális online piactérről, amelyek közül néhány elképesztő kedvezményeket és felújított termékeket kínál az eredeti ár töredékéért. Sok üzlet kínál szállítást világszerte is, így további tartozékokat, modulokat és frissítéseket szerezhet be a tengerentúlról. Egyes vállalatok, például a B&H, adómentes szállítást kínálnak nemzetközi ügyfeleiknek, ezért mindenképpen nézzen meg minden nemzetközi üzletet, mielőtt döntene.

 

- 2 min

Share
A legjobb online megvásárolható termékek

A legjobb szerszámok barkácsoláshoz

Millió barkácsoló oldal létezik, és mind azt mesélik, hogyan kell bútorokat készíteni, otthont díszíteni, remek kiegészítőket készíteni vagy érdekes tárgyakat építeni, amelyekkel játszhatnak a gyerekek. Általában nem mondják el, hogy minden projekthez szükség van egy speciális eszközre, ha a megfelelő módon akarja megcsinálni, és ezek beszerzése meglehetősen drága lehet. Ezért fogunk beszélni az 5 legfontosabb eszközről, amelyekre minden barkácsolónak szüksége van.

Akkumulátoros fúró

Megbízható, sokoldalú és alapvető kiegészítője a szerszámkészletnek. Az akkus fúrók drágábbak, mint más típusú fúrók, de sok pluszt kínálnak, amelyek sok mindent nyújtanak a hozzáadott árért cserébe. Az akkus fúróval elfelejtheti a hosszabbító vezetékeket és az áramkimaradásokat. Vigye ezt az eszközt mindenhová, és dolgozzon ahogy szeretne. Ha újonc a barkácsolás világában, javasoljuk, hogy vásároljon közepes árú fúrót, mivel a profi márkák jelentősen megterhethetik költségvetését. Néhány fúrógéphez különféle bitek és tartozékok is járnak, ezért fontolja meg olyan ajánlat kiválasztását, amely legalább néhány normál bitet tartalmaz, mert ez sok pénzt takaríthat meg!

Csiszoló

Meglepődne, ha tudná, hány projekt igényel csiszolást. Ha fával vagy betonnal dolgozik, a csiszolás elengedhetetlen része lehet a folyamatnak. Szerencsére ez egy viszonylag olcsó eszköz, amely szinte minden kiskereskedelmi boltban megvásárolható. Néhány barkácsoló javasolja, hogy először szerezzen be egy orbitális csiszolót, mivel könnyebben használható, de vehet edényes csiszolót is nehezebb projektekhez vagy befejező csiszolót is, ha univerzális szerszámot keres. Bárhogy is dönt, ezt biztosan nem szabad kihagynia. Észre fogja venni a különbséget, amikor a munka befejeződött.

Körfűrész

Ha nem szokott szerszámok közelében lenni, a körfűrészek meglehetősen félelmetesek lehetnek. Ennek ellenére, ha óvatosan bánunk vele, ez lehet az egyik leggyakrabban használt eszköz. A körfűrészeket egyenes vágásokhoz használják, helyettesítve a nehezebb szerszámokat, mint az asztali fűrész vagy a gérvágó fűrész. Ebben az esetben tényleg azt javasoljuk, hogy az egyik legjobb márkát válassza, mivel a biztonság itt valóban nagy tényező. Kiválóan alkalmas kisebb, gyors vágásokhoz, és akkumulátoros körfűrészek is rendelkezésre állnak, ha át kell viini a kertbe néhány praktikus munkát.

Dekopírfűrész

Tehát már mondtuk, hogy a körfűrész valószínűleg a legkényelmesebb eszköz az egyenes vágások elvégzéséhez, de ha néhány görbét szeretne hozzáadni a projekthez, szüksége lesz egy dekopírfűrészre. A fa- és fémlemezeken általánosan használt dekopírfűrészek varázslatosan működnek, ha egy kis stílust szeretne hozzáadni a vágásokhoz, vagy eredeti bútordarabokat szeretne létrehozni. Néhány dekopírfűrészhez lézervezető is tartozik, és erősen javasoljuk, hogy egy ilyet szerezzen be. A legtöbb eszközhöz hasonlóan vannak akkus és közönséges dekopírfűrészek, kiegészítők széles skálájával, ezért gondolja át, hogy milyen típusú projekteket szeretne megvalósítani, mielőtt ezt megvásárolná.

 

- 2 min

Share
A legjobb szerszámok barkácsoláshoz

5 Magyar étel, amiket muszáj kipróbálni

A hagyományos konyha az egyik legjobb módja annak, hogy felfedezzük bármely ország történelmét. A fűszerek, a húsok, a zöldségek és a hőmérsékletek elmesélik, milyen volt az élet régen. Színre lépnek a küzdelmek, az ünnepségek és a hiedelmek, ha klasszikus étellel szolgálják őket. Magyarország egyike azoknak a helyeknek, ahol ez különösen igaz. A magyar gasztronómiai hagyományok igazi örömet okoznak a kíváncsi ízlésnek. Íme öt magyar étel, amiket imádni fog.

Gulyás

A gulyás az igazi nemzeti étel. Marhahúsból és zöldségekből készül, paprikával, sóval és borssal van fűszerezve. Hagyományosan, hosszú ideig nyílt tűzön főzve, hogy fokozódjon az íze. Ez az egyik olyan dolog, amit egyszerűen nem hagyhat ki, amikor Magyarországra utazik. A gulyás számos európai országban is jelentős étel, és mindegyiküknek más az elkészítési módja, különböző zöldségeket, húsfajtákat és fűszereket használnak, és bár sokat találhat közülük, nincs más olyan gulyás, mint az igazi magyar gulyás.

Lángos

Szereti a pizzát és a sült ételeket? Ha a válasz igen, akkor biztosan szeretni fogja a lángost. A vidék kedvence, rántott kerek kenyérdarab tejföllel és sajttal. Egyes helyeken szalonnát, fokhagymát, olívaolajat vagy zöldségeket tesznek a tetejére, attól függően, hogy mennyire kreatívak. Egyszerű ízek tökéletes keveréke, ráadásul olyan érzés, mintha teljesen más módon enne valamit, amit már ismer.

Csirkepaprikás

Említettük, hogy a magyarok imádják a paprikát? Ez az étel úgy hangozhat, mint amit már megrendelt egy indiai helyen, de biztos lehet benne, hogy nagyon más. Csirkéből, tejfölből, sóbol és SOK paprikából készül, ezért rendeléskor legyen egy pohár víz a közelben. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia, akik szeretik a fűszeres ételeket.

Kürtőskalács

Beszéljünk a desszertekről! Nos, a kürtőskalács inkább sütemény, mint desszert, de mégis nagyon érdekes helyi finomság. Édes tésztából készül, hengeres spirállá van formálva, majd faszénen megsütve, végül porcukorral, kakaóval, dióval vagy egyéb hozzávalóval bevonva. Felejthetetlen illata van, amely különbözik a többi süteménytől. Kötelező kipróbálni azoknak, akik valami édeset fogyasztanának kávéjuk mellé.

Somlói galuska

És végül Magyarország egyik leghíresebb desszertje, a Somlói Galuska. Három különböző típusú süteményből készül, rétegesen. Piskóta, dió és csokoládé tejszínhabbal a tetején. Mit nem lehet szeretni ebben a csodálatos ételben? Ezt szinte minden magyar étteremben, csemegeáruházban vagy szupermarketben megtalálhatja, ez egy specialitás, amely kiemelkedik a többi közül, és meg fogja akarja tanulni elkészíteni, hogy hazavihesse.

 

- 2 min

Share
5 Magyar étel, amiket muszáj kipróbálni

3 Alapvető kerti szerszám, amire szüksége lesz

Egyetlen munka sem olyan igényes és kielégítő, mint a tereprendezés. Némi erőfeszítéssel egy kis füves foltot tökéletes hellyé varázsolhat, ahol kikapcsolódhat, grillezhet vagy csak élvezi a békét és a csendet. Ha azt szeretné, hogy kertje úgy nézzen ki, ahogyan elképzeli, akkor szüksége lesz a megfelelő eszközökre a munkához, és bár szó szerint tucatnyi érdekes választás létezik, vannak olyan elemek, amelyek elengedhetetlenek a kerti munkához. Íme 5 kerti szerszám, amelyeket érdemes megvenni már most.

KESZTYŰ

Ha már dolgozott növényekkel, földdel és fával, valószínűleg nem kell elmondanunk, mennyire fontos egy jó kesztyű. A kerti kesztyűk kényelmet, védelmet és jó fogást biztosítanak a szúrós feladatok elvégzéséhez, mint például a szilánkok eltávolítása, az új fa gyökereztetése, az ágak levágása és a műtrágyázás. Ha még soha nem vásárolt kerti kesztyűt, javasoljuk, hogy próbáljon ki egy párat mielőtt vásárolna, hogy megtudja a méretét. Tartósnak kell lennie, de nem túl nagynak. Ezenkívül vízállónak, vastagnak kell lenniük, és ideális esetben hosszabbítottnak kell lenniük, hogy extra védelmet nyújtsanak az alkarnak. Tartósságuk növelése érdekében tartsa szárazon és távol a naptól, amikor nem használja őket.

METSZŐOLLÓ

A metszőollók arra lettek kitalálva, hogy kontrollban tartsa velük a növényeket, ha túl nagyra nőnek vagy rossz helyre vándorolnak. Éles pengéi vannak, amelyek nyomást gyakorolnak a sík felületre, így a vágás tiszta és gyors. Számos típus létezik más-más szükségleteknek, de ha nem tudja milyen venne, először is javasoljuk, hogy szerezzen be egy bypass metszőollót, mivel ezek a legsokoldalúbbak. Ne feledje, hogy a metszőollónak kényelmesen és élesen kell elhelyezkednie a tenyerébe, ha mindenféle növényt meg akar metszteni anélkül, hogy túl sok erőfeszítést igényeljen.

ÜLTETŐKANÁL

A metszőollókhoz hasonlóan a simítók is sokféle formában és méretben kaphatók, az ön igényeinek megfelelően. Ha kerti ültetvényt szeretne építeni, és hobbit csinál a kertjéből, akkor érdemes megfontolnia, hogy beszerezzen belőle többet, de ha csak most kezdi el, és szeretne egy univerzális szerszámot, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy vegyen egy ültetőkanalat. Nagyszerűek, ha sűrűn ültetett szegélyek között dolgozik, lyukakat ásni új növényekhez, előkészíteni a talajt az új magvakhoz, és áthelyezni a növényeket új és nagyobb cserépbe. A közepes minőségű ültetőkanalak rozsdamentes acélból készülnek, ellenállnak a rozsdának, és ergonomikus kialakításúak. Javasoljuk, hogy szerezzen be egy olyat, amely legalább ezt a három dolgot lefedi, mivel az olcsóbbak könnyen eltörhetnek, ha kemény talajjal dolgozik. Sok más szerszámot is figyelembe kell vennie, beleértve a gereblyéket, fűrészeket és fűnyírókat, a kert méretétől és a munkával töltött időtől függően. Ezzel a három eszközzel azonban már elkezdheti készíteni álmai kertjét.

 

- 2 min

Share
3 Alapvető kerti szerszám, amire szüksége lesz

Tudnivalók bútorok online vásárlása előtt

Az elmúlt két évben az e -kereskedelem lett az új norma. Mindent online vásárolunk, ruhákat, játékokat, élelmiszereket és igen, még bútorokat is. Néhányak számára furcsa online vásárolni kanapét, mert megszoktuk, hogy kipróbáljuk a bútorokat, mielőtt helyet találunk nekik a nappalinkban. Ennek ellenére az interneten történő bútorvásárlás nagyszerű döntés lehet, ha figyelembe vesz néhány nagyon fontos dolgot. Itt van, amit tudnia kell, mielőtt online bútorokat vásárol.

Olvassa el a véleményeket

Alapszabály minden online tevékenységhez. A sok értékeléssel és jelentős minősítéssel rendelkező termékek általában jó választás. Ha egy termékről kevés vélemény van, érdemes megvárni, amíg más vásárlók kipróbálják, mielőtt megvenné. Az Amazonhoz hasonló webhelyek ellenőrzött vásárlási tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy elkerüljék a hamis véleményezőket, amelyek megváltoztathatják a termék pontszámát. Ne feledje, ha kétségei vannak, csak olyan termékeket keressen, amelyek sok véleménnyel és pozitív átlaggal rendelkeznek. Ha így csinálja, akkor a termék nagy valószínűséggel pontosan az lesz, amire számít.

Mindig olvassa el a visszaküldési szabályzatot

Ez sokat számít. Ha egy nem praktikus, nehéz terméket vásárol, például kanapét, étkezőasztalt vagy szekrényt, tudnia kell, hogy mit tehet probléma esetén. Ki fogja cserélni a cég? Eljönnek érte, vagy vissza kell vinnie egy óriási dobozt a boltba? Visszakapja a pénzét, vagy csak bolti hitelt adnak? Ezek mind fontos kérdések, amelyekre meg kell keresni a választ, mielőtt megnyomja a „Kosárba teszem” gombot. Bármit is tesz, mindig olvassa el a visszaküldési szabályzatot.

Vegye figyelembe a szállítási költségeket

Egy másik apró részlet, amely tönkreteheti a vásárlási élményt. Egyes üzletek kedvező árakat, de szörnyű szállítási költségeket kínálnak. Mások kicsit drágábbak lehetnek, de ingyenes szállítást biztosítanak. Könnyebb, ha helyi boltból vásárol, de ha nemzeti vagy akár nemzetközi eladókról van szó, a szállítás kritikus tényezővé válik, nemcsak az ár, hanem a becsült szállítási idő miatt is. Ha nem választott ki egy konkrét üzletet, akkor keressen olyanokat, akik a legjobb szállítási lehetőségeket kínálják, és végül sok időt és pénzt takaríthat meg.

Olvassa el figyelmesen a leírásokat

Az ördög a részletekben rejlik, és ez különösen igaz a bútorokra. Igen, a fényképek szépek lehetnek, és a terméket csodálatos újdonságként mutatják be, de ennek ellenére figyelmesen és aprólékosan el kell olvasni az összes részletet, mielőtt igent mond. Megfelelő méretű? Az anyagok minősége megfelel az elvárásainak? Befér az ajtón? A termékoldalak általában félrevezetőek, és néha a bajok világába vezethetnek. Ha kétségei vannak, ne féljen további információkat kérni a cégtől. Ne feledje, ha már egyszer otthonában van, akkor lehet késő lesz.

 

- 2 min

Share
Tudnivalók bútorok online vásárlása előtt

A legjobb áruházak magyarországon

Az igazán jó áruházak három dolgot kínálnak; Választék, elképesztő ajánlatok és kényelem. És bár a legtöbb szupermarket azt állítja, hogy mindhármuk megvan, vannak olyanok, amelyek kiemelkednek a tömegből, hogy megszerezhessék jogos helyüket a dobogó legtetején. Az élelmiszerboltok terén Magyarország számos érdekes lehetőséget kínál. Íme néhány a legjobb magyar szupermarketek közül.

ALDI

Ami a szupermarketeket illeti, a német hatékonyságnak nincs párja. Az Aldi egy diszkont áruházlánc, amelyet Essenben hoztak létre, és több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A vállalat számos olyan márka minőségi termékeit kínálja, amelyek talán nem annyira ismertek, mint azok a megszokott termékek, amelyeket a nagyobb szupermarketekben találsz, de természetesen eredetibbek és sokszor megbízhatóbbak is. A vállalat széles üzlethálózattal rendelkezik a világ minden táján, magyarországi fióktelepük pedig számos érdekes helyi terméket kínál. A heti hirdetéseiket, valamint a különleges akciókat megtalálod a weboldalukon vagy az áruház katalógusában.

SPAR

Egy igazi titán. A SPAR-nak több mint 500 üzlete van az országban, és ezek egy csoportja a budapesti régióban vagy annak közelében található. Ami a kényelmet illeti, ez a hely eleget tesz minden elvárásnak. A SPAR mindent kínál a friss gyümölcsöktől kezdve a háztartási készülékekig és a kütyükig. Ráadásul kiváló fizetési lehetőségekkel rendelkeznek, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt érjék el. Az üzlet híres kenyérválasztékáról, és hazájukban jobban kiemelkednek, mint bárhol máshol a világon. Ha nincs kedved elhagyni a házat, a SPAR egy teljesen működő online áruházzal rendelkezik, ahol a bolti átvételi és kézbesítési szolgáltatásokkal mindent beszerezhetsz, amire szükséged lehet. Heti hirdetésüket közvetlenül a beérkező leveleid közé is bebiztosíthatod, ha feliratkozol a hírlevelükre.

LIDL

Egy újabb német óriás. A LIDL Magyarország egyik legnépszerűbb szupermarkete és jó okkal. A cégnek 38 üzlete van csak Budapesten, és számos más üzlet található stratégiailag elhelyzett lokációkon az egész országban. Bár a termékválasztékuk nem olyan változatos, mint a versenytársaiké, katalógusuk speciálisan a legjobb ár és a legjobb minőség garantálására szakosodott. Az egyik legszembetűnőbb dolog a cégnél, hogy felajánlják a nem mindennapi magyar helyi termékeket is, köztük saját márkájukat, a Hazánk Kincsei termékcsaládot. Tehát jó ár, kiváló minőség és hazai csemege. Van bármi, amit nem lehet szeretni ebben az üzletben?

CBA

Egy másik helyi legenda. A CBA világszerte több mint 5200 üzlettel rendelkezik, Bulgáriában, Litvániában, Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában és Szlovákiában. A cég 1992-ben született Budapesten, és hamar szenzációvá vált a helyiek körében. A CBA remek termékeket és alacsony árakat kínál, országszerte különböző üzletekkel, valamint online áruházzal. A péki termékeik az egyik legjobb dolog, amit kínálnak. A helyi magyar receptekkel és a sokféle lehetőségel a CBA valószínűleg az ország legreprezentatívabb áruháza. A weboldalukon exkluzív ajánlatokat és heti akciókat találhatsz.

 

- 3 min

Share
A legjobb áruházak magyarországon

Miért kellene kipróbálnod az onlin élelmiszer vásárlást

Azok a dolgok közül, amelyeket valószínűleg már online vásárolsz, az élelmiszerek egyike lehet azoknak, amelyeket még talán nem vállalnál be. Végül is megszoktuk a bevásárlás élményét egy szupermarketben, ahol megnézhetjük élőben a termékeket, akciókat találhatunk, és néha még kapunk pár finom ingyenes kóstolót is. És bár ez igaz lehet, az online élelmiszer vásárlás rengeteg előnnyel jár. Íme néhány ok, amiért érdemes lenne átváltanod.

Nincs sor a pénztárnál

Ragadtál már valaha az örökké tartó pénztáros sorokban? Nos, ha online vásárolsz, ez soha többé nem fog előfordulni. Már ez a puszta tény is elég kellene legyen ahoz, hogy kipróbáld.

Az online üzletek soha nem zárnak be

Mindannyian megtapasztaltuk már ezt. Kicsit későn érsz el a boltba, és hirtelen te vagy az egyetlen vásárló, aki még mindig a gyümölcsöket böngészi a termékrészlegen, miközben egy kicsit bűnösnek érzed magad, amiért mindenki egy kicsit tovább dolgozik a te elégedettséged érdekében. Az online üzletek a nap 24 órájában nyitva tartanak, és lehetővé teszik, hogy annyi időt vegyél igénybe, amennyire csak szükséged van, hogy megállapítsd mennyi szénhidrát van abban a mogyoróvajban, ami annyira tetszik.

Ingyenes házhozszállítás

Semmi sem helyettesíti azt az érzést, amikor a kanapéd kényelméből szerzed meg a heti kaját. Élelmiszerek esetében ez olyan problémák végét jelenti, mint a „Hány zacskót tudok elvinni egyszerre, anélkül, hogy lerohadna a karom?” vagy a „Mennyi idő, mire a zacskóban lévő jégkrém elkezd olvadni?”. A legtöbb szupermarket minden élelmiszert közvetlenül az ajtód elé szállít, és valószínűleg a számodra megfelelő időkereten belül.

Időt spórolsz

A boltokba történő utazás általában magában foglalja a lista összeállítását, az autóba való bejutást, a boltig történő vezetést, az autó parkolását, a bejutást, a sorok közti bóklászást, a hosszú sorban való várakozást, a fizetést, az autóhoz való visszajutást, a zacskók cipelését, a visszahajtást, a kipakolást az autóból és az egész megszervezését. Kimerítően hangzik? Az is. Amikor online vásárolsz, csak egyszerűen bejelentkezel, kiválaszthatod a termékeidet és fizetsz, miközben úgy teszel, mintha figyelnél a zoom értekezleten.

Rengeteg lehetőség

Megálltál valaha egy sorban, és csak egy valamit kerestél, és száz márkát és árat találtál, ami teljesen összezavart? A termékek összehasonlítása a boltban szinte lehetetlen, kivéve, ha mindig hordasz magadnál egy excel táblázatot. Az online vásárlás során minden márkát megtalálhatsz egyetlen oldalon, összehasonlíthatod az árakat és a méreteket, így a számodra legmegfelelőbb opciót választhatod.

Ajánlatok!

Igen, az online élelmiszerboltokban rengeteg különleges ajánlat, kupon és utalvány található. Az online piacterek számos előnnyel járnak, ha feliratkozol hírlevelükre, regisztrálsz, vagy megválaszolsz néhány kérdést a vásárlás után. Találhatsz még jobb ajánlatokat a különböző fizetési lehetőségek használatával, vagy ha a hét egy adott napján vásárolsz. Nézd meg kedvenc áruházad weboldalát, és találj olyan promóciókat, amelyekről nem is hallottál.

 

- 2 min

Share
Miért kellene kipróbálnod az onlin élelmiszer vásárlást

Családbarát társasjátékok, amelyek minden hypermarketben megvásárolhatók

A társasjátékok az egész világon visszatértek az emberek mindennapjaiba. A karanténokkal és a távmunkával a családok szinte minden országban elkezdtek együtt játszani, hogy új módokat teremtsenek a kommunikációhoz, minőségi időt töltsönek szeretteikkel, vagy csak egy kis időre kijelentkezzenek a közösségi médiákból. Ha olyan társasjátékokat keresel, amelyek jó alternatívák a családi klasszikusokkal szemben, mint például a Monopoly, a Cluedo vagy a Risk, a megfelelő termék megtalálása kihívást jelenthet. Itt van öt családbarát társasjáték, amelyeket könnyedén megvásárolhatsz online vagy a helyi hipermarketben.

Catan

Az egyik legnépszerűbb társasjáték, a Catan telepesei egy tökéletes játék a 12 éven felüli gyerekekkel rendelkező családok számára. A szabályok egyszerűek: építs, kereskedj és terjeszkedj, hogy elegendő pontot szerezz a győzelemhez. A játék stratégiai tervezést, egy kis szerencsét és mindenekelőtt sok tárgyalást igényel. Tökéletes játék arra, hogy megtanítsa a gyerekeknek az egyezkedés, az előre gondolkodás és az olyan alapvető gazdasági elemek értékét, mint a kínálat és a kereslet, anélkül, hogy halálra unnák magukat. Ha fiatalabb gyerekeid vannak, akkor ott a Catan junior verzió, amely tökéletesen felkészíti őket az eredeti játékra. Ha családodnak tetszett a Monopoly, akkor imádni fogják a Catan telepeseit.

Dobble

Olyan laza játékot keresel, amelyet másodpercek alatt elkészíthetsz, és órákig játszhatod? Akkor biztosan kedvelni fogod a Dobble-t. Ez egy gyors reakciójáték, amely állandó figyelmet és gyors reflexeket igényel. A játék különféle módokon játszható, olcsó, kicsi és nagyon könnyen megtanulható. Ez az egyik legviccesebb családbarát társasjáték, és kötelező része a társasjáték-gyűjteményeknek. A játék körülbelül 4600 Ft-ba kerül az olyan üzletekben, mint a Tesco, de online is meg lehet szerezni.

Jumanji

Ez egy klasszikus játék. Azon kevés filmalapú társasjátékok egyike, amelyek valójában túlszárnyalták a film népszerűségét. Az eredetileg 1995-ben megjelent játék a megszokott társasjáték-mechanikákat használja, mint a dobókocka dobása, a kártyát húzása és a táblán mozgó bábúk. Szórakoztató játék, amelyet 8 év feletti gyerekekkel lehet játszani, akik élvezik a kihívásokat. A játék egyszerű, de gyorsan izgalmas versennyé válik, mert mindenki célba szeretne érni és kiabálna, hogy Jumanji! Ebben a játékban biztosan nem fogtok csalódni. Ez is meglehetősen olcsó játék, és nagyon könnyű megtalálni bármely kisboltban.

Hedbanz

Szívesen teszel fel buta kérdéseket? Na és mit szólnál rejtélyek megoldásához? Ha a válasz igen, akkor a Hedbanz egy kiváló választás. Ez egy klasszikus találgatós játék, amelyet az egész család élvezni fog. A játék arra késztet, hogy kérdéseket tegyél fel és válaszolj rájuk, hogy felfedezhesd, milyen állat, tárgy vagy személy vagy, mielőtt a többi játékos kitalálná a sajátját. Izgalmas, vicces, és sok érdekes játék utáni beszélgetésnek ad helyet. Valószínűleg a legkönnyebb játék a listán, tökéletes rövid együttlétekhez és vacsora utáni beszélgetésekhez.

 

- 2 min

Share
Családbarát társasjátékok, amelyek minden hypermarketben megvásárolhatók

A legnagyobb hibák, amiket az emberek elvétenek az áruházakban

Az élelmiszerek bevásárlása azon dolgok közé tartozik, amelyek pénzt és időt igényelnek. Ha valaha is elemezted a havi költségvetésed, akkor te tudod, hogy az áruház az összes havi kiadás jelentős részét képezi. Számos dolgot érdemes megfontolnod az áruházban történő vásárlás előtt, alatt és után, és bár némelyikük csak apró részlet, vannak olyanok, amelyek a végén rengeteg pénzt megtakaríthatnak számodra. Ha úgy gondolod, hogy elegendő egy listát készítened vagy hitelkártya-jutalmakat használnod, itt vagyunk, hogy elmondhassuk, ezek a trükkök csak a jéghegy csúcsát képezik. Íme néhány a legnagyobb hibák közül, amelyeket az emberek elkövetnek szupermarketekben történő vásárlásuk során.

Vásárlás jutalmak nélkül

Manapság a szupermarketek és az élelmiszerboltok mindig új kuponokat, jutalomkártyákat és hűségkedvezményeket adnak. Mivel nagy a konkurencia, a jutalmak általában érdekesek, és sok pénzt takaríthatsz meg a kiválasztott és kedvezményes termékekkel. A jutalomkártya-programra vagy a hírlevélre való regisztráció csak néhány percet vesz igénybe, és számos exkluzív előnyhöz juzzájuthatsz velük. Nem számít, hol vásárolsz élelmiszereket, nagy eséllyel maradsz le a csodálatos ajánlatokról. Érdeklődj erről a helyi boltban, vagy keresd meg a weboldalukat a további információkért.

Kis vásárlások

Mint szinte minden más üzletelésben, itt is minél többet vásárolsz, annál többet tudsz spórolni. Számos hitelkártya és hűségprogram nagy kedvezményeket és pontokat adhatnak, ha nagyban vásárolsz. Ha csak néhány terméket vásárolsz, akkor kihagyod az olyan promóciókat, mint a 3 termék 2 árán, vagy a második termékre járó kedvezmények, és bár nem tűnhetnek nagy dolognak, az akciók halmozódnak és nagy változást jelenthetnek, mire eljutsz a kasszához. Készíts listát, és próbálj meg havi egyszer vagy kétszer bevásárolni.

A heti reklámok nem elolvasása

A heti hirdetések valószínűleg a legegyszerűbb módja az erőfeszítés nélküli megtakarítások megszerzéséhez. A szupermarketek így népszerűsítik a hét legjobb ajánlatait, akcióikat és szezonális eladásaikat. Ha spórolási lehetőségeket keresel, előfizetések és kuponok gyűjtése nélkül, akkor a heti hirdetések figyelése lesz a legjobb megoldás. Általában egyszerűen letöltheted őket a szupermarketek webhelyéről, vagy bármely olyan weboldalról, amely katalógusokra és heti hirdetésekre szakosodott.

Vásárlás éhesen

Ez egy aranyszabály mindenki számára, aki szeret spórolni. Soha ne menj éhesen bevásárolni. Ez valószínűleg a legjobb módja annak, hogy megkíméld magad rengeteg felesleges harapnivaló és mikrohullámos étel megvásárlásátol, amelyeket rögtön a boltból történő kilépés után meg fogsz bánni. A legjobb, ha teli gyomorral mész élelmiszereket bevásárolni. Meg fogsz lepődni, amikor meglátod, hogy valójában mennyire nincs szükséged arra a sok bűnös örömre, amik károsak és drágák.

 

- 2 min

Share
A legnagyobb hibák, amiket az emberek elvétenek az áruházakban

A legfontosabb szerszámok, amelyekre mindenkinek szüksége van

Minden háznak szüksége van egy jó szerszámos dobozra. Nem számít, hogy fanatikus barkácsoló vagy olyan szülő vagy, akinek alig van kézügyessége, van néhány eszköz, amelyek mindig jól fognak jönni a ház körül, hogy megmentsenek sok kínlódástól. Készítsd elő a barkácsolós ruháid, mert olyan szerszámokról fogunk beszélni, amelyekre mindenkinek szüksége van.

Csavarhúzó

Valószínűleg a legfontosabb eszköz mind közül. Ha körülnézel a házban, észre fogod venni, hogy szinte minden tulajdonodban lévő dolog csavarokkal van rögzítve. A csavarhúzók sokféle formában és méretben kaphatók, de ha még nincs sajátod, azt javasoljuk, hogy szerezz be egy dupla csavarhúzót réselt és Phillips fejekkel.

Kalapács

Ami a szerszámokat illeti, a kalapácsok egy nélkülözhetetlen dolog. Hasznosak asztalosmunkában, keretezésben, szöghúzásban, bútorok összeszerelésében, portrék felakasztásában és mindenféle olyan dologban, amely tisztességes erőt igényel. Mint minden szerszámnál, itt is sokféle kalapács létezik, de ha csak egyet akarsz venni, azt javasoljuk, hogy szerezz be egy szokásos karmos kalapácsot, amely a legsokoldalúbb az összes közül, és valószínűleg az egyetlen, amelyre valaha is szükséged lesz.

Mérőszalag

Ez mindannyiótoknak szól, akik valaha megpróbáltátok kitalálni valaminek a pontos mértékét, csak úgy ránézésre. A mérőszalag mindig jól jön, amikor azt próbálod kideríteni, hogy egy asztal elfér-e a nappaliban, milyen széles az ajtó, hogyan helyezheted el az új, túl nagy ágyat a szobában, és egyéb hasonló dolgokat. A szalag sokféle formában és méretben kapható. Azt tanácsoljuk, hogy vásárolj olyat, ami meghaladja a 10 métert.

Elektromos fúró

Az ezermesterek mindenkori kedvence. Míg a listán szereplő többi szerszám kéziszerszámnak minősül, ez az egyetlen elektromos szerszám, amelyet létfontosságúnak tartunk, mégpedig jó okkal. Fel szeretnél akasztani egy új képet a falra? Lyukat akarsz fúrni a szekrényen, hogy át tudjál rajta húzni néhány kábelt? Netán egy rossz széket szeretnél megjavítani? Ha a válasz igen, akkor minden bizonnyal szükséged van egy fúróra az életedben. A tanácsunk az, hogy szerezz be egy vezeték nélküli fúrót, mert milliószor praktikusabb, és ez megéri az ár különbséget.

Csavarkulcs

Kulcsokkal hatszög alakú anyákat lehet meghúzni vagy meglazítani. Ez életmentő lehet, ha szivárgó csapot, eldugult mosogatót vagy rozsdás radiátorszelepet kell rögzíteni. Ha nem vagy jártas a szerszámok világában, akkor ez talán kissé idegennek tűnet, de miután megnéztél néhány útmutató videót a YouTube-on, gyorsan rá fogsz jönni, hogy milyen egyszerű megjavítani azokat a dolgokat, amelyekért a szerelők egy vagyont elkérnek. Csak egy kis apró tanács: annak ellenére, hogy nehezek és vasból vannak, a csavarkulcsok nem kalapácsok, ezért ne használd őket ütögetésre, mert kockáztatod egy tökéletesen jó szerszám épségét.

 

- 2 min

Share
A legfontosabb szerszámok, amelyekre mindenkinek szüksége van

Tippek a biztonságos online vásárláshoz

Az elmúlt két évben az online értékesítés messze meghaladta mindenki elvárásait. Az e-kereskedelem több milliárd dolláros iparággá vált, amely ma már szinte minden létező fizikai üzletet képes helyettesíteni, folyamatosan új módokat kínálva a fizetéshez, a vásárláshoz, és meg lehet találni a legérdekesebb ajánlatokat az otthoni kanapé kényelméből. Mindezek ellenére még mindig van néhány dolog, amelyet ellenőrizned kell, mielőtt rákattintanál a vásárlás gombra. Íme néhány ezek közül.

Mindig ellenőrizd a visszatérítési szabályzatot

Az online vásárlás meglehetősen egyszerű. A termékek visszaküldése... nem annyira. Mielőtt olyan terméket vásárolnál, amelyről tudod, hogy lehet vissza kell majd küldened, például ruhákat, elektromos készülékeket vagy cipőket, győződj meg arról, hogy a vállalat egyszerű módot kínál a visszaküldésre, a pénz-visszatérítésre és a megszerezni kívánt termékre való cserére. Egyes üzletek gondoskodnak az egész folyamatról, míg mások szinte lehetetlenné teszik a termék visszaküldését, vagy csak egyáltalán nem kínálnak pénz-visszatérítést. Igen, tudjuk, hogy a termékek visszaküldése egy könnyű feladat kellene hogy legyen, de el sem hinnéd, hogy hány webhelyen vannak szörnyű visszatérési szabályzatok. Légy okos és elővigyázatos, járj kicsit utána, mielőtt megvásárolnál valamit, amit később megbánhatsz.

Győződjön meg arról, hogy a webhely biztonságos

Ez azoknak a gyanús webhelyeknek szól, amelyek túl jónak tűnő dolgokat kínálnak ahhoz, hogy igazak legyenek. Míg az elismert és híres webhelyek általában biztonságosak, néhány kevésbé hírhedt piactér, amely designer ruhákat, szerszámokat vagy különféle reklámozott termékeket kínál, ellophatják a személyes adataidat. A lgjobb módja egy webhely biztonságosságának leelenőrzésére a lakat szimbólum ellenőrzése. A webhely címének mindig a https:// előtaggal kell kezdődnie, és a webhelynek meg kell jelennie egy egyszerű google keresésben.

Ha kétségeid vannak, mindig a hitelt válaszd, soha ne a betétit

Ha olyan webhelyen vásárolsz, amelyet még nem próbáltál ki, mindig a hitelkártyáddal fizess. Ha netán ellopnák az adataidat, vagy gyanús vásárlást hajtanak végre, bejelentheted az esetet, lemondhatod a kártyát és visszakaphatod a pénzed. A betéti kártyás fizetés azt jelenti, hogy a pénz szinte azonnal átutalásra kerül, és ennek az összegnek a visszaszerzése sokkal nehezebb és lassabb lesz, mint gondolnád. Egy másik alternatíva az olyan fizetési módok használata, mint a PayPal, így a csalók nem fogják tudni megszerezni a banki adataid.

Használj különböző jelszavakat

A cyber-biztonsági szakértők szerint a felhasználók minden webhelyen ugyanazt a jelszót használják. Ez egy hatalmas hiba. Bár eltarthat egy ideig, és valószínűleg némi memóriára is szükség lesz a különböző jelszavakkal, ha feltörik a fiókodat, biztos lehetsz benne, hogy a probléma nem terjed majd ki más fiókokra és szolgáltatásokra. Ha nem sikerül megjegyezni a sok jelszót, próbálj meg különböző számokat használni, vesszőt vagy nagybetűt hozzáadni. Persze ez közel sem olyan kényelmes, mint az egyetlen jelszó, de százszor biztonságosabb. Érdemes kétlépéses jelszóvédelmet is alkalmazni azokon a webhelyeken, amelyek lehetővé teszik az ilyen típusú ellenőrzést, hogy a fiókodat még nehezebb legyen feltörni.

 

- 3 min

Share
Tippek a biztonságos online vásárláshoz

5 Tipp spóroláshoz az áruházakban

Az élelmiszerek vásárlása mindig igénybe veszi a havi költségvetés jelentős részét. Ezért mindig fontos, hogy új módszereket találjunk a megtakarításra anélkül, hogy szükségtelen vásárlásokat végeznénk, amelyek mindenképpen megterhelhetik a pénztárcánkat. Íme öt tipp, hogy a legtöbbet spórolhasson élelmiszerek vásárlása közben.

Fontolja meg a lehetőségeit.

Az emberek szokásukból vagy kényelmükből hajlamosak a legközelebbi áruházban vásárolni. Ha jobb árakhoz szeretnél hozzáférni, néha meg kell fontolnod az extra kilóméter megtételét. Manapság egyszerűen böngészhetsz áruházak katalógusaiban online, anélkül, hogy elhagynád otthonod. Egyes helyeken különleges promóciók, akciók, leárazások vannak az élelmiszerek vásárlásának napjától függően. Ne félj új helyeket felfedezni. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető legtöbbet kihozd a pénzedből, ráadásul rátalálhatsz az új kedvenc boltodra is!

Kerüld az impulzusvásárlást.

Észrevetted már, hogy az összes cukorkát pont a pénztár közelében helyezik el? Vagy ahogy a cukros finomságokat úgy helyezik fel a polcokra, hogy a gyerekek megragadhassák őket? Ez azért van, mert minden szupermarketeket úgy alakítottak ki, hogy rávegyenek az olyan impulzustermékek vásárlására, mint a csokoládé, az édesség és a szezonális termékek. Amikor elmész a boltba, próbálj összpontosítani azokra a dolgokra, amelyekre szükséged van, mielőtt a kis drága dolgokkal kényesztetnéd magadat. Gyakran rá fogsz jönni, hogy valószínűleg mégsem volt szükséged arra a hatalmas méretű mogyoróvajas csokoládéra.

Készíts egy listát.

Apropó minden, amire szüksége van; rendkívül fontos, hogy legyen egy élelmiszert-lista, még mielőtt elindulnál az áruházba. Néha az emberek félkész listákat készítenek, mert azt gondolják, hogy tudják, mire van szükségük, ami sok felesleges terméket eredményez a kocsijukban. Tehát mindig legyen egy listád, és ellenőrizd, hogy minden rajta van-e. Egy kis kutatás otthon sok időt és pénzt takaríthat meg.

Gondolj a márkaváltásra.

Az átlagos vásárló keresi azokat a márkákat, amelyeket mindig vásárol. Kényelmet ad, ha olyat vásárolsz, amit már ismersz, de néha végül sokkal többet fizetsz azért, amire nincs is igazád szükséged. Mielőtt vásárolni indulsz, gondolkodj el azokon a márkákon, amelyeket általában vásárolsz, és próbálj jobb alternatívákat találni. Előfordulhat, hogy új kedvenc sampont találsz feleannyi áron!

Kuponok, kuponok, kuponok.

A kuponok nagyszerű módja a pénzmegtakarításnak. Ma szinte bármire találhatsz kupont, és ez hihetetlen jó lehetőség a megtakarítására. Néha bolti kuponokat kaphatsz, más szupermarketek lehetővé teszik, hogy digitális kuponokat tölts le a weboldalukról vagy az alkalmazásukról, mások pedig egyszerűen eladják őket egyéb utalványokra és kedvezményekre szakosodott webhelyeken. Mielőtt elhagynád a házát, próbálj minél többet beszerezni ezekből. Valódi változást hoznak, ha összeadod őket.

 

- 2 min

Share
5 Tipp spóroláshoz az áruházakban

5 Tipp spóroláshoz szerszámokon

Nagyon fontos, hogy meglegyen otthon a megfelelő szerszámkészlet. Ha barkácsolás imádó vagy, vagy csak szereted egyedül javítani a dolgokat, akkor tudod, hogy rengeteg szerszám létezik, és egy jó készlet beszerzése meglehetősen drága lehet. Azonban sokféleképpen szerezhetsz be mindent, amire szüksége van, anélkül, hogy megszakadna tőle a pénztárcád. Íme 5 tipp, amellyel pénzt takaríthatsz meg olyan szerszámokon, amelyeket mindenkinek ismernie kell.

Vásárolj kombinált készleteket

Az átlagos ezermester számára a kombinált készletek sokféle eszközt kínálnak annak töredékéért, amibe összesen külön-külön kerülnének. Egyes vezeték nélküli kombinációs készletek ugyanazzal az akkumulátorral működnek, lehetővé téve a spórolást a kiegészítőkön és a felesleges tartozékokon. Továbbá a kombinált készletek remek módja annak, hogy különféle termékeket szerezz be, amelyek általában eszedbe sem jutnának, mint például a fűrészgépek, az orbitális csiszolók és még a lengő pengék is. Ráadásul nagyszerű módja a saját műhely létrehozásának.

Válassz olyan márkát, amelyben megbízhatsz

A szerszámoknál a márkák igenis számítanak. A jó márka minőséget, jó teljesítményt jelent, és ami a legfontosabb: azt jelenti, hogy nem kell néhány hónaponként cserélned az szerszámaid, miután megvásároltad őket. Ha egy vagy két eszközt keresel, amelyet hosszú ideig vagy nehéz munkához használnál, érdemes megbízhatóba fektetned. Egy jó eszköz beszerzése hosszú távon pénzt takarít meg , és lehetővé teszi, hogy elvégezd a munkádat, tudván, hogy maximálisan kihasználhatod a felszerelést anélkül, hogy félned kellene annak elvesztésétől.

Légy tisztában a céljaiddal

Szerszámok vásárlásakor könnyű túlizgulni. Végül is millió különféle típus és méret létezik , és ezek mind érdekes választásnak tűnnek ahhoz az új projekthez, amellyel el fogsz szórakozni a következő hónapokban. Mielőtt elkezdenéd a következő szerszámvásárlást, kérdezd meg magadtól, hányszor fogod használni a szerszámot, mielőtt pár évig elrejtenéd a garázsában. Az asztali fűrészek nagyon klasszak, de tényleg hétvégi fafeldolgozó leszel? Ha nem, akkor valószínűleg egy körfűrész ugyanolyan jó, és elfér egy szekrényben.

Minden a jó ajánlatokról szól

Igen, mint sok más terméknél, az ajánlatok teszik a különbséget. Ha nem rohansz, használd ki a szezonális akciókat és különleges ajánlatokat. Végül 20% vagy akár 30% kedvezményt kaphatsz néhány drága szerszámra, ez pedig rengeteg pénz megtakarítását jelenti. Egyes helyeken kiváló fizetési lehetőségek kínálkoznak, ha csatlakozol hűségprogramjaikhoz, vagy feliratkozol hírlevelükre. Ami a szerszámokat illeti, még egy kis kedvezmény is nagy változást jelent.

Soha ne vásárolj olcsó szerszámokat

Nem tudjuk ezt eléggé kihangsúlyozni. Az olcsó szerszámok nemcsak rossz befektetés, sőt több szempontból is veszélyesek lehetnek. Kérj segítséget szakértőtől, böngéssz egy blogban, de soha ne vásároljon olyasmit, ami túl olcsó ahhoz, hogy igaz legyen.

 

- 2 min

Share
5 Tipp spóroláshoz szerszámokon

Ne kezdj el vásárolni a babának, mielőtt ezt elolvasnád

Mire számíthatsz, ha várandós vagy? Nos, sok mindenre, és ezek egyike minden bizonnyal a hatalmas vásárlások az új babának. Azoknak a kis imádnivaló lényeknek sok szükséglete van, és a szülők általában rohannak minél több dolgot megvásárolni, anélkül, hogy néhány különösen fontos dolgot figyelembe vennének. Tehát, mielőtt elindulnál a következő bevásárlásra, íme néhány dolog, amit tudnod kell.

Járj utána a dolgoknak.

Tejmelegítőt keresel? Autósülést? Előkét? Akkor valószínűleg észrevetted, hogy több ezer típus és márka közül lehet választani. Néha az emberek hajlamosak azt hinni, hogy az ár határozza meg a termék minőségét, de ez nem biztos, hogy a babaáruk vásárlásánál igaz lesz. Mielőtt bármilyen döntést hoznál, érdemes olvasnod egy kicsit a biztonsági tesztekről, az anyagokról, a garanciákról és a márkákról, hogy megbizonyosodj arról, hogy pontosan azt kapod, amit szeretnél. Míg ezeknek a termékeknek egy része rövid élettartammal rendelkezik, mások, mint a babakocsik, hosszú-hosszú ideig ott lesznek, és nem akarnád, hogy olyan drága hatalmas babakocsi legyen a végén, amely nem fér el a liftben, vagy csak nehéz cipelni, mert bizony lesz olyan, hogy fel kell majd emelni. Kérdezz körül, olvass blogokat és kutass, hogy megtaláld a számodra megfelelő terméket.

Ne vegyél túl sok ruhát.

Ó, babadivat, te kis ravasz. Igen, van egymilliárd stílus, szín, kollekció és kiegészítő, amelyet szívesen beszerezne mindenki, amint megtudja, hogy terhes, és ezek mind olyan cukik és puhák! Bár mindez igaz lehet, a túl korai ruhavásárlás az egyik legkönnyebb csapda a játékban. Az az igazság, hogy amikor a babákról van szó, valójában nincsenek megfelelő méretek, amíg nem tudod, milyen nagy vagy magas lesz. Ha túl sok dolgot vásárolsz túl hamar, akkor egy csomó ruha lehet a vége, ami egyszerűen túl kicsi vagy túl nagy. A legjobb tennivaló várni egy kicsit, megismerni a kicsit és megszerezni, amire szüksége van, amikor szüksége van rá. És ha már vásároltál pár olyan dolgot, ami nem fog megfelelni, ne aggódj, bármikor visszaviheted, vagy megvárod míg belenő.

Ha pelenkát vásárolsz, vásárolj sokat.

Tudtad, hogy egy újszülött egy átlagos napon hány pelenkán megy keresztül? A kérdésre a válasz 12. Igen, napi 12 pelenka. Ez havonta 360 pelenka, nem számítva a baleseteket vagy a nagyon „nehéz” napokat. Először a szülők gyakran alábecsülik annak fontosságát, hogy legyen egy jól felszerelt pelenka állomás minden helyzetre, és bár senki nem javasolja, hogy túl sokat vásárolj a baba születése előtt, fontos, hogy a költségvetésbe belefoglaljad a pelenkákat, amint a kicsi megszületik. A megfelelő méret kiderítésének egyik legjobb módja az, ha távozás előtt megkérdezed a kórházi nővért a méretekről, vagy csak próbálj ki különféle típusokat, amíg meg nem találod a legmegfelelőbbet. Végül is minden csecsemő más.

 

- 2 min

Share
Ne kezdj el vásárolni a babának, mielőtt ezt elolvasnád

Dolgok, amiket csak élelmiszerboltokban kellene vásárolnod

Az elmúlt két év elindította az e-kereskedelmi forradalmat. A social distancing és a szigorú higiéniai protokollok miatt a legtöbb üzletnek át kellett állnia vagy alkalmazkodnia kellett ahhoz, hogy versenyképességét főleg online piacterén keresztül biztosítsa. Mindannyiunk számára szokássá vált az online vásárlás, és ez érthető, mert kényelmes és időt takarít meg. Mégis van néhány dolog, amelyet érdemes megfontolnod, mielőtt rákattintanál a "Kosárba helyezés" gombra. Íme néhány dolog, amelyet csak a szupermarketben szabad megvásárolni. Fagyasztott élelmiszer

A fagyasztott ételeknek számos előnye van, hosszabb ideig tartanak, az ízek nagy részét érintetlenül tartják, és általában sokkal biztonságosabb őket enni, mint a friss ételeket. Ami a biztonságot illeti, fontos figyelembe venni, hogy a fagyasztott termékeket előkészítésük, csomagolásuk, tárolásuk, forgalmazásuk, kiskereskedelmi üzemük és kiállításuk során fagyasztva kell tartani. Ezt hívják „hideg lánc” szekvenciának, és bár a legtöbb hely gondoskodik arról, hogy ezt a folyamatot megszakítások nélkül folytassák, senkinek nincs magasabb színvonala, mint a szupermarketeknek és az élelmiszerboltoknak. Amikor fagyasztott húst, fagylaltot vagy zöldséget vásárolsz a helyi szupermarketben, nyugodt lehetsz, tudván, hogy kinyitáskor nem lesz semmi problémája.

Friss hús és tenger gyümölcsei

A fagyasztott ételekhez hasonlóan a húst és a tenger gyümölcseit is különösen nehéz kezelni. Az üzleteknek készen kell állniuk arra, hogy a termékeket a fagyasztóban tárolják, amint megérkeznek, és eladják őket, mielőtt elromlanának. A szupermarketek napi rutinellenőrzést végeznek minden friss termékükön, meggyőződve arról, hogy megfelelő állapotban vannak-e. Bár a helyi hentesüzlet vagy tengeri ételeket árusító üzlet kedvesebbnek tűnik, szabványaik és előírásaik közel sem olyan szigorúak, mint a helyi szupermarket vagy élelmiszerbolt. Hús vásárlásakor, különösen egy család számára, soha nem lehetsz túl óvatos.

Sajt és felvágottak

Egy másik, rendkívül összetett termékcsoport, amellyel vigyázni kell. A sajt világszerte az egyik legnépszerűbb termék, és (szerencsére) sokféle méretben és típusban kapható. Bár sokkal könnyebb tárolni és tartósítani, egyes típusok, például a mozzarella, a ricotta és a brie elveszíthetik ízüket vagy alakjukat, ha nem tárolják őket megfelelően. A felvágottakat, például a sonkát, a pulykát vagy a pasztramit is megfelelő körülmények között kell tárolni, hogy komplikációk nélkül tálalhasd őket. Ami a felvágottakat illeti, nincs még egy olyan hely, mint az élelmiszerboltok.

Friss gyümölcsök és zöldségek

Semmi sem olyan, mintha saját gyümölcsöt és zöldséget szedni. Amikor egy megfelelő paradicsomot kapunk egy salátához vagy epret egy nyári turmixhoz, akkor a legjobb módja annak, hogy pontosan azt szerezzük meg, amire vágyunk, az az, hogy megérintjük és megérezzük, mit is fogunk megvenni. Az ilyen típusú szelekciónak egyébként sincs helyettesítője, és bár néhány üzlet elkezdett előnézeti képeket küldeni az ilyen típusú termékekről, az egyetlen módja annak, hogy valóban tudd mit kapsz, ha saját magad kipróbálod. Ráadásul mindig lenyűgözheted párodat, ha érdekes infókat osztasz meg vele a kelkáposzta tulajdonságairól az autóban a hazafelé vezető úton.

 

- 3 min

Share
Dolgok, amiket csak élelmiszerboltokban kellene vásárolnod
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.