homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorBUTLERS
REKLÁM

BUTLERS legfrissebb ajánlatai

BUTLERS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Butlers egy német kiskereskedelmi vállalat, amely otthoni készülékekre, dekorációra, bútorokra, ajándékokra és életmód-tervezésre specializálódott. Mottójuk az „otthonodnak készült”. A cégnek 160 üzlete van Európa-szerte, és online is jelen vannak Ausztriában, Nagy-Britanniában, Németországban, Svájcban és Spanyolországban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BUTLERS

BUTLERS története: Mi a BUTLERS?
Open

A Butlert 1829-ben alapították Wilhelm Josten Söhne nevű családi vállalkozásként a németországi Neussban, és eredetileg konyhai eszközöket és háztartási készülékeket értékesített. Az első Butlersnevű üzlet 1999-ben nyílt meg Németországban, Köln városában.

2005-ben a vállalat külföldön is elkezdte terjeszkedését az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Svájcban és Spanyolországban. A társaságnak jelenleg Ukrajnában, Görögországban, Horvátországban, Máltán, Luxemburgban, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon vannak üzletei, hazánkban 4 üzletet működtetnek, mindet Budapesten.

2012-ben a társaság elnyerte a German eCommerce Awards díját és 2013-ban a NEOCOM Congress díjat, ami hatalmas online sikert teremtett.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BUTLERS üzleteiben?
Open

A Butlers saját márkájú termékeit gyártja és értékesíti. Találhat néhány bútort is, amelyekett más tervezők vagy márkák készítettek, de a legtöbbet a Butlers gyártja.

Hogyan spórolhatok pénzt a BUTLERS üzleteiben?
Open

A Butlers weboldalán van egy kedvezményeket gyűjtő rész, és gyakran megjelenítik a legújabb termékeket amikor lejár a szezonjuk. Ezenkívül létrehozhat egy fiókot is, hogy megismerje legújabb ajánlataikat.

Ismerd meg a BUTLERS versenytársait!
Open

A Butlers fő versenytársai a XXXLutz , IKEA, JYSK,Dwell Retail, a Z Gallerie, az Earthbound Trading, a Flamant, a Serena és a Lily, valamint az ELTE.

A BUTLERS exkluzív előnyei
Open

A Butlers weboldalán kínál kedvezményeket, valamint szezonális akciókat és ajánlatokat is. Feliratkozhat hírlevelükre is, hogy megtudja hogyan lehet még több pénzt megtakarítani.

A BUTLERS akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Butlers kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Butlers üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha otthonodra ráfér egy renováció, újratervezés, dekoráció vagy csak egy kis új hangulatot szeretnél hozzáadni az életteredhez, akkor a Butlersra mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.butlers.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.