REKLÁM

BUTLERS heti ajánlat

BUTLERS logo
BUTLERS utolsó ajánlatok
BUTLERS utolsó ajánlatok

BUTLERS legfrissebb ajánlatai

BUTLERS logo
BUTLERS katalógus
BUTLERS katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

BUTLERS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Butlers egy német kiskereskedelmi vállalat, amely otthoni készülékekre, dekorációra, bútorokra, ajándékokra és életmód-tervezésre specializálódott. Mottójuk az „otthonodnak készült”. A cégnek 160 üzlete van Európa-szerte, és online is jelen vannak Ausztriában, Nagy-Britanniában, Németországban, Svájcban és Spanyolországban.

BUTLERS története: Mi a BUTLERS?

A Butlert 1829-ben alapították Wilhelm Josten Söhne nevű családi vállalkozásként a németországi Neussban, és eredetileg konyhai eszközöket és háztartási készülékeket értékesített. Az első Butlers nevű üzlet 1999-ben nyílt meg Németországban, Köln városában. 2005-ben a vállalat külföldön is elkezdte terjeszkedését az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Svájcban és Spanyolországban. A társaságnak jelenleg Ukrajnában, Görögországban, Horvátországban, Máltán, Luxemburgban, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon vannak üzletei, hazánkban 4 üzletet működtetnek, mindet Budapesten. 2012-ben a társaság elnyerte a German eCommerce Awards díját és 2013-ban a NEOCOM Congress díjat, ami hatalmas online sikert teremtett.

Milyen termékeket találhatok a BUTLERS üzleteiben?

A Butlers dekorációkat, bútorokat és ajándékokat forgalmaz. Találhat náluk kerti- és teraszbútorokat, szőnyegeket, függönyöket, lámpákat, székeket, szekrényeket, szemeteseket, konyhai eszközöket, táskákat, égőket, gyertyákat, illatanyagokat, takarókat, párnákat, gombokat, fürdőszobai kiegészítőket és sok szezonális dekorációt.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BUTLERS üzleteiben?

A Butlers saját márkájú termékeit gyártja és értékesíti. Találhat néhány bútort is, amelyekett más tervezők vagy márkák készítettek, de a legtöbbet a Butlers gyártja.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a BUTLERS üzleteiben?

A Butlers weboldalán van egy kedvezményeket gyűjtő rész, és gyakran megjelenítik a legújabb termékeket amikor lejár a szezonjuk. Ezenkívül létrehozhat egy fiókot is, hogy megismerje legújabb ajánlataikat.

Ismerd meg a BUTLERS versenytársait!

A Butlers fő versenytársai a Dwell Retail, a Z Gallerie, az Earthbound Trading, a Flamant, a Serena és a Lily, valamint az ELTE.

A BUTLERS exkluzív előnyei

A Butlers weboldalán kínál kedvezményeket, valamint szezonális akciókat és ajánlatokat is. Feliratkozhat hírlevelükre is, hogy megtudja hogyan lehet még több pénzt megtakarítani.

A BUTLERS akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Butlers kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Butlers üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha otthonodra ráfér egy renováció, újratervezés, dekoráció vagy csak egy kis új hangulatot szeretnél hozzáadni az életteredhez, akkor a Butlersra mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.butlers.hu/