logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorBUTLERS

BUTLERS akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a BUTLERS Üzletek

A Butlers egy német kiskereskedelmi vállalat, amely otthoni készülékekre, dekorációra, bútorokra, ajándékokra és életmód-tervezésre specializálódott. Mottójuk az „otthonodnak készült”. A cégnek 160 üzlete van Európa-szerte, és online is jelen vannak Ausztriában, Nagy-Britanniában, Németországban, Svájcban és Spanyolországban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BUTLERS

Hogyan spórolhatok pénzt a BUTLERS üzleteiben?

A Butlers weboldalán van egy kedvezményeket gyűjtő rész, és gyakran megjelenítik a legújabb termékeket amikor lejár a szezonjuk. Ezenkívül létrehozhat egy fiókot is, hogy megismerje legújabb ajánlataikat.

A BUTLERS akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Butlers kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Butlers üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha otthonodra ráfér egy renováció, újratervezés, dekoráció vagy csak egy kis új hangulatot szeretnél hozzáadni az életteredhez, akkor a Butlersra mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.butlers.hu/

BUTLERS története: Mi a BUTLERS?

A Butlert 1829-ben alapították Wilhelm Josten Söhne nevű családi vállalkozásként a németországi Neussban, és eredetileg konyhai eszközöket és háztartási készülékeket értékesített. Az első Butlersnevű üzlet 1999-ben nyílt meg Németországban, Köln városában.

2005-ben a vállalat külföldön is elkezdte terjeszkedését az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Svájcban és Spanyolországban. A társaságnak jelenleg Ukrajnában, Görögországban, Horvátországban, Máltán, Luxemburgban, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon vannak üzletei, hazánkban 4 üzletet működtetnek, mindet Budapesten.

2012-ben a társaság elnyerte a German eCommerce Awards díját és 2013-ban a NEOCOM Congress díjat, ami hatalmas online sikert teremtett.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BUTLERS üzleteiben?

A Butlers saját márkájú termékeit gyártja és értékesíti. Találhat néhány bútort is, amelyekett más tervezők vagy márkák készítettek, de a legtöbbet a Butlers gyártja.

Lesz-e BUTLERS ajánlatok Black Friday?

Butlers elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a BUTLERS versenytársait!

A Butlers fő versenytársai a XXXLutz , IKEA, JYSK,Dwell Retail, a Z Gallerie, az Earthbound Trading, a Flamant, a Serena és a Lily, valamint az ELTE.

A BUTLERS exkluzív előnyei

A Butlers weboldalán kínál kedvezményeket, valamint szezonális akciókat és ajánlatokat is. Feliratkozhat hírlevelükre is, hogy megtudja hogyan lehet még több pénzt megtakarítani.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a BUTLERS

A legjobb ajánlatok a BUTLERS

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Bútor boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 29 Bútor üzletekhez Hungary, beleértve a BUTLERS és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.