logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorXIAOMISHOP
REKLÁM

XIAOMISHOP legfrissebb ajánlatai

XIAOMISHOP ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Xiaomishop az első dedikált Xiaomi webshop Magyarországon. A több mint 10 éve működő Xiaomishop székhelye Budapesten található

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: XIAOMISHOP

XIAOMISHOP története: Mi a XIAOMISHOP?
close

A Xiaomishop 2014-ben alakult, és a híres kínai Xiaomi, a híres kínai tervező és gyártó szórakoztatóelektronikai termék hivatalos magyarországi partnere. A Xiaomishop mottója a "Xiaomi a Xiaomi szakértőitől", hiszen a cég csapatának egyik kulcsembere egyben a nemzetközi Xiaomi fejlesztői közösség tagja is.

Ma a Xiaomishop több mint 400 féle Xiaomi terméket kínál, és több ezer termék van raktáron, beleértve az okostelefonokat és a háztartási kütyüket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a XIAOMISHOP üzleteiben?
close

A Xiaomishop kizárólag a jól ismert kínai elektronikai márka, a Xiaomi termékeit forgalmazza.

Hogyan spórolhatok pénzt a XIAOMISHOP üzleteiben?
close

A Xiaomishoppal való spórolás nagyon egyszerű, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és akciókat. Emellett az ügyfelek csatlakozhatnak a Xiaomishop hűségprogramjához, és minden vásárlással pontokat gyűjthetnek, amelyeket kedvezményes kuponokra és ingyenes szállítási lehetőségekre válthatnak be.

Ismerd meg a XIAOMISHOP versenytársait!
close

A Xiaomishop Magyarországon más Xiaomi kiskereskedőkkel versenyez, mint például a Xiaomi Store Online, az mStore, az XMI Shop, a Mi-Home és az Alza.

Jelenleg nyitva van a XIAOMISHOP ?
close

A vásárlók a Xiaomishop hivatalos weboldalán keresztül a hét minden napján, a nap 24 órájában vásárolhatnak Xiaomi termékeket.

Hány XIAOMISHOP üzlet van az országban?
close

A Xiaomishopnak jelenleg nincsenek fizikai üzletei Magyarországon.

Hogyan vásárolhat XIAOMISHOP termékeket online
close

A Xiaomishop exkluzív online áruházában a vásárlók megvásárolhatják a termékeket és otthon átvehetik, vagy átvehetik a kijelölt GLS átvételi pontokon. A fizetési módok között szerepel a hitelkártya, a bankkártyás fizetés és az utánvét. Ha nem elégedett a megrendelésével, 14 nap áll rendelkezésére a visszaküldésre. A Xiaomishop webáruházon keresztül vásárolt termékekre 1-3 év garancia vonatkozik.

A XIAOMISHOP exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Xiaomishopnál, ha online vásárolnak, és a termékeket otthonukba kapják. A Xiaomishop az első 6 hónapban 1 jogosult ingyenes kijelzőcserére, valamint garanciális meghibásodás esetén ingyenes házhozszállításra nyújt garanciát.

Iratkozzon fel a Xiaomishop hírlevelére, és kapjon tájékoztatást az új termékekről, promóciókról és eseményekről. A Xiaomishopot a közösségi médiában is követheti, és soha nem marad le egy üzletről sem.

A XIAOMISHOP akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.