REKLÁM

OBI legfrissebb ajánlatai

OBI ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az OBI egy lakberendezési és barkácsolási üzlet, és üzleti modelljüket az amerikai raktárbolt modell alapján fejlesztették ki. Az OBI az lakásfelújításban, barkácsolásban és kertészkedésben érdekelt egyének igényeire fókuszál. Ez Európa egyik legnagyobb lakberendezési vállalata, és a neve jól ismert.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: OBI

OBI története: Mi az OBI?
Open

Az OBI-t 1970-ben alapították Hamburgban, Németországban. Azóta a vállalat számos európai országra kiterjedt, üzleti modeljük különböző kategóriákat tartalmaz: háztartás, műszaki cikkek, építés és felújítás, valamint kerti cikkek.

A cégnek üzletei vannak Olaszországban, Ausztriában, Boszniában, Csehországban, Lengyelországban, Hercegovinában, Svájcban, Németországban, Oroszországban, Szlovéniában, Szlovákiában és Magyarországon, és több mint 45 000 alkalmazottjuk van.

Az OBI 1994-ben nyitotta meg első magyar üzletét Budapesten. Azóta több mint 17 üzletet nyitottak országszerte, több ezer dolgozót foglalkoztatva, és lehetőséget biztosítva az emberek számára, hogy úgy újíthatssák fel otthonaikat, hogy közben jelentős összegeket spórolhassanak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az OBI üzleteiben?
Open

Az OBI a márkák széles választékát kínálja mindenféle kategóriában. A következő márkákkal találkozhatsz náluk: Einhell, Robotic, LUX, Bosch, Worx, Dremel, Black and Decker, Stanley, Makita, CMI, Grohe, BWO, Gardena, Baliv, Phillips, Emos, Wofi, Prism, REV, LEDVANCE és a többiek.

Hogyan spórolhatok pénzt az OBI üzleteiben?
Open

Az OBI alacsony árakat és széles termékválasztékot kínál, amely változik szezontól függően. Weboldalukon akciókat és promóciókat találhatsz, és létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a bevásárlási élményedből.

Ismerd meg az OBI versenytársait!
Open

Az OBI a helyi és a nemzetközi barkácsolási és lakberendezési üzletekkel verseng. Néhány versenytársuk Magyarországon a Merkury Market, a Praktiker, az IKEA, az RS Bútor és a Bauhaus.

Az OBI exkluzív előnyei
Open

Iratkozz fel az OBI hírlevelére, hogy értesülj a kedvezményekről, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy hozzáférhess néhány exkluzív online ajánlatukhoz. Weboldalukon böngészhetsz az akciós részlegen is, hogy megtudd, mi van jelenleg a kínálatban.

Az OBI akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb OBI kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli OBI üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha szeretnéd felújítani a házat, új bútorokat venni, vagy jobban felszerelni a műhelyt, akkor az OBI-ban biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.obi.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.