logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorJYSK
REKLÁM

JYSK legfrissebb ajánlatai

JYSK ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Jysk egy háztartási cikkeket forgalmazó kiskereskedési áruházlánc. Dán székhelyű és majdnem 3000 boltot üzemeltetnek 50 különböző országban. A Jysk egy népszerű választás az ajánlatainak és alacsony árainak köszönhetőn.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: JYSK

JYSK története: Mi a JYSK?
close

A Jysk egy háztartási árut közvetítő cég, és a Lars Larsen Groups társulathoz tartoznak. Ez a legnagyobb dán kiskereskedő, amely nemzetközi szinten tevékenykedik és az egyik legnagyobb bevétele van, hisz éves bevétele meghaladja a 4 milliárd eurót. A Jysk-nek 2937 boltja van 50 országban és 22 ezer alkalmazottja van. A Jysk cég a Jutland dán szigetről lett elnevezve.

A céget Lars Larsen alapította 1979-ben. Az első boltjukat Aarhusban, Dániában nyitották, és azóta rendkívül nagyra nőtt a vállalkozásuk. Érdekes módon az eredeti boltjuk még ma is üzemel. Az első nemzetközi boltjukat 1984-ben nyitották Németországban és onnan terjeszkedtek más országokba, mint Grönland, Izland, Kanada, Lengyelország, az Egyesült Királyság és Magyarország. A Jysk birtokolja a legnagyobb raktárt Észak-Európában.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a JYSK üzleteiben?
close

A Jysk minőséges márkákat forgalmaz, amelyekkel biztosítja és átadja a skandináv tradíciót és minőséget. Olyan márkanevekkel lehet találkozni üzleteikben, mint a Jutlandia, a Wellpur, a Dreamzone, a Kronborg, a Hoise és mások.

Hogyan spórolhatok pénzt a JYSK üzleteiben?
close

A Jysk-ben alacsony árak és speciális kedvezmények vannak, melyek akár 50%-ig is nyúlhatnak. Minőséggaranciát biztosítanak a legtöbb termékre, legfőképp azokra, amelyek többe kerülnek, mint például a matracok. Legfőbb céljuk a kiváló szolgáltatásnyújtás.

Lesz-e JYSK ajánlatok Black Friday?
close

JYSK elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a JYSK versenytársait!
close

A Jysk azokkal az üzletekkel verseng, amelyek szintén háztartási cikkeket, textilt és bútorokat árusítanak. Leginkább a Tescoval versenyzik, mert náluk is szinte minden megtalálható, valamint a Momax, Möbelixel és az IKEA-val, akiknek hasonló a termékkínálatuk.

A JYSK exkluzív előnyei
close

  • Ez az áruházlánc sokféle lakberendezési és dekorációs cikket árul kedvező áron.
  • A Jysk minőséges termékeket kínál pénzvisszafizetési garanciával.
  • A Jysk egy nagyon elterjedt áruházlánc többezer üzlettel és kiváló szolgáltatással. A Jysk egyre népszerűbb Magyarországon és Európában a kedvező árai és a megbízhatósága miatt. A cég határozottan kiáll az értékei mellett és különös hangsúlyt fektet a tradícióra is.

A JYSK akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Jysk kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Jysk áruházban. Tudd meg hogyan rendezheted be és díszítheted fel otthonod a legújabb skandináv bútorokkal, amelyeknek kiváló a minősége és megfizethető áron kaphatók. Használd ki a folyamatosan frissülő ajánlatokat és szerezd meg a legjobb termékeket anélkül, hogy túl sokat költenél rájuk. A Ajánlatok 365 segítségével mindent megtudhatsz a Jysk-ről és a versenytársairól, hogy a legokosabb döntést hozhasd meg.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://jysk.hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.