REKLÁM

JYSK heti ajánlat

JYSK logo
JYSK utolsó ajánlatok
JYSK utolsó ajánlatok

JYSK legfrissebb ajánlatai

JYSK logo
JYSK ajánlatok
JYSK ajánlatok
2022. 07. 01. - 2022. 07. 07.
Szórólap Megnyitása
JYSK logo
JYSK ajánlatok
JYSK ajánlatok
2022. 06. 24. - 2022. 07. 07.
Szórólap Megnyitása
JYSK logo
JYSK ajánlatok
JYSK ajánlatok
2022. 06. 17. - 2022. 07. 07.
Szórólap Megnyitása
JYSK logo
JYSK ajánlatok
JYSK ajánlatok
2022. 06. 10. - 2022. 07. 07.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

JYSK ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Jysk egy háztartási cikkeket forgalmazó kiskereskedési áruházlánc. Dán székhelyű és majdnem 3000 boltot üzemeltetnek 50 különböző országban. A Jysk egy népszerű választás az ajánlatainak és alacsony árainak köszönhetőn.

JYSK története: Mi a JYSK?

A Jysk egy háztartási árut közvetítő cég, és a Lars Larsen Groups társulathoz tartoznak. Ez a legnagyobb dán kiskereskedő, amely nemzetközi szinten tevékenykedik és az egyik legnagyobb bevétele van, hisz éves bevétele meghaladja a 4 milliárd eurót. A Jysk-nek 2937 boltja van 50 országban és 22 ezer alkalmazottja van. A Jysk cég a Jutland dán szigetről lett elnevezve.
A céget Lars Larsen alapította 1979-ben. Az első boltjukat Aarhusban, Dániában nyitották, és azóta rendkívül nagyra nőtt a vállalkozásuk. Érdekes módon az eredeti boltjuk még ma is üzemel. Az első nemzetközi boltjukat 1984-ben nyitották Németországban és onnan terjeszkedtek más országokba, mint Grönland, Izland, Kanada, Lengyelország, az Egyesült Királyság és Magyarország. A Jysk birtokolja a legnagyobb raktárt Észak-Európában.

Milyen termékeket találhatok a JYSK üzleteiben?

A Jysk a háztartási cikkek széles választékát kínálja. Árulnak matracokat, bútorokat, készülékeket, dekorációkat és még sok minden mást. Minden szobához lehet náluk találni termékeket, a kerthez, öltözőhöz, valamint textil termékek is vannak, például függönyök, párnák, takarók stb.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a JYSK üzleteiben?

A Jysk minőséges márkákat forgalmaz, amelyekkel biztosítja és átadja a skandináv tradíciót és minőséget. Olyan márkanevekkel lehet találkozni üzleteikben, mint a Jutlandia, a Wellpur, a Dreamzone, a Kronborg, a Hoise és mások.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a JYSK üzleteiben?

A Jysk-ben alacsony árak és speciális kedvezmények vannak, melyek akár 50%-ig is nyúlhatnak. Minőséggaranciát biztosítanak a legtöbb termékre, legfőképp azokra, amelyek többe kerülnek, mint például a matracok. Legfőbb céljuk a kiváló szolgáltatásnyújtás.

Ismerd meg a JYSK versenytársait!

A Jysk azokkal az üzletekkel verseng, amelyek szintén háztartási cikkeket, textilt és bútorokat árusítanak. Leginkább a Tescoval versenyzik, mert náluk is szinte minden megtalálható, valamint a Möbelixel és az IKEA-val, akiknek hasonló a termékkínálatuk.

A JYSK exkluzív előnyei

  • Ez az áruházlánc sokféle lakberendezési és dekorációs cikket árul kedvező áron.
  • A Jysk minőséges termékeket kínál pénzvisszafizetési garanciával.
  • A Jysk egy nagyon elterjedt áruházlánc többezer üzlettel és kiváló szolgáltatással. A Jysk egyre népszerűbb Magyarországon és Európában a kedvező árai és a megbízhatósága miatt. A cég határozottan kiáll az értékei mellett és különös hangsúlyt fektet a tradícióra is.

A JYSK akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Jysk kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Jysk áruházban. Tudd meg hogyan rendezheted be és díszítheted fel otthonod a legújabb skandináv bútorokkal, amelyeknek kiváló a minősége és megfizethető áron kaphatók. Használd ki a folyamatosan frissülő ajánlatokat és szerezd meg a legjobb termékeket anélkül, hogy túl sokat költenél rájuk. A Ajánlatok 365 segítségével mindent megtudhatsz a Jysk-ről és a versenytársairól, hogy a legokosabb döntést hozhasd meg.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://jysk.hu/