logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorTUPPERWARE

TUPPERWARE akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a TUPPERWARE Üzletek

A Tupperware a világ legikonikusabb műanyag tárolódoboz gyártója. A cég a Tupperware Brands Corporation leányvállalata, és több mint 79 éve van a piacon.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TUPPERWARE

Hogyan spórolhatok pénzt a TUPPERWARE üzleteiben?

A Tupperware a helyi képviselőin keresztül különleges kedvezményeket kínál az interneten. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy megismerd a legújabb akciókat és kedvezményeket.

A TUPPERWARE akciói

A Ajánlatok365 megmutatja neked a legjobb Tupperware kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Tupperware üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha kiváló minőségű edényeket és tárolódobozokat keresel, akkor a Tupperware-ben biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.tupperware.hu/index

TUPPERWARE története: Mi a TUPPERWARE?

A Tupperware-t 1942-ben egy Earl Tupper nevű amerikai feltaláló alapította, aki kifejlesztette az első harang alakú tárolódobozt. Kezdetben a vállalat közvetlen marketing stratégiát alkalmazott olyan nőkkel, akik az 1950-es években akartak vállalkozást indítani. A terv olyan jól működött, hogy a „Tupperware partik” kifejezés gyorsan népszerű lett a háziasszonyok körében a világháború utáni években.

Az 1960-as években a vállalat villámgyorsan terjeszkedett a világban, ma egész Európában, Amerikában és a világ más részein is jelen vannak. 1996-ban a vállalat már több mint 100 országban nyitott üzletet.

Ma a Tupperware márka továbbra is a minőség, az innováció és a design szinonimája. Magyarországon a Tupperware-nek online boltja és erős helyi képviselői hálózata van, akik közvetlen marketing technikákat alkalmaznak a Tupperware katalógusból származó termékek értékesítéséhez. Képviselőik többsége Budapesten vagy annak közelében található.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TUPPERWARE üzleteiben?

A Tupperware kizárólag saját márkájú edényt, tároló dobozait és egyéb termékeit árulja.

Lesz-e TUPPERWARE ajánlatok Black Friday?

Tupperware elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a TUPPERWARE versenytársait!

A Tupperware legnagyobb versenytársai a Rubbermaid, az OXO, a Cambro, a Lock&Lock, a Thermos, a Klean Kanteen, a Milton és az Usana.

A TUPPERWARE exkluzív előnyei

Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is és feliratkozhat a hírlevelükre, hogy elsőként értesülj a legújabb ajánlatokról és exkluzív előnyökről. Ezen felül felveheted a kapcsolatot a Tupperware egy képviselőjével is, hogy a számodra legmegfelelőbb ajánlatot kaphasd meg.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a TUPPERWARE

A legjobb ajánlatok a TUPPERWARE

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a TUPPERWARE és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.