homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorTUPPERWARE
REKLÁM

TUPPERWARE legfrissebb ajánlatai

TUPPERWARE ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Tupperware a világ legikonikusabb műanyag tárolódoboz gyártója. A cég a Tupperware Brands Corporation leányvállalata, és több mint 79 éve van a piacon.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TUPPERWARE

TUPPERWARE története: Mi a TUPPERWARE?
Open

A Tupperware-t 1942-ben egy Earl Tupper nevű amerikai feltaláló alapította, aki kifejlesztette az első harang alakú tárolódobozt. Kezdetben a vállalat közvetlen marketing stratégiát alkalmazott olyan nőkkel, akik az 1950-es években akartak vállalkozást indítani. A terv olyan jól működött, hogy a „Tupperware partik” kifejezés gyorsan népszerű lett a háziasszonyok körében a világháború utáni években.

Az 1960-as években a vállalat villámgyorsan terjeszkedett a világban, ma egész Európában, Amerikában és a világ más részein is jelen vannak. 1996-ban a vállalat már több mint 100 országban nyitott üzletet.

Ma a Tupperware márka továbbra is a minőség, az innováció és a design szinonimája. Magyarországon a Tupperware-nek online boltja és erős helyi képviselői hálózata van, akik közvetlen marketing technikákat alkalmaznak a Tupperware katalógusból származó termékek értékesítéséhez. Képviselőik többsége Budapesten vagy annak közelében található.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TUPPERWARE üzleteiben?
Open

A Tupperware kizárólag saját márkájú edényt, tároló dobozait és egyéb termékeit árulja.

Hogyan spórolhatok pénzt a TUPPERWARE üzleteiben?
Open

A Tupperware a helyi képviselőin keresztül különleges kedvezményeket kínál az interneten. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy megismerd a legújabb akciókat és kedvezményeket.

Ismerd meg a TUPPERWARE versenytársait!
Open

A Tupperware legnagyobb versenytársai a Rubbermaid, az OXO, a Cambro, a Lock&Lock, a Thermos, a Klean Kanteen, a Milton és az Usana.

A TUPPERWARE exkluzív előnyei
Open

Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is és feliratkozhat a hírlevelükre, hogy elsőként értesülj a legújabb ajánlatokról és exkluzív előnyökről. Ezen felül felveheted a kapcsolatot a Tupperware egy képviselőjével is, hogy a számodra legmegfelelőbb ajánlatot kaphasd meg.

A TUPPERWARE akciói
Open

A Ajánlatok365 megmutatja neked a legjobb Tupperware kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Tupperware üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha kiváló minőségű edényeket és tárolódobozokat keresel, akkor a Tupperware-ben biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.tupperware.hu/index

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.