homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorDEICHMANN
REKLÁM

DEICHMANN legfrissebb ajánlatai

DEICHMANN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Deichmann egy németországi cipőáruház, amely arra specializálódott, hogy minden cipőigényt kielégítsen. Szakterületük a lábbeli széles választékának biztosítása férfiak, nők és gyermekek számára.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DEICHMANN

DEICHMANN története: Mi a DEICHMANN?
Open

A Deichmann családi vállalkozásként indult 1913-ban a németországi Essen városban.. A székhelyük ma is ugyanabban a városban van, ahol a vállalkozást létrehozták. A Deichmann büszke arra, hogy figyelemre méltó terjeszkedést tudott elérni családi vállalkozásként.

Ma a vállalatnak több mint 42 ezer alkalmazottja van 30 különböző országban, és több mint 4 ezer üzletet működtet Európa-szerte, lépést tartva a legfrissebb divatirányzatokkal, miközben a piac legjobb árait kínálja.

A cégnek jelenleg 900 alkalmazottja van Magyarországon, ahol nemrégiben bejelentették, hogy csak 2020-ban 5 millió pár cipőt adtak el, ami a cég 4%-os növekedéséhez vezetett. Négy új üzletet is megnyitottak, és a jövőben még nagyobb terjeszkedést terveznek hazánkban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DEICHMANN üzleteiben?
Open

Olyan márkanevekkel találkozhatsz boltjaikban, mint a Blue Fin, a Gallus, a Medicus, a 5th Avenue, a Graceland, a Victory, az Adidas, a Nike, a Fila, a Crocs, a Catwalk, a Puma, a Skechers, a Hush Puppies stb.

Hogyan spórolhatok pénzt a DEICHMANN üzleteiben?
Open

A Deichmann weboldalán megtalálható egy Akciók rész, ahol megtalálhatod a legfrissebb ajánlatokat. Ezenkívül követheted őket Instagramon és Facebookon is, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és kedvezményekről.

Ismerd meg a DEICHMANN versenytársait!
Open

A Deichmann legnagyobb versenytársai a Office Shoes, Nine West, a Browns, a Bata, a WSS és a Shoe Show.

A DEICHMANN exkluzív előnyei
Open

Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is és feliratkozhat a hírlevelükre, hogy elsőként értesülj a legújabb ajánlatokról és exkluzív előnyökről. Meglátogathatod a weboldalukon található akciók részt is, hogy felfedezd az aktuális ajánlatokat és promóciókat.

A DEICHMANN akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Deichmann kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Deichmann üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha lábbelire van szükséged, akkor a Deichmann az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is:https://www.deichmann.com/HU/hu/shop/welcome.html

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.