logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorRESERVED

RESERVED akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a RESERVED Üzletek

A Reserved egy lengyel divatcég, amelyet az LPP társulat vezet, és Közép-Európa legnagyobb ruházatgyártója. Több mint 25 éve foglalkoznak a divatszakmával és világszerte több mint 450 üzletet működtetnek.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: RESERVED

Hogyan spórolhatok pénzt a RESERVED üzleteiben?

A Reservedben a pénzmegtakarításra sok-sok lehetőség van. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók.

A RESERVED akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Reserved kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Reserved üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha divatos ruhákat keresel megfizethető áron, akkor a Reservedre mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.reserved.com/hu/hu/

RESERVED története: Mi a RESERVED?

A Reserved 1999-ben jött létre, amikor Marek Piechocki nevű lengyel építőmérnök megnyitotta első üzletét Gdańsk városában. A cég a klasszikus és a divatos divatstílusok keverékét kívánta létrehozni a nagyközönség számára. Eredeti divatérzékük gyorsan szenzációvá vált, és a márka megkezdte az országon belüli terjeszkedés folyamatát.

2001-ben a Reserved megnyitotta első üzletét Németországban, és 2019-re már 20 országban voltak boltjaik, köztük Észtországban, Finnországban, Bulgáriában, Szlovéniában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Oroszországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Egyiptomban, Katarban, Fehéroroszországban, az Egyesült Királyságban, Izraelben és Magyarországon.

Magyarországon a Reserved 12 áruházat üzemeltet, többségük Budapesten található, és több tucat alkalmazottjuk van a boltokban és az online szolgáltatásaik körében.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a RESERVED üzleteiben?

A Reserved saját termékeit gyártja és forgalmazza. A kollekciókat saját tervezőik készítik, hogy kedvező árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak prémium anyagok felhasználásával.

Lesz-e RESERVED ajánlatok Black Friday?

Reserved elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a RESERVED versenytársait!

A Reserved fő versenytársai a Stradivarius, a C&A, a H&M, a Bonprix, a Takko és a Mango. A vállalat a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változóak.

A RESERVED exkluzív előnyei

Ellátogathatsz a weboldaluk szezonális kedvezmény részlegére, feliratkozhat a hírlevelükre, vagy 20% -os kedvezménykupont is kaphatsz, ha letöltöd a katalógusukat.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a RESERVED

A legjobb ajánlatok a RESERVED

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Ruházat boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 36 Ruházat üzletekhez Hungary, beleértve a RESERVED és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.