homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorRESERVED
REKLÁM

RESERVED legfrissebb ajánlatai

RESERVED ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A **Reserved **egy lengyel divatcég, amelyet az LPP társulat vezet, és Közép-Európa legnagyobb ruházatgyártója. Több mint 25 éve foglalkoznak a divatszakmával és világszerte több mint 450 üzletet működtetnek.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: RESERVED

RESERVED története: Mi a RESERVED?
Open

A Reserved 1999-ben jött létre, amikor Marek Piechocki nevű lengyel építőmérnök megnyitotta első üzletét Gdańsk városában. A cég a klasszikus és a divatos divatstílusok keverékét kívánta létrehozni a nagyközönség számára. Eredeti divatérzékük gyorsan szenzációvá vált, és a márka megkezdte az országon belüli terjeszkedés folyamatát.

2001-ben a Reserved megnyitotta első üzletét Németországban, és 2019-re már 20 országban voltak boltjaik, köztük Észtországban, Finnországban, Bulgáriában, Szlovéniában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Oroszországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Egyiptomban, Katarban, Fehéroroszországban, az Egyesült Királyságban, Izraelben és Magyarországon.

Magyarországon a Reserved 12 áruházat üzemeltet, többségük Budapesten található, és több tucat alkalmazottjuk van a boltokban és az online szolgáltatásaik körében.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a RESERVED üzleteiben?
Open

A Reserved saját termékeit gyártja és forgalmazza. A kollekciókat saját tervezőik készítik, hogy kedvező árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak prémium anyagok felhasználásával.

Hogyan spórolhatok pénzt a RESERVED üzleteiben?
Open

A Reservedben a pénzmegtakarításra sok-sok lehetőség van. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók.

Ismerd meg a RESERVED versenytársait!
Open

A Reserved fő versenytársai a Stradivarius, a C&A, a H&M, a Bonprix, a Takko és a Mango. A vállalat a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változóak.

A RESERVED exkluzív előnyei
Open

Ellátogathatsz a weboldaluk szezonális kedvezmény részlegére, feliratkozhat a hírlevelükre, vagy 20% -os kedvezménykupont is kaphatsz, ha letöltöd a katalógusukat.

A RESERVED akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Reserved kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Reserved üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha divatos ruhákat keresel megfizethető áron, akkor a Reservedre mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.reserved.com/hu/hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.