REKLÁM

RESERVED heti ajánlat

RESERVED logo
RESERVED utolsó ajánlatok
RESERVED utolsó ajánlatok

RESERVED legfrissebb ajánlatai

RESERVED logo
RESERVED katalógus
RESERVED katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
RESERVED logo
RESERVED katalógus
RESERVED katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
RESERVED logo
RESERVED katalógus
RESERVED katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
RESERVED logo
RESERVED katalógus
RESERVED katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

RESERVED ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Reserved egy lengyel divatcég, amelyet az LPP társulat vezet, és Közép-Európa legnagyobb ruházatgyártója. Több mint 25 éve foglalkoznak a divatszakmával és világszerte több mint 450 üzletet működtetnek.

RESERVED története: Mi a RESERVED?

A Reserved 1999-ben jött létre, amikor Marek Piechocki nevű lengyel építőmérnök megnyitotta első üzletét Gdańsk városában. A cég a klasszikus és a divatos divatstílusok keverékét kívánta létrehozni a nagyközönség számára. Eredeti divatérzékük gyorsan szenzációvá vált, és a márka megkezdte az országon belüli terjeszkedés folyamatát. 2001-ben a Reserved megnyitotta első üzletét Németországban, és 2019-re már 20 országban voltak boltjaik, köztük Észtországban, Finnországban, Bulgáriában, Szlovéniában, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Oroszországban, Szlovákiában, Ukrajnában, Egyiptomban, Katarban, Fehéroroszországban, az Egyesült Királyságban, Izraelben és Magyarországon. Magyarországon a Reserved 12 áruházat üzemeltet, többségük Budapesten található, és több tucat alkalmazottjuk van a boltokban és az online szolgáltatásaik körében.

Milyen termékeket találhatok a RESERVED üzleteiben?

A Reserved egy ruházati kiskereskedelmi vállalat, amely divatot kínál férfiaknak, nőknek, tinédzsereknek, gyerekeknek és babáknak. A divattermékek széles választékáról ismertek, amelyben ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, felsőket, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknikat, hálóingeket, blézereket és pulóvereket lehet találni. Saját illatanyagokkal és egy fenntartható termékcsaláddal is rendelkeznek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a RESERVED üzleteiben?

A Reserved saját termékeit gyártja és forgalmazza. A kollekciókat saját tervezőik készítik, hogy kedvező árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak prémium anyagok felhasználásával.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a RESERVED üzleteiben?

A Reservedben a pénzmegtakarításra sok-sok lehetőség van. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók.

Ismerd meg a RESERVED versenytársait!

A Reserved fő versenytársai a Stradivarius, a C&A, a H&M, a Bonprix, a Takko és a Mango. A vállalat a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változóak.

A RESERVED exkluzív előnyei

Ellátogathatsz a weboldaluk szezonális kedvezmény részlegére, feliratkozhat a hírlevelükre, vagy 20% -os kedvezménykupont is kaphatsz, ha letöltöd a katalógusukat.

A RESERVED akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Reserved kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Reserved üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha divatos ruhákat keresel megfizethető áron, akkor a Reservedre mindig számíthatsz. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.reserved.com/hu/hu/