logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorFIAT
REKLÁM

FIAT legfrissebb ajánlatai

FIAT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Fiat egy olasz autóipari vállalat, amely járművek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. A Fiat hosszú múltra tekint vissza a piacon, székhelye Lingottóban, Torinóban, Olaszországban található. A Fiat Magyarországon, valamint a világ számos más országában is jelen van.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: FIAT

FIAT története: Mi a FIAT?
close

A Fiatot 1899-ben alapította Giovanni Agnelli és egy befektetői csoport Olaszországban. A Fiat célja a kezdetektől fogva az volt, hogy nagy teljesítményű, hatékony és innovatívan tervezett járművekkel forradalmasítsa az autóipart. 1900-ban mutatták be első járművüket, a "3½ HP-t". A következő években a Fiat erőteljes üzleti terjeszkedési folyamaton ment keresztül, számos termék beépítésével, miközben világszerte új piacokat hódított meg. Magyarországon a Fiat 1972-ben kötött ki, és azóta a magyar piacon nagy hírnévnek örvendő márkává vált.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a FIAT üzleteiben?
close

A Fiat egy jól ismert olasz autógyártó és -értékesítő, ezért saját márkanév alatt értékesíti járműveit.

Hogyan spórolhatok pénzt a FIAT üzleteiben?
close

A Fiatnál nagyon könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és akciókat. A Fiat weboldalán található egy "Ajánlatok" rész, ahol a vásárlók nagyszerű ajánlatokat találhatnak. A vásárlók a Fiat márkakereskedésekben exkluzív akciókról érdeklődhetnek. A Fiat viszont általában szezonális akciókat és ajánlatokat indít. A hírlevélre való feliratkozással vagy a Fiat közösségi hálózatokon való követésével folyamatosan értesülhetünk a legújabb ajánlatokról.

Ismerd meg a FIAT versenytársait!
close

A Fiat Magyarországon olyan márkákkal versenyez, mint többek között a Hyundai, Toyota, Suzuki.

Jelenleg nyitva van a FIAT ?
close

A hivatalos Fiat márkakereskedések Magyarországon hétfőtől péntekig 8-17 óráig, szombaton 8-13 óráig tartanak nyitva. Egyes márkakereskedések nyitva tartási és zárva tartási ideje a helyszíntől függően változhat.

Hány FIAT üzlet van az országban?
close

A Fiat Magyarországon hivatalos márkakereskedések széles hálózatán keresztül működik, amelyek Budapesten és számos más helyszínen találhatók.

Hogyan vásárolhat FIAT termékeket online
close

A Fiat Magyarországon nem rendelkezik online áruházzal. Az ügyfelek azonban bármelyik hivatalos márkakereskedésébe ellátogathatnak, és megismerhetik az összes járművüket.

A FIAT exkluzív előnyei
close

A Fiat nagy teljesítményű és hatékony járműveinek megvásárlásával az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Fiatnál. Amennyiben bármelyik járművével bármilyen kellemetlenség adódna, a Fiat gyári garanciát és professzionális műszaki szervizt kínál ügyfeleinek. A Fiat szakértő értékesítői csapat áll készen arra, hogy tanácsokkal lássa el ügyfeleit. A Fiat exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik.

A FIAT akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.