homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorMERKURY MARKET
REKLÁM

MERKURY MARKET legfrissebb ajánlatai

MERKURY MARKET ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Merkury Market egy lakberendezési üzletlánc, amelyet 1991-ben alapítottak. Mottójuk: „Építés és felújítás olcsóbban!” A cég a minőségi alapanyagokra, lakberendezésekre és kiegészítőkre szakosodott, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy sokkal olcsóbban megúszhasd a lakásod felújítását.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MERKURY MARKET

MERKURY MARKET története: Mi a MERKURY MARKET?
Open

A Merkury Marketet 1991-ben alapították Lengyelországban, mint beltéri lakberendezésekhez szükséges alapanyagokkal kereskedő vállalatot. A társaság folyamatos növekedése régionális stratégiai partnerségein alapúl, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a piacon a legsokoldalúbb és legköltséghatékonyabb anyagokat kínálják. Ma katalógusuk több mint 55 ezer terméket tartalmaz, hogy kielégítse a profi vállalkozókat, a barkácsolást kedvelőket és azokat az embereket, akik jelentős beruházás nélkül szeretnék felújítani házukat. A bútorok széles választékának biztosítása érdekében európai tervezőkkel is együttműködtek.

A cégnek Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon vannak üzletei, a vásárlást pedig online katalógusukon keresztül biztosítják.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MERKURY MARKET üzleteiben?
Open

A Merkury Market a márkák széles választékát kínálja mindenféle kategóriában. A következő márkanevek bútorait és építőanyagait értékesítik: Aqua Mercado, Baldocer, Bestile, Bestway, Cerpa, Emigres, Exagres, Gerda, Gres de Aragon, Mogul, Modeco, Zamel, IVC és többiek.

Hogyan spórolhatok pénzt a MERKURY MARKET üzleteiben?
Open

A Merkury Market jelenleg a lehető legalacsonyabb árakat kínálja a piacon. Weboldalukon akciókat és promóciókat találhatsz, és létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a Merkury Market élményedből.

Ismerd meg a MERKURY MARKET versenytársait!
Open

A Merkury Market a helyi és a nemzetközi barkácsolási és lakberendezési üzletekkel verseng. Néhány versenytársuk Magyarországon az Obi, a Praktiker, az IKEA, az RS Bútor és a Bauhaus.

A MERKURY MARKET exkluzív előnyei
Open

Iratkozz fel a Merkury Market hírlevelére, hogy értesülj a kedvezményekről, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy hozzáférhess néhány exkluzív online ajánlatukhoz. Weboldalukon ellátogathatsz az akciós részlegükre is.

A MERKURY MARKET akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Merkury Market kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Merkury Market üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha a házad felújátásán gondolkozol, esetleg új bútorokat szeretnél venni kedvező áron, akkor a Merkury Market lesz a megfelelő hely. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.merkurymarket.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.