REKLÁM

MERKURY MARKET heti ajánlat

MERKURY MARKET logo
MERKURY MARKET utolsó ajánlatok
MERKURY MARKET utolsó ajánlatok

MERKURY MARKET legfrissebb ajánlatai

MERKURY MARKET logo
MERKURY MARKET ajánlatok
MERKURY MARKET ajánlatok
2022. 07. 02. - 2022. 08. 01.
Szórólap Megnyitása
MERKURY MARKET logo
MERKURY MARKET ajánlatok
MERKURY MARKET ajánlatok
2022. 06. 02. - 2022. 07. 01.
Szórólap Megnyitása
MERKURY MARKET logo
MERKURY MARKET ajánlatok
MERKURY MARKET ajánlatok
2022. 05. 03. - 2022. 06. 01.
Szórólap Megnyitása
MERKURY MARKET logo
MERKURY MARKET ajánlatok
MERKURY MARKET ajánlatok
2022. 04. 02. - 2022. 05. 01.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

MERKURY MARKET ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Merkury Market egy lakberendezési üzletlánc, amelyet 1991-ben alapítottak. Mottójuk: „Építés és felújítás olcsóbban!” A cég a minőségi alapanyagokra, lakberendezésekre és kiegészítőkre szakosodott, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy sokkal olcsóbban megúszhasd a lakásod felújítását.

MERKURY MARKET története: Mi a MERKURY MARKET?

A Merkury Marketet 1991-ben alapították Lengyelországban, mint beltéri lakberendezésekhez szükséges alapanyagokkal kereskedő vállalatot. A társaság folyamatos növekedése régionális stratégiai partnerségein alapúl, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a piacon a legsokoldalúbb és legköltséghatékonyabb anyagokat kínálják. Ma katalógusuk több mint 55 ezer terméket tartalmaz, hogy kielégítse a profi vállalkozókat, a barkácsolást kedvelőket és azokat az embereket, akik jelentős beruházás nélkül szeretnék felújítani házukat. A bútorok széles választékának biztosítása érdekében európai tervezőkkel is együttműködtek. A cégnek Szlovákiában, Lengyelországban és Magyarországon vannak üzletei, a vásárlást pedig online katalógusukon keresztül biztosítják.

Milyen termékeket találhatok a MERKURY MARKET üzleteiben?

A Merkury Market építőanyagokat, bútorokat és egyéb cikkeket kínál. Megtalálható ajtók, kilincsek, heverők, szekrények, kerítések, konyhai- és étkezői bútorok, kerti székek és asztalok, medencék, mosdók, csempék, zuhanykabinok, tusoló szettek, csapok, kanapék, szekrények, ágyak, éjjeliszekrények, lábtörlők, szőnyegek, festékek, beltéri lámpák, LED-es lámpák és még sok minden más.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MERKURY MARKET üzleteiben?

A Merkury Market a márkák széles választékát kínálja mindenféle kategóriában. A következő márkanevek bútorait és építőanyagait értékesítik: Aqua Mercado, Baldocer, Bestile, Bestway, Cerpa, Emigres, Exagres, Gerda, Gres de Aragon, Mogul, Modeco, Zamel, IVC és többiek.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a MERKURY MARKET üzleteiben?

A Merkury Market jelenleg a lehető legalacsonyabb árakat kínálja a piacon. Weboldalukon akciókat és promóciókat találhatsz, és létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a Merkury Market élményedből.

Ismerd meg a MERKURY MARKET versenytársait!

A Merkury Market a helyi és a nemzetközi barkácsolási és lakberendezési üzletekkel verseng. Néhány versenytársuk Magyarországon az Obi, a Praktiker, az IKEA, az RS Bútor és a Bauhaus.

A MERKURY MARKET exkluzív előnyei

Iratkozz fel a Merkury Market hírlevelére, hogy értesülj a kedvezményekről, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy hozzáférhess néhány exkluzív online ajánlatukhoz. Weboldalukon ellátogathatsz az akciós részlegükre is.

A MERKURY MARKET akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Merkury Market kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Merkury Market üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha a házad felújátásán gondolkozol, esetleg új bútorokat szeretnél venni kedvező áron, akkor a Merkury Market lesz a megfelelő hely. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.merkurymarket.hu/