logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorCUKRÁSZ VILÁG
REKLÁM

CUKRÁSZ VILÁG legfrissebb ajánlatai

CUKRÁSZ VILÁG ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Cukrász Világ egy főzési és sütési kellékek, eszközök és kiegészítők értékesítésére és forgalmazására összpontosító webáruház. A cég cseh eredetű, de Szlovákiában és Magyarországon is működik. A Cukrász Világ székhelye a csehországi Karviná-ban található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CUKRÁSZ VILÁG

CUKRÁSZ VILÁG története: Mi a CUKRÁSZ VILÁG?
close

A Cukrász Világ a Michal Kubicek vállalkozó által vezetett cseh Svět Cukrářů vállalat leányvállalata. A Svět Cukrářů 2010 óta működik, mielőtt Kubicek megvásárolta és a legnagyobb cseh webáruházzá alakította, amely cukrászati kellékeket és alapanyagokat, sütőeszközöket, edényeket, dekorációkat és étkészleteket kínál.

Napjainkban az e-kereskedelmi vállalkozás több mint 4500 terméket tart raktáron, és három országban működik: Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CUKRÁSZ VILÁG üzleteiben?
close

A Cukrász Világ többek között olyan ismert márkák főző- és sütőipari termékeit forgalmazza, mint az Arpex, Birkmann, Blex, Bullyland, DeZaan, George's Fondant, FunCakes, Irca, Kela, Orion, Renshaw és Wilton.

Hogyan spórolhatok pénzt a CUKRÁSZ VILÁG üzleteiben?
close

A Cukrász Világgal könnyen spórolhatsz, ha kihasználod a hivatalos weboldalukon és a közösségi oldalakon közzétett ajánlatokat és akciókat. Emellett a regisztrált és törzsvásárlók a vásárolt mennyiségtől függően kedvezményszázalékot kapnak.

Ismerd meg a CUKRÁSZ VILÁG versenytársait!
close

A Cukrász Világ Magyarországon többek között olyan főző- és sütőipari beszállítókkal versenyez, mint a Békás, a Cukrász Diskont, az Écsy és a Süss Velem.

Jelenleg nyitva van a CUKRÁSZ VILÁG ?
close

A vásárlók a Cukrász Világ termékeit a hét minden napján, a nap 24 órájában megvásárolhatják a cég hivatalos weboldalán keresztül.

Hány CUKRÁSZ VILÁG üzlet van az országban?
close

A Cukrász Világ termékeket online vásárolhatod meg és több mint 670 partnerüzletben veheted át a rendelésed, amelyek többek között Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Miskolcon, Pécsett, Győrben, Nyíregyházán, Tatabányán és Kaposváron, valamint számos más magyarországi városban találhatóak.

Hogyan vásárolhat CUKRÁSZ VILÁG termékeket online
close

A Cukrász Világu hivatalos webáruházán keresztül vásárolhatsz, és a termékeket otthonodba is átveheted, vagy ingyenesen átveheted a 670 átvételi pont egyikén. A vásárlók 23 300 forintos rendelés esetén ingyenes kiszállítást élvezhetnek.

A CUKRÁSZ VILÁG exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagyszerű előnyöket tapasztalhatnak a Cukrász Világnál, ha online vásárolnak és otthon átveszik a rendeléseiket. Feliratkozhatnak a Cukrász Világ hírlevelére is, és tájékoztatást kaphatnak az új termékekről, akciókról és különleges ajánlatokról.

A CUKRÁSZ VILÁG akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.