logo
REKLÁM

MÜLLER legfrissebb ajánlatai

MÜLLER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Müller egy londoni székhelyű kiskereskedelmi áruházlánc, bár eredetileg Németországból származik. Sok üzletük van Európában és nagyon elismert és közkedvelt választás nagyon sok országban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MÜLLER

Hogyan spórolhatok pénzt a MÜLLER üzleteiben?

A Müllerben alacsony árak vannak és nagy kedvezmények is szoktak lenni. Speciális promóciókat is kínálnak a különböző termékekre.

A MÜLLER akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Müller kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Müller áruházban. Szerezd meg a legeslegjobb kozmetikumokat és élvezd a hatalmas termékkínálatot és speciális ajánlatokat. A Ajánlatok 365 elhozza neked a legjobb akciókat, katalógusokat és promóciókat, hogy összehasonlíthasd a Müller árait a versenytársak áraival, és ne kelljen felesleges időt és pénzt pazarolnod. Vedd meg az eredeti német termékeket és élvezd a kiváló minőséget kedvező áron.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.mueller.co.hu/

MÜLLER története: Mi a MÜLLER?

A Müllert 1953-ban alapította Erwin Franz Müller, aki egy borbély volt. A céget a németországi Ulmban nyitotta és hamar nagy sikert aratott. Körülbelül egy évtized alatt a cég kiterjedt más német városokra is, mint például Munich és Karlsruhe. 1978-ban több, mint 100 milliós bevétele volt nemzeti valutában és azóta is folyamatosan növekszik. A 80-as években 59 újabb boltot nyitottak, majd 1990-ben még 86-ot.

Ma a cégnek 34 ezer alkalmazottja van és körülbelül 2.5 milliárd euró éves bevétele van. Több, mint 800 boltjuk van 7 európai országban, ebből 36 Magyarországon található. A többi ország, ahol tevékenykednek Ausztria, Horvátország, Németország, Szlovénia, Spanyolország és Svájc. A Müller egy kiemelkedő cég a bő termékkatalógusa miatt, és egyik legfőbb sajátossága, hogy német termékeket importál a többi európai országba, ezért náluk mindig másmilyen termékeket lehet kapni, mint a többi boltban. Fantasztikus választás azoknak, akik kiváló minőségű, eredeti német termékeket szeretnének vásárolni.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MÜLLER üzleteiben?

A Müller a kiváló minőségű márkák termékeit árulja, leginkább a német márkákat, minden egyes országban, ahol vannak üzleteik. Ez hozzáférést biztosít a fogyasztóknak az eredeti német termékekhez, mint például a Nutella.

Lesz-e MÜLLER ajánlatok Black Friday?

Müller elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a MÜLLER versenytársait!

A Müller a többi kozmetikai céggel és drogériával verseng, mint például a dm. A széleskörű kínálattal rendelkező áruházakkal is versenyben van, mint a Lidl, Aldi,Spar, Tesco.

A MÜLLER exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak széles termékkollekciója van, amelyben csak a legjobb minőségű termékek jelenhetnek meg.
  • A Müller eredeti német termékeket árul.
  • A Müller exkluzív kedvezményeket is kínál az importált termékekre. A Müller egy népszerű üzlet Magyarországon, amely a kozmetikumok, étrendkiegészítők, szépségápolási és egyéb termékek széles választékát kínálja.
REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.