REKLÁM

MÜLLER heti ajánlat

MÜLLER logo
MÜLLER utolsó ajánlatok
MÜLLER utolsó ajánlatok

MÜLLER legfrissebb ajánlatai

MÜLLER logo
MÜLLER ajánlatok
MÜLLER ajánlatok
2022. 07. 05. - 2022. 07. 17.
Szórólap Megnyitása
MÜLLER logo
MÜLLER ajánlatok
MÜLLER ajánlatok
2022. 07. 05. - 2022. 07. 10.
Szórólap Megnyitása
MÜLLER logo
MÜLLER katalógus
MÜLLER katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
MÜLLER logo
MÜLLER ajánlatok
MÜLLER ajánlatok
2022. 05. 30. - 2022. 06. 05.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

MÜLLER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Müller egy londoni székhelyű kiskereskedelmi áruházlánc, bár eredetileg Németországból származik. Sok üzletük van Európában és nagyon elismert és közkedvelt választás nagyon sok országban.

MÜLLER története: Mi a MÜLLER?

A Müllert 1953-ban alapította Erwin Franz Müller, aki egy borbély volt. A céget a németországi Ulmban nyitotta és hamar nagy sikert aratott. Körülbelül egy évtized alatt a cég kiterjedt más német városokra is, mint például Munich és Karlsruhe. 1978-ban több, mint 100 milliós bevétele volt nemzeti valutában és azóta is folyamatosan növekszik. A 80-as években 59 újabb boltot nyitottak, majd 1990-ben még 86-ot.
Ma a cégnek 34 ezer alkalmazottja van és körülbelül 2.5 milliárd euró éves bevétele van. Több, mint 800 boltjuk van 7 európai országban, ebből 36 Magyarországon található. A többi ország, ahol tevékenykednek Ausztria, Horvátország, Németország, Szlovénia, Spanyolország és Svájc. A Müller egy kiemelkedő cég a bő termékkatalógusa miatt, és egyik legfőbb sajátossága, hogy német termékeket importál a többi európai országba, ezért náluk mindig másmilyen termékeket lehet kapni, mint a többi boltban. Fantasztikus választás azoknak, akik kiváló minőségű, eredeti német termékeket szeretnének vásárolni.

Milyen termékeket találhatok a MÜLLER üzleteiben?

A Müller elsősorban kozmetikumokat és illatszereket árusító drogéria. Körülbelül 50 ezer drogériai terméket árul és a szépségápolásra és az egészségre fókuszál. Lehet náluk kapni egészséges ételeket és diétás étrendkiegészítőket, mindennapi kellékeket, játékokat, könyveket, lemezeket, írószereket, édességeket és még sok minden mást. Katalógusuk tartalma meghaladja a 188 terméket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MÜLLER üzleteiben?

A Müller a kiváló minőségű márkák termékeit árulja, leginkább a német márkákat, minden egyes országban, ahol vannak üzleteik. Ez hozzáférést biztosít a fogyasztóknak az eredeti német termékekhez, mint például a Nutella.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a MÜLLER üzleteiben?

A Müllerben alacsony árak vannak és nagy kedvezmények is szoktak lenni. Speciális promóciókat is kínálnak a különböző termékekre.

Ismerd meg a MÜLLER versenytársait!

A Müller a többi kozmetikai céggel és drogériával verseng, mint például a dm. A széleskörű kínálattal rendelkező áruházakkal is versenyben van, mint a Tesco.

A MÜLLER exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak széles termékkollekciója van, amelyben csak a legjobb minőségű termékek jelenhetnek meg.
  • A Müller eredeti német termékeket árul.
  • A Müller exkluzív kedvezményeket is kínál az importált termékekre. A Müller egy népszerű üzlet Magyarországon, amely a kozmetikumok, étrendkiegészítők, szépségápolási és egyéb termékek széles választékát kínálja.

A MÜLLER akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Müller kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli Müller áruházban. Szerezd meg a legeslegjobb kozmetikumokat és élvezd a hatalmas termékkínálatot és speciális ajánlatokat. A Ajánlatok 365 elhozza neked a legjobb akciókat, katalógusokat és promóciókat, hogy összehasonlíthasd a Müller árait a versenytársak áraival, és ne kelljen felesleges időt és pénzt pazarolnod. Vedd meg az eredeti német termékeket és élvezd a kiváló minőséget kedvező áron.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.mueller.co.hu/