logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorCRYSTALS FOR YOU
REKLÁM

CRYSTALS FOR YOU legfrissebb ajánlatai

CRYSTALS FOR YOU ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Crystals For You válogatott prémium minőségű ékszerek magyarországi forgalmazója. A Crystals For You székhelye Debrecenben található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CRYSTALS FOR YOU

CRYSTALS FOR YOU története: Mi a CRYSTALS FOR YOU?
close

A Crystals For You-t 2016-ban alapította Sárvári Tamás. A cég prémium kategóriás, kristályokkal díszített divatékszerek forgalmazásával foglalkozik. A Crystals For You más külföldi ékszer márkaboltokhoz képest 70-80%-kal olcsóbban kínál eredeti darabokat.

Minden ékszerük minősített Swanis® prémium kristályok felhasználásával készül. Emellett a Crystals For You darabok nem okoznak allergiát, bőrbarát nikkelmentes fémötvözetből és antiallergén rozsdamentes acélból készülnek. Egyedi formájú foglalataik Magyarországon kézzel, nagy gondossággal és odafigyeléssel készülnek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CRYSTALS FOR YOU üzleteiben?
close

A Crystals For You minősített Swanis® prémium kristályok felhasználásával készült prémium ékszereket forgalmaz.

Hogyan spórolhatok pénzt a CRYSTALS FOR YOU üzleteiben?
close

A Crystals For You-nál könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon és a közösségi médiahálózatokon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A weboldalukon az "Akció" részleg alatt 10%-os kedvezménnyel találja meg a kiválasztott darabokat. Emellett rendszeresen ellenőrizheti a MyDeals365-öt, hogy felfedezze a legújabb katalógusokat, és élvezze a kristály ékszerekre vonatkozó legjobb promóciókat.

Ismerd meg a CRYSTALS FOR YOU versenytársait!
close

A Crystals For You Magyarországon olyan ékszerkereskedőkkel és gyártókkal versenyez, mint a Swarovski, Hegyikristály, Ékszer Webshop, Tündérportéka, Kristály Pláza, Nágell Ekszer, Laava, Ékszervaráz Divatékszer, és még sok más ékszerkereskedő.

Jelenleg nyitva van a CRYSTALS FOR YOU ?
close

A Crystals For You üzlet hétfőtől péntekig 9-13 óráig és 14.30-18 óráig tart nyitva. Szombatonként 10 órától 12 óráig látogatható. Ha az online vásárlás előtt információra van szüksége, az ügyfélszolgálatot telefonon keresztül hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között érheti el.

Hány CRYSTALS FOR YOU üzlet van az országban?
close

A Crystals For You Magyarországon 1 üzleten keresztül működik, amely a 4026 Debrecen, Bethlen u. 10-12. fszt. alatt található (Mediterrán Ház).

Hogyan vásárolhat CRYSTALS FOR YOU termékeket online
close

A Crystals For You hivatalos webáruházán keresztül vásárolhatsz, és a termékeket 2 munkanapon belül hazaviheted, vagy ingyenesen átveheted az üzletben. Fizethet utánvéttel, vagy kártyás fizetéssel.

A CRYSTALS FOR YOU exkluzív előnyei
close

A Crystals For You vásárlói nagy előnyöket élvezhetnek az online vásárlás és az otthoni átvétel révén. Feliratkozhatnak a Crystals For You hírlevelére is, és az új kollekciókról, promóciókról és különleges ajánlatokról szóló információk mellett 10% kedvezményt kapnak az első online rendelésükre.

A CRYSTALS FOR YOU akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.