homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorINTERSPORT
REKLÁM

INTERSPORT legfrissebb ajánlatai

INTERSPORT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Intersport Group a világ legnagyobb sportkereskedelmi vállalata, több mint 6200 üzlettel több mint 58 országban. Globális működésük lehetővé teszi számukra, hogy kiváló minőségű szolgáltatást és kiváló minőségű sporteszközöket kínáljanak megfizethető áron.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: INTERSPORT

INTERSPORT története: Mi az INTERSPORT?
Open

Az Intersport 1968-ban jött létre, amikor 10 független kiskereskedő egyesült egy közös vállalati társaságba. Fő céljuk az volt, hogy összefogjanak és közös erőfeszítéseikkel versenyezzenek a nemzetközi cégekkel a svájci piacon. 1974-re a cég már nemzetközi sikert aratott.

Ma a vállalat több mint 6000 üzletet működtet 58 országban, köztük Kanadában, Chilében, Norvégiában, Spanyolországban, Izlandon, Olaszországban, Németországban, Kínában, Egyiptomban és Franciaországban.

Magyarországon az Intersport 12 üzletet működtet és több mint 150 alkalmazottjuk van az áruházaikban és az online piactérükön, ahol az emberek egész évben vásárolhatnak katalógusból, és ingyenesen átvehetik az árut a boltokban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az INTERSPORT üzleteiben?
Open

Az Intersportban rengeteg márka megtalálható. A következő márkanevek a legnépszerűbbek: Adidas, Alpina, Columbia, Atomic, KTM, Wilson, Nike, New Balance, Merrell, Head stb.

Hogyan spórolhatok pénzt az INTERSPORT üzleteiben?
Open

Az Intersport megfizethető árakat és remek akciókat kínál. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy hozzájuss az online és bolti kedvezményekhez.

Ismerd meg az INTERSPORT versenytársait!
Open

Az Intersport a helyi és a nemzetközi márkákkal verseng. Fő versenytársai a Decathlon, a Sports Direct, a Lion´s Sport, a The North Face és a Wild Sports.

Az INTERSPORT exkluzív előnyei
Open

Feliratkozhatsz az Intersport hírlevelére, hogy kedvezményeket kaphass az online és bolti vásárlásokról, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy jogosult legyél a gyors szállításra és az ingyenes kézbesítésre.

Az INTERSPORT akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Intersport kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Intersport üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél új sportfelszerelést venni, akár a családodnak, az Intersportban biztos meg fogod találni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.intersport.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.