REKLÁM

INTERSPORT heti ajánlat

INTERSPORT logo
INTERSPORT utolsó ajánlatok
INTERSPORT utolsó ajánlatok

INTERSPORT legfrissebb ajánlatai

INTERSPORT logo
INTERSPORT ajánlatok
INTERSPORT ajánlatok
2022. 07. 06. - 2022. 07. 12.
Szórólap Megnyitása
INTERSPORT logo
INTERSPORT ajánlatok
INTERSPORT ajánlatok
2022. 06. 22. - 2022. 07. 04.
Szórólap Megnyitása
INTERSPORT logo
INTERSPORT ajánlatok
INTERSPORT ajánlatok
2022. 06. 15. - 2022. 06. 21.
Szórólap Megnyitása
INTERSPORT logo
INTERSPORT ajánlatok
INTERSPORT ajánlatok
2022. 05. 18. - 2022. 06. 05.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

INTERSPORT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Intersport Group a világ legnagyobb sportkereskedelmi vállalata, több mint 6200 üzlettel több mint 58 országban. Globális működésük lehetővé teszi számukra, hogy kiváló minőségű szolgáltatást és kiváló minőségű sporteszközöket kínáljanak megfizethető áron.

INTERSPORT története: Mi az INTERSPORT?

Az Intersport 1968-ban jött létre, amikor 10 független kiskereskedő egyesült egy közös vállalati társaságba. Fő céljuk az volt, hogy összefogjanak és közös erőfeszítéseikkel versenyezzenek a nemzetközi cégekkel a svájci piacon. 1974-re a cég már nemzetközi sikert aratott. Ma a vállalat több mint 6000 üzletet működtet 58 országban, köztük Kanadában, Chilében, Norvégiában, Spanyolországban, Izlandon, Olaszországban, Németországban, Kínában, Egyiptomban és Franciaországban. Magyarországon az Intersport 12 üzletet működtet és több mint 150 alkalmazottjuk van az áruházaikban és az online piactérükön, ahol az emberek egész évben vásárolhatnak katalógusból, és ingyenesen átvehetik az árut a boltokban.

Milyen termékeket találhatok az INTERSPORT üzleteiben?

Az Intersportnak hatalmas választéka van sportfelszerelésből, sportruházatból és sportcipőkből. Árulnak búvár- és sznorkelező felszereléseket, görgkorcsolyákat, teniszütőket, bokszkesztyűt, labdákat, táborozási- és hegymászó felszereléseket, kerékpárokat, sisakokat, vizes palackokat, hálózsákokat, sátrakat, tornatáskákat, jégkorong ütőket, edzőruhákat, futócipőket, téli bakancsokat és még sok minden mást.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az INTERSPORT üzleteiben?

Az Intersportban rengeteg márka megtalálható. A következő márkanevek a legnépszerűbbek: Adidas, Alpina, Columbia, Atomic, KTM, Wilson, Nike, New Balance, Merrell, Head stb.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt az INTERSPORT üzleteiben?

Az Intersport megfizethető árakat és remek akciókat kínál. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy hozzájuss az online és bolti kedvezményekhez.

Ismerd meg az INTERSPORT versenytársait!

Az Intersport a helyi és a nemzetközi márkákkal verseng. Fő versenytársai a Decathlon, a Sports Direct, a Lion´s Sport, a The North Face és a Wild Sports.

Az INTERSPORT exkluzív előnyei

Feliratkozhatsz az Intersport hírlevelére, hogy kedvezményeket kaphass az online és bolti vásárlásokról, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy jogosult legyél a gyors szállításra és az ingyenes kézbesítésre.

Az INTERSPORT akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Intersport kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Intersport üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél új sportfelszerelést venni, akár a családodnak, az Intersportban biztos meg fogod találni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.intersport.hu/