logo
homeIcon
  1. separatorSport
  2. separatorINTERSPORT

INTERSPORT akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a INTERSPORT Üzletek

Az Intersport Group a világ legnagyobb sportkereskedelmi vállalata, több mint 6200 üzlettel több mint 58 országban. Globális működésük lehetővé teszi számukra, hogy kiváló minőségű szolgáltatást és kiváló minőségű sporteszközöket kínáljanak megfizethető áron.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: INTERSPORT

Hogyan spórolhatok pénzt az INTERSPORT üzleteiben?

Az Intersport megfizethető árakat és remek akciókat kínál. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy hozzájuss az online és bolti kedvezményekhez.

Az INTERSPORT akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Intersport kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Intersport üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél új sportfelszerelést venni, akár a családodnak, az Intersportban biztos meg fogod találni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.intersport.hu/

INTERSPORT története: Mi az INTERSPORT?

Az Intersport 1968-ban jött létre, amikor 10 független kiskereskedő egyesült egy közös vállalati társaságba. Fő céljuk az volt, hogy összefogjanak és közös erőfeszítéseikkel versenyezzenek a nemzetközi cégekkel a svájci piacon. 1974-re a cég már nemzetközi sikert aratott.

Ma a vállalat több mint 6000 üzletet működtet 58 országban, köztük Kanadában, Chilében, Norvégiában, Spanyolországban, Izlandon, Olaszországban, Németországban, Kínában, Egyiptomban és Franciaországban.

Magyarországon az Intersport 12 üzletet működtet és több mint 150 alkalmazottjuk van az áruházaikban és az online piactérükön, ahol az emberek egész évben vásárolhatnak katalógusból, és ingyenesen átvehetik az árut a boltokban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az INTERSPORT üzleteiben?

Az Intersportban rengeteg márka megtalálható. A következő márkanevek a legnépszerűbbek: Adidas, Alpina, Columbia, Atomic, KTM, Wilson, Nike, New Balance, Merrell, Head stb.

Lesz-e INTERSPORT ajánlatok Black Friday?

Intersport elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg az INTERSPORT versenytársait!

Az Intersport a helyi és a nemzetközi márkákkal verseng. Fő versenytársai a Decathlon, a Sports Direct, a Lion´s Sport, a The North Face és a Wild Sports.

Az INTERSPORT exkluzív előnyei

Feliratkozhatsz az Intersport hírlevelére, hogy kedvezményeket kaphass az online és bolti vásárlásokról, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy jogosult legyél a gyors szállításra és az ingyenes kézbesítésre.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a INTERSPORT

A legjobb ajánlatok a INTERSPORT

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Sport boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 11 Sport üzletekhez Hungary, beleértve a INTERSPORT és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.