REKLÁM

INTERSPORT heti ajánlat

INTERSPORT utolsó ajánlatok
INTERSPORT utolsó ajánlatok
REKLÁM

INTERSPORT legfrissebb ajánlatai

INTERSPORT logo
INTERSPORT ajánlatok

INTERSPORT ajánlatok

Érvényes nov. 27.
Szórólap Megnyitása
INTERSPORT logo
INTERSPORT ajánlatok

INTERSPORT ajánlatok

Érvényes dec. 5.
Szórólap Megnyitása
INTERSPORT logo
INTERSPORT ajánlatok

INTERSPORT ajánlatok

Érvényes nov. 30.
Szórólap Megnyitása

Sport egyéb ajánlatai

NIKE logo
NIKE katalógus

NIKE katalógus

Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
HERVIS logo
HERVIS ajánlatok

HERVIS ajánlatok

4 nap maradt
Szórólap Megnyitása
SPORTSDIRECT logo
SPORTSDIRECT ajánlatok

SPORTSDIRECT ajánlatok

Érvényes dec. 31.
Szórólap Megnyitása

A Sport egyéb forgalmazott márkái:

HERVIS
HERVIS
NIKE
NIKE
SPORTSDIRECT
SPORTSDIRECT
HERVIS
HERVIS
NIKE
NIKE
SPORTSDIRECT
SPORTSDIRECT

INTERSPORT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Intersport Group a világ legnagyobb sportkereskedelmi vállalata, több mint 6200 üzlettel több mint 58 országban. Globális működésük lehetővé teszi számukra, hogy kiváló minőségű szolgáltatást és kiváló minőségű sporteszközöket kínáljanak megfizethető áron.

REKLÁM

Keressen Black Friday ajánlatokat és hatalmas kedvezményeket a INTERSPORT

Intersport elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: INTERSPORT

INTERSPORT története: Mi az INTERSPORT?
Open

Az Intersport 1968-ban jött létre, amikor 10 független kiskereskedő egyesült egy közös vállalati társaságba. Fő céljuk az volt, hogy összefogjanak és közös erőfeszítéseikkel versenyezzenek a nemzetközi cégekkel a svájci piacon. 1974-re a cég már nemzetközi sikert aratott.

Ma a vállalat több mint 6000 üzletet működtet 58 országban, köztük Kanadában, Chilében, Norvégiában, Spanyolországban, Izlandon, Olaszországban, Németországban, Kínában, Egyiptomban és Franciaországban.

Magyarországon az Intersport 12 üzletet működtet és több mint 150 alkalmazottjuk van az áruházaikban és az online piactérükön, ahol az emberek egész évben vásárolhatnak katalógusból, és ingyenesen átvehetik az árut a boltokban.

Milyen termékeket találhatok az INTERSPORT üzleteiben?
Open

Az Intersportnak hatalmas választéka van sportfelszerelésből, sportruházatból és sportcipőkből. Árulnak búvár- és sznorkelező felszereléseket, görgkorcsolyákat, teniszütőket, bokszkesztyűt, labdákat, táborozási- és hegymászó felszereléseket, kerékpárokat, sisakokat, vizes palackokat, hálózsákokat, sátrakat, tornatáskákat, jégkorong ütőket, edzőruhákat, futócipőket, téli bakancsokat és még sok minden mást.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az INTERSPORT üzleteiben?
Open

Az Intersportban rengeteg márka megtalálható. A következő márkanevek a legnépszerűbbek: Adidas, Alpina, Columbia, Atomic, KTM, Wilson, Nike, New Balance, Merrell, Head stb.

Hogyan spórolhatok pénzt az INTERSPORT üzleteiben?
Open

Az Intersport megfizethető árakat és remek akciókat kínál. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy hozzájuss az online és bolti kedvezményekhez.

Ismerd meg az INTERSPORT versenytársait!
Open

Az Intersport a helyi és a nemzetközi márkákkal verseng. Fő versenytársai a Decathlon, a Sports Direct, a Lion´s Sport, a The North Face és a Wild Sports.

Az INTERSPORT exkluzív előnyei
Open

Feliratkozhatsz az Intersport hírlevelére, hogy kedvezményeket kaphass az online és bolti vásárlásokról, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy jogosult legyél a gyors szállításra és az ingyenes kézbesítésre.

Az INTERSPORT akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Intersport kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Intersport üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Akár magadnak szeretnél új sportfelszerelést venni, akár a családodnak, az Intersportban biztos meg fogod találni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.intersport.hu/

REKLÁM