logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorNESPRESSO
REKLÁM

NESPRESSO legfrissebb ajánlatai

NESPRESSO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Nestlé Nespresso S.A., kereskedelmi nevén Nespresso, a Nestlé Csoport egyik működési egysége, székhelye Lausanne, Svájc. A Nespresso szó a "Nestlé" és az "Espresso" szavak összetétele, amely a Nestlé más márkáinál (Nescafé, BabyNes, Nesquik) is használt közös mechanika. Minden Nespresso kávét Svájcban pörkölnek, őrölnek és kapszuláznak a három gyár egyikében, de a vállalat világszerte értékesíti gép- és kapszularendszerét, valamint a VertuoLine rendszert Észak-Amerikában és bizonyos más országokban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: NESPRESSO

NESPRESSO története: Mi a NESPRESSO?
close

1975-ben Eric Favre találta fel a Nespresso rendszert. A rendszert a Nestlé 1976-ban szabadalmaztatta. A Nespresso először 1986-ban tesztelte új koncepcióját Japánban, majd még ugyanebben az évben bevezette a fogyasztók számára Svájcban, Franciaországban, Olaszországban és Japánban. Ma a Nespresso 68 országban több mint 700 butikból álló globális hálózattal rendelkezik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a NESPRESSO üzleteiben?
close

A Nespresso tervezi, gyártja és értékesíti a saját márkájú termékeit. Minden általuk gyártott termék a legmagasabb színvonalú szabványok és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Hogyan spórolhatok pénzt a NESPRESSO üzleteiben?
close

A Nespressonál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalán az Eladások részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne felejtse el továbbá meglátogatni a My Deal 365-öt, hogy megtalálja a Nespresso legújabb katalógusait, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, és spórolhasson mindenen, amire szüksége van.

Ismerd meg a NESPRESSO versenytársait!
close

A Swiss Water, a Nescafe, a Strauss Coffee, a Pelican Rouge, a Coffee-mate és a Marley Coffee a Nespresso néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a NESPRESSO ?
close

A Nespresso nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9:00 és 19:00 óra között tart.

Hány NESPRESSO üzlet van az országban?
close

A Nespresso világszerte több mint 700 üzlettel rendelkezik.

Hogyan vásárolhat NESPRESSO termékeket online
close

A Nespresso´s weboldalán nemcsak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket talál, hanem feliratkozhat hírlevelére is.

A NESPRESSO exkluzív előnyei
close

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni a Nespressonál, akkor érdemes feliratkoznia a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. A Nespresso-t követheti az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTok-on és a YouTube-on is, hogy értesüljön a legfrissebb információkról, kedvezményekről és kuponokról.

A NESPRESSO akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.