logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorNESPRESSO

NESPRESSO akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a NESPRESSO Üzletek

A Nestlé Nespresso S.A., kereskedelmi nevén Nespresso, a Nestlé Csoport egyik működési egysége, székhelye Lausanne, Svájc. A Nespresso szó a "Nestlé" és az "Espresso" szavak összetétele, amely a Nestlé más márkáinál (Nescafé, BabyNes, Nesquik) is használt közös mechanika. Minden Nespresso kávét Svájcban pörkölnek, őrölnek és kapszuláznak a három gyár egyikében, de a vállalat világszerte értékesíti gép- és kapszularendszerét, valamint a VertuoLine rendszert Észak-Amerikában és bizonyos más országokban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: NESPRESSO

Hogyan spórolhatok pénzt a NESPRESSO üzleteiben?

A Nespressonál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalán az Eladások részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne felejtse el továbbá meglátogatni a My Deal 365-öt, hogy megtalálja a Nespresso legújabb katalógusait, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, és spórolhasson mindenen, amire szüksége van.

A NESPRESSO akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

NESPRESSO története: Mi a NESPRESSO?

1975-ben Eric Favre találta fel a Nespresso rendszert. A rendszert a Nestlé 1976-ban szabadalmaztatta. A Nespresso először 1986-ban tesztelte új koncepcióját Japánban, majd még ugyanebben az évben bevezette a fogyasztók számára Svájcban, Franciaországban, Olaszországban és Japánban. Ma a Nespresso 68 országban több mint 700 butikból álló globális hálózattal rendelkezik.

Jelenleg nyitva van a NESPRESSO ?

A Nespresso nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9:00 és 19:00 óra között tart.

Hogyan vásárolhat NESPRESSO termékeket online

A Nespresso´s weboldalán nemcsak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket talál, hanem feliratkozhat hírlevelére is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a NESPRESSO üzleteiben?

A Nespresso tervezi, gyártja és értékesíti a saját márkájú termékeit. Minden általuk gyártott termék a legmagasabb színvonalú szabványok és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Ismerd meg a NESPRESSO versenytársait!

A Swiss Water, a Nescafe, a Strauss Coffee, a Pelican Rouge, a Coffee-mate és a Marley Coffee a Nespresso néhány versenytársa.

Hány NESPRESSO üzlet van az országban?

A Nespresso világszerte több mint 700 üzlettel rendelkezik.

A NESPRESSO exkluzív előnyei

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni a Nespressonál, akkor érdemes feliratkoznia a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. A Nespresso-t követheti az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTok-on és a YouTube-on is, hogy értesüljön a legfrissebb információkról, kedvezményekről és kuponokról.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a NESPRESSO

A legjobb ajánlatok a NESPRESSO

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a NESPRESSO és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.